reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
SaroWszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!!
I ja będe mało oryginalna i też na pomarańczowo a co i tam:-)
Ale miałam dzisiaj noc,połozyłam się przed 1 a o 1 Martyna obudziła się wyspana :szok::szok::szok:po ciężkiej walce poszła spać po 3,wstała o 8 myslałam że może rano pośpi ale ona nie całe szczęście teraz poszła spać miałam iść z nią ale mi się odechciało
U mnie słoneczko od rana:-pnormalny szok

juli bo sara zawsze pisze ze wszystko dla Julitka ma pomaranczowe pod kolor pokoju:-D

Maniulka no to Martynka przyszalala w nocy:-:)-:)-(
U mnie nie jest zle.
Mlody zasna jak zwykle o 8:30 wstal przed 2 zjadl 150ml-polubil mleko:tak::tak::tak:ale tylko w nocy:-ppozniej wstal o 4 napil sie i zasnal pozniej o 5:30 i spalismy do 7:45:tak::tak:

U nas narazie nie pada ale jest strasznie zimno brrrr

Cały czas mała ma ręce w buzi w nocy tez grzebała może znowu jakis ząb i dlatego taka noc w sumie to chyba jej pierwsza taka,czasami się budziła ale zawsze zjadła i szła spać a dzisiaj co to miało być to nie wiem aaa jakis katar ma mała żeby m i się tylko nie rozchorowała :eek:
ewelcia86 a czy w dalszym ciągu mały śpi tylko w pajacu bez body???

ewelcia - widzę, że ostatnio jakoś się troszkę w nocy poprawiło :-) bardzo się cieszę, mam nadzieję, że tak już zostanie :tak:

maniulka - ale Ci Martynka wywinęła numer w nocy...:eek:
korzystajcie z pogody i na spacer!!!:-)

Maniulka - nie zazdroszczę nieprzespanej nocy - dobrze, ze u Martynki to rzadkość!

Sara - bądź Szczęśliwa w dniu urodzin i zawsze! :-D

Maniulka nadal spi w samym pajacu:tak:.
Tylko ze na noc wlaczamy ogrzewanie od dwoch dni bo jest chlodno a myly sie kopie i boje sie zeby mu za zimno nie bylo.
Mysle ze w body i pajaco nie bylo mu za goraco tylko nie wygodnie:-p:sorry::eek:.

Dominika ja tez mam taka nadzieje ze juz tak zostanie;-).

Maly spi mi juz 1h:szok::szok::szok: a tak rzadko sie to zdarza ze w szoku jestem

reklama
Sara i ode mnie wszystkiego co w życiu najlepsze :-)

Adę odbieram co dzień w lepszym nastroju, oczy w ogóle nie czerwone, ale Pani mówiła, ze jeszcze zdarza jej sie zaplakać. Za to nie chce jeść :-( A w domu już mi wsuneła duży słoiczek obiadku.

Do góry