reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Właśnie, Ada też idzie ale my musimy byc już w żłobku o 8, a jest remont drogi i starszne korki i będe musiała już po 7 wyjechać :baffled:

Ada mi się pospała i nie przygotowałam jej ubrań na jutro, muszę w myślach pomyśleć co wziąć i rano spakuję. Kazali wziąć coś na przebranie, piżamke i pieluchy (pampersy), ale ja zupełnie nie wiem jakie rzeczy jej zapakować, np body z krótkim czy z długim rękawem, lepiej śpiochy czy spodenki i koszulkę?? Koszulka z dł czy z kr. rękawem, buciki czy sparpetki, nie wiem zupełnie, a poza tym chce mi się już płakać i "goni" mnie do wc:-(

Eve - spakuj piżamkę, pampersy, body z długim rękawkiem, body z krótkim rękawkiem, spodenki do bodów i skarpetki, ewentualnie jednego pajaca, buty sobie daruj i starczy!:tak:
i weź się w garść!:tak:

Witam dziewczynki po dość długiej nieobecności :eek: cos nie coś nadrobiłam ale nie wszystko :zawstydzona/y:
Ewelcia współczuje problemów z Szymkiem :sorry: mój Alanek tez się budzi w nocy ze trzy razy ale napije sie i idzie dalej spać czasem też się obudzi i skory do zabawy ale potrzypie się w łózeczku pół godziny i pada ;-)
EVE trzymaj sie kochana:tak: dacie sobie rade a Adka napewno sie przyzwyczaji do złobka i nie będzie tak źle jak to sobie wyobrażasz najgorszy pierwszy raz ;-)

A u nas jakos leci Alanek coraz grzeczniejszy i otwarty do ludzi ( kiedys był dzikusem nikt nie mógł na niego patrzec bo płakał ) a teraz zaczepia ludzi usmiechem lub głośo zagaduje :-D
Z jedzeniem coraz lepiej zjada duże słoiczki kaszek , całe słoiczki deserków i miseczkę kaszki ( tak ze 180ml ) też zje całą ale niestety mleka nie pije już prawie wcale zdaży mu sie 100ml ale bardzo żadko :sorry:

W pracy ciężko ale załatwiłam z kierownikiem że nie bedę pracować na nocną zmianę bo nie daję rady i za bardzo Alanek źle to znosił ale minus tego taki że pracuje 2 tyg po południu a tydzień na rano no ale lepsze to bo cały czas Alanek jest z rodzicami a tylko godz moja mama się nim zajmuje ;-) ogólnie jest cieżko bo w pracy trzeba zasuwać a tu po pracy jeszcze obowiązki i czasem już nie wyrabiam ze zmeczenia o ale trzeba jakos dać radę :oo2:
I wogóle nie mam na nic czasu tylko do pracy po pracy dziecko, sprzątanie pranie .... czasem ręce opadają :eek:

Jeszcze nika pracuje :tak: ja też podziwiam. Wasze dzieci jeszcze chcą być w śpioszkach lub pajacyku? ;-) Patrycja nie chce i już nawet żadnych nowych na jej rozmiar nie kupuję :-D bo nie i koniec kopie się, budzi się co chwile w czasie snu :eek:. Śpi w piżamce lub w bodach.

Dziewczyny, żal mi Was, ja tak strasznie się cieszę, że zostaję z Adim w domu....

Agusia, nie podskakuje Ci chałupa od tych harców w gimnazjum???? U mnie wszystko wyraźnie słychać, normalnie nie muszę tam iść:-D

reklama
He he ja miałam telewizor włączone to nie słyszałam a jak wyłączyłam to akurat mąż podjechał i chciałam go opierdzielić z jakim on basem pod dom podjeżdża :-D:-D a ja do gimnazjum to mam 500 metrów :szok: a po prostej to chyba nawet 300 ;-) więc wszystko wyraźnie słychać. He he wczoraj ładniej grali :-p

Do góry