reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

mordoklejka jakoś Cie wszystcy zignorowali :-D to ja ci napiszę, otóż też wysłałąm Gerbera na ten telefon i jak pisałam zrobiłam to ze 2 tyg przed Tobą i g...dostałam :confused2:

reklama
no i co teraz???
gdzie on wyglada na oslabionego?
zebys ty go widziala,juz sie nie drze tylko sie kreci u mnie na kolanach!!!O pochwalilam sie znow sie zaczyna:crazy:
elektrycznym mierzylam

Czesc:-)
My bylismy dzis u lekarza Amelia miala dostac szczepionke ale ma jakies 2 dziwne krostki i jest podejrzenie ze to ospa dlatego szczepienie przelozyli na za 1,5 tyg. wogole odkad wrocilismy z PL to mala cos pokasluje i kicha cos czuje ze w podrozy jakies przeziebienie ja zlapalo ale goraczki nie ma wiec nic nie kazali dawac ale ja na wszelki wypadek daje jej raz dziennie pol ampulki osccilokocinum i 2 razy dziennie syropku nurofen mam nadzieje ze zadna chorubsko sie nie przypaleta tym bardziej ze jezeli sa to poczatki ospy to organizm oslabiony.

cześć cioteczki :-)
wydawało mi się że był tu kiedyś wątek o nieobecnościach, ale nie mogę go znaleźć więc piszę tu.
znów mam zaległości , nie wiem ale na razie nie mogę się zorganizować,
od wtorku Iza chodzi do przedszkola, na razie chętnie , bez płaczu, wraca stęskniona często do godz.19 jestesmy na placu zabaw. Wojtek ostatnio marudzi na maxa , wsadza do buzi dwie ręce na raz , a zębów nadal nie widać :crazy:
do tego okazało się że muszę szukać nowej pracy ale o tym to na innym wątku :cool:

na szczęście za 2 dni wraca mąż, nie było go 4 tygodnie :-(za to będzie w chacie 2 tyg . :laugh2: dobra pędzę nadrabiać zaległości o ile dzieciaki mi pozwolą na razie Iza ogląda bajkę a Wojtek ciągnie cyca więc może się uda ;-):-D

reklama
a u mnie to normalnie lato:-):-):-)c;-)ieplutko i słonecznie
mała daje mi w kosc cały dzien marudzi spała 2 razy z czego raz godzine a za drugim razem pół godzinki :szok:to do niej nie podobne,katar coraz większy ale nic po za tym i teraz nie wiem czy ona taka maruda bo choroba ja rozkłada czy to zeby
pisze jednym palcem bo młoda na kolnach
m w pracy ale zaraz powinien byc wreszcie buuuuuu

Do góry