reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Madzik może jeszcze pogoda się polepszy :tak: myśmy dzisiaj byli wieczorkiem w trójkę na spacerku (mieszkamy blisko Gdyni i Gdańska) i na spacerek pogoda idealna :tak: a w dzień nawet trochę słonka było.

reklama
Agusia patrzyłam pogode i na TwojaPogoda i na Accuweather na najbliższe 2 tygodnie i non stop zachmurzenie na zmiane ze słońcem plus wiatry, a na piatek, sobote i niedziele nadaja deszcze....:-(
No jeszcze 3 dni to by takie dało rade z wiatrem ale 2 tygodnie??:confused2::confused2::confused2: Ryczeć mi się chce...:-( kiedy pojedziemy na normalny urlop..:-(
U nas w ciągu dnia też bylo ładnie ale o 18 zrobiło się tak zimno że w japonkach nogi mi znamrzły:szok:

Agusia patrzyłam pogode i na TwojaPogoda i na Accuweather na najbliższe 2 tygodnie i non stop zachmurzenie na zmiane ze słońcem plus wiatry, a na piatek, sobote i niedziele nadaja deszcze....:-(
No jeszcze 3 dni to by takie dało rade z wiatrem ale 2 tygodnie??:confused2::confused2::confused2: Ryczeć mi się chce...:-( kiedy pojedziemy na normalny urlop..:-(
U nas w ciągu dnia też bylo ładnie ale o 18 zrobiło się tak zimno że w japonkach nogi mi znamrzły:szok:

Madzik może cię pocieszy fakt, że w wietrzną pogodę jest najwięcej jodu nad morzem:-), tak więc potraktuj wyjazd jako zdrowotny:-):-)
Kitki ja wracam do pracy we wtorek i też mi nie jest do śmiechu
Dominika, super extra pomysł z tymi kwiatkami, w życiu bym na to nie wpadła
Nika jest takie powiedzenie "kto nie ryzykuje ten nie ma"

Madzik nie smutaj,nzpewno bedziecie miec pogode!!!

Ja zaraz spzdzm spzc.moj Szym spi od 1,5h a juz wybudzil sie 2razy:cool:pewnie znow mnie czeka kiapska nocka.
W dzien spal tylko 1,5h a co ostatniej nocy sie dzialo opisalam na "opieka nad............"

Witam:-)
mam nadzieje że noc lepsza była:tak:
madzik_ ja to tej naszej pogodzie do końca nie wierzę zmienia się jak w kalejdoskopie więc głowa do góry bo wszystko zdarzyć się może a po za tym jak by nie było zawsze może być miło,będziecie razem wszyscy 24h
Sara27 lunapark i Juli na karuzeli:-D:-D:-D
Dominika panieński super,a pomysły rewelacyjne:-)
Z takich śmiesznych rzeczy typu panieński/kawalerski to do dzisiaj hitem jak dla mnie jest prezent który dostał kolega od kolegów wieniec z napisem ostatnie pożegnanie kawalera
A ja dostałam dzisiaj @ pierwsza prawdziwą od porodu bo kilka razy plamiłam powiem wam że w sumie się cieszę bo będe mogła wreszcie obliczać sobie dni płodne i nie płodne (mam nadzieje że będzie tak jak przed porodem):cool:

dziś już w lepszym humorze wstałam:tak:
Macie rację bedziemy 24h na dobe razem:-) a w sumie pogoda może się jeszcze odmienić:-)
Dzięki za słowa otuchy:tak:

Zabierams ie dalej za pranie i prasowanie:tak: mało mnie będzie dzis na forum:-(

madzik_ i tak ma być,super ze humorek wrócił:-)a wiesz co powiem ci tak po cichu że mnie tez było trochę smutno ze wyjeżdżam z pięknej,słonecznej wręcz upalnej Polski do zimnego,ponurego,deszczowego może tylko ładnego kraju jak wyjeżdżałam z Pl było 28 stopni a w Norge przywitało mnie 11 stopni i deszcz:szok::-(ale teraz wiem ze to było to jestesmy razem moze nie 24h bo ktos musi pracować ale razem i nawet deszcz jest bardziej przyjemny gdy pod parasolem idziemy we dwoje wiec głowa do góry nawet deszcz nie straszny gdy sie jest całą rodziną.Ale życze słoneczka i mam nadzieje że bedzie:tak:

MAniulka pytasz mnie o noc prawda?
No wiec katastrofa!!!!!
Od 20:30 do 23 budzil sie 3 razy,pozniej o 24:30 zjadl 120ml mleka i zasnal o 1 bo oczywiscie nie w glowie bylo mu spanie:-:)-:)-(.
Pozniej obudzil sie przed 3 napil sie wody i zasnal ale nie na dlugo,bo wstal znow po 4 i nie spal UWAGA prawie DO 6!!!!!:sad::sad::sad:
Rzucal sie po lozeczku i kombinowal,jak zasypial to glowe mial w rogu tzn jakos tak na skos!!
JAk m wstawal do pracy przed 7 to maly spal na brzuchu w poprzek na samej gorze lozeczka.
Maciek go poprawil i spal do 8 a ja do 8:30-slyszalam jak steka w lozeczku ale wstac za cholere nie moglam!!!
Ilez to sie bedzie ciaglo!!!!!!!
Przeciez ja ledwo zyje nic mi sie nie chce robic jestem zmeczona i w dodatku dzisisaj jeszcze zla bo sie wyglupial przy jedzeniu i pawia puscil.

Teraz tez niby =spiacy ,odlozylam go do lozeczka a on cwiczy te swoje wygibasy:growl::growl:

reklama
Ale jestem wkuta kupiłam sprzęt na Allegro w piątek przyszła paczka i dostałam zepsuty oczywiście okazało się dopiero po zmontowaniu tego wysłałam e-maila do sklepu i odesłali do serwisu ciekawe ile czasu będe czekać za odpowiedzią - szlag mnie trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry