reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
SaroWszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!!
I ja będe mało oryginalna i też na pomarańczowo a co i tam:-)
Ale miałam dzisiaj noc,połozyłam się przed 1 a o 1 Martyna obudziła się wyspana :szok::szok::szok:po ciężkiej walce poszła spać po 3,wstała o 8 myslałam że może rano pośpi ale ona nie całe szczęście teraz poszła spać miałam iść z nią ale mi się odechciało
U mnie słoneczko od rana:-pnormalny szok

juli bo sara zawsze pisze ze wszystko dla Julitka ma pomaranczowe pod kolor pokoju:-D

Maniulka no to Martynka przyszalala w nocy:-:)-:)-(
U mnie nie jest zle.
Mlody zasna jak zwykle o 8:30 wstal przed 2 zjadl 150ml-polubil mleko:tak::tak::tak:ale tylko w nocy:-ppozniej wstal o 4 napil sie i zasnal pozniej o 5:30 i spalismy do 7:45:tak::tak:

U nas narazie nie pada ale jest strasznie zimno brrrr

Cały czas mała ma ręce w buzi w nocy tez grzebała może znowu jakis ząb i dlatego taka noc w sumie to chyba jej pierwsza taka,czasami się budziła ale zawsze zjadła i szła spać a dzisiaj co to miało być to nie wiem aaa jakis katar ma mała żeby m i się tylko nie rozchorowała :eek:
ewelcia86 a czy w dalszym ciągu mały śpi tylko w pajacu bez body???

ewelcia - widzę, że ostatnio jakoś się troszkę w nocy poprawiło :-) bardzo się cieszę, mam nadzieję, że tak już zostanie :tak:

maniulka - ale Ci Martynka wywinęła numer w nocy...:eek:
korzystajcie z pogody i na spacer!!!:-)

Maniulka - nie zazdroszczę nieprzespanej nocy - dobrze, ze u Martynki to rzadkość!

Sara - bądź Szczęśliwa w dniu urodzin i zawsze! :-D

Maniulka nadal spi w samym pajacu:tak:.
Tylko ze na noc wlaczamy ogrzewanie od dwoch dni bo jest chlodno a myly sie kopie i boje sie zeby mu za zimno nie bylo.
Mysle ze w body i pajaco nie bylo mu za goraco tylko nie wygodnie:-p:sorry::eek:.

Dominika ja tez mam taka nadzieje ze juz tak zostanie;-).

Maly spi mi juz 1h:szok::szok::szok: a tak rzadko sie to zdarza ze w szoku jestem

reklama
Sara i ode mnie wszystkiego co w życiu najlepsze :-)

Adę odbieram co dzień w lepszym nastroju, oczy w ogóle nie czerwone, ale Pani mówiła, ze jeszcze zdarza jej sie zaplakać. Za to nie chce jeść :-( A w domu już mi wsuneła duży słoiczek obiadku.

Do góry