reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ojjjjj to noc kiepska jakas przyczyna musi być tylko jaka???ale on w nocy płacze czy jak czy po prostu zachowuje się jak wyspany i gotowy do zabawy???
Wlasnie ze nie placze tylko marudzi albo gada se pod nosem.
Zachowuje sie tak jak napisalas wyspany i gotowy do zabawy.
Teraz spi jakies 10min w poprzek lozeczka,jak go kladlam normalnie to marudzil:cool:\
Juz sama nie wiem o co z nim chodzi???
Juz pisalam wczoraj ze w dzien tez spi malo bo wczoraj mial 2 drzemki jedna 1h druga 30min

Julia oby jak najszybciej sie do Ciebie odezwali i wymienili popsuty sprzet.
A co zakupilas-pochwal sie:-)

reklama
No i juz sie wyspal:cool2:
Spal 20min a teraz gadac mu sie chce!!!
Mialam sie polozyc bo mialam nadzieje ze dluzej pospi a tu lipa.

Cos mi znow net nawala,chyba sie znow psuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chcialam na watku zakupowym wstawic fotke tej bluzki co Szymkowi kupilam i nie moge bo mnie rozlacza

ewelcia86 net nawala ,Szym nawala bidulko cholercia nie wiem juz jak ci pomóc myslałam że on z płaczem sie budzi czy coś tak jak by go coś bolało dokuczało mu a on chłopak bawic się chce ja niestety miałam to z synem od małego miał za duzo energii,noc była za długa budził się np.po to żeby spalic energię w środku nocy maszerował w chodziku przez około poł godziny do godziny po czym sę napił i szedła spać i spał do rana.Troszkę lepiej było jak zaczął chodzić biegał (dosłownie biegał)cały dzień na miejcu nie usiedział więc spalał swoja energię i był ok w nocy juz ładnie spał niestety do dziś jest dzieckiem nadpobudliwy więc może Szym taki po prostu juz jest

Maniulka ja tez nad tym jz myslalam ze ma za duzo energii i w nocy przez to nie moze spac,ale z drugiej strony on w dzien tez b. malo spi i ciagle sie rusza!!!
On bez ruchu to nawet 5min nie wytrzyma.
Jak nie kursuje po podlodze to probuje zdjasc skarbetki w bujaczku buzia,to w wozku siada i sieka jak najnizej,znow siada bawi sie i znow siega i tak w kolko.
Cwiczy non-stop te swoje wygibasy,u mnie na rekach skacze jak pilka,gada i "spiewa"jak najety,przy kapieli zywy jak ryba nie mozna go czasami umyc normalnie bo strasznie chlapie.
Teraz wkladam jego miske w duza wanne bo cala podloga w lazience pochlapana byla.
Cos co lezy na stole "musi" byc jego,wszystko chce wszystkiego jest ciekaw!!!
Nie wiem jak dalej bedzie.ja juz nie mam sily!!!
Chociaz zeby mi dzien dal sie zdrzemnac a tu ni huhu!!!
Nie mam tez nikogo kto by mogl z nim posiedziec a zebym ja odpoczela:no::no::no:.
Moj m zawsze mowil ze chce jedno dziecko i chyba na tym poprzystaniemy bo jak drugie ma byc takie samo to ja dziekuje:eek::eek::rofl2::eek::eek:wole nie ryzykowac:-D:-D:-D
a net chodzi jak chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelcia- to Ty może go nie ruszaj, jak mu wygodnie w poprzek to niech tak śpi, jak mu wygodnie z głową w rogu to ciul- nich śpi!!! brak snu u takiego maluszka to przecież jakaś masakra!!!

No tak ATsonia tylko ze on tak zasnal dopiero o 6 po dwoch godzinach nie spania i ja go nie ruszalam tylko jak m wstal do pracy to on calkiew w poprzek lezal i odkryty byl i m go poprawil.
Teraz niby byl spacy,odlozony do lozeczka zamiast isc spac to sie tlucze i cwiczy te swoje wygibasy.

Maniulka zapomnialam dopisac ze kiedys budzil mi sie z krzykiem ale wtedy to chyba byla przyczyna poznego kapania bo pozniej jak zaczelismy kapac wczesniej to bylo ok.
Raz mi sie rozdarl po 24 i darl sie chyba z 30min to dalam mu Viburcol i zasnal

ewelcia86-biedulko jak tak czytam o Waszych perypetiach to sobie mysle ze Wam by sie przydala jakas pozadna diagnoza, bo tylko Maly sie meczy i Ty razem z nim....:-(

reklama
Do góry