reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

mordoklejka jakoś Cie wszystcy zignorowali :-D to ja ci napiszę, otóż też wysłałąm Gerbera na ten telefon i jak pisałam zrobiłam to ze 2 tyg przed Tobą i g...dostałam :confused2:

reklama
no i co teraz???
gdzie on wyglada na oslabionego?
zebys ty go widziala,juz sie nie drze tylko sie kreci u mnie na kolanach!!!O pochwalilam sie znow sie zaczyna:crazy:
elektrycznym mierzylam

Czesc:-)
My bylismy dzis u lekarza Amelia miala dostac szczepionke ale ma jakies 2 dziwne krostki i jest podejrzenie ze to ospa dlatego szczepienie przelozyli na za 1,5 tyg. wogole odkad wrocilismy z PL to mala cos pokasluje i kicha cos czuje ze w podrozy jakies przeziebienie ja zlapalo ale goraczki nie ma wiec nic nie kazali dawac ale ja na wszelki wypadek daje jej raz dziennie pol ampulki osccilokocinum i 2 razy dziennie syropku nurofen mam nadzieje ze zadna chorubsko sie nie przypaleta tym bardziej ze jezeli sa to poczatki ospy to organizm oslabiony.

cześć cioteczki :-)
wydawało mi się że był tu kiedyś wątek o nieobecnościach, ale nie mogę go znaleźć więc piszę tu.
znów mam zaległości , nie wiem ale na razie nie mogę się zorganizować,
od wtorku Iza chodzi do przedszkola, na razie chętnie , bez płaczu, wraca stęskniona często do godz.19 jestesmy na placu zabaw. Wojtek ostatnio marudzi na maxa , wsadza do buzi dwie ręce na raz , a zębów nadal nie widać :crazy:
do tego okazało się że muszę szukać nowej pracy ale o tym to na innym wątku :cool:

na szczęście za 2 dni wraca mąż, nie było go 4 tygodnie :-(za to będzie w chacie 2 tyg . :laugh2: dobra pędzę nadrabiać zaległości o ile dzieciaki mi pozwolą na razie Iza ogląda bajkę a Wojtek ciągnie cyca więc może się uda ;-):-D

reklama
a u mnie to normalnie lato:-):-):-)c;-)ieplutko i słonecznie
mała daje mi w kosc cały dzien marudzi spała 2 razy z czego raz godzine a za drugim razem pół godzinki :szok:to do niej nie podobne,katar coraz większy ale nic po za tym i teraz nie wiem czy ona taka maruda bo choroba ja rozkłada czy to zeby
pisze jednym palcem bo młoda na kolnach
m w pracy ale zaraz powinien byc wreszcie buuuuuu

Do góry