reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Madzik może jeszcze pogoda się polepszy :tak: myśmy dzisiaj byli wieczorkiem w trójkę na spacerku (mieszkamy blisko Gdyni i Gdańska) i na spacerek pogoda idealna :tak: a w dzień nawet trochę słonka było.

reklama
Agusia patrzyłam pogode i na TwojaPogoda i na Accuweather na najbliższe 2 tygodnie i non stop zachmurzenie na zmiane ze słońcem plus wiatry, a na piatek, sobote i niedziele nadaja deszcze....:-(
No jeszcze 3 dni to by takie dało rade z wiatrem ale 2 tygodnie??:confused2::confused2::confused2: Ryczeć mi się chce...:-( kiedy pojedziemy na normalny urlop..:-(
U nas w ciągu dnia też bylo ładnie ale o 18 zrobiło się tak zimno że w japonkach nogi mi znamrzły:szok:

Agusia patrzyłam pogode i na TwojaPogoda i na Accuweather na najbliższe 2 tygodnie i non stop zachmurzenie na zmiane ze słońcem plus wiatry, a na piatek, sobote i niedziele nadaja deszcze....:-(
No jeszcze 3 dni to by takie dało rade z wiatrem ale 2 tygodnie??:confused2::confused2::confused2: Ryczeć mi się chce...:-( kiedy pojedziemy na normalny urlop..:-(
U nas w ciągu dnia też bylo ładnie ale o 18 zrobiło się tak zimno że w japonkach nogi mi znamrzły:szok:

Madzik może cię pocieszy fakt, że w wietrzną pogodę jest najwięcej jodu nad morzem:-), tak więc potraktuj wyjazd jako zdrowotny:-):-)
Kitki ja wracam do pracy we wtorek i też mi nie jest do śmiechu
Dominika, super extra pomysł z tymi kwiatkami, w życiu bym na to nie wpadła
Nika jest takie powiedzenie "kto nie ryzykuje ten nie ma"

Madzik nie smutaj,nzpewno bedziecie miec pogode!!!

Ja zaraz spzdzm spzc.moj Szym spi od 1,5h a juz wybudzil sie 2razy:cool:pewnie znow mnie czeka kiapska nocka.
W dzien spal tylko 1,5h a co ostatniej nocy sie dzialo opisalam na "opieka nad............"

Witam:-)
mam nadzieje że noc lepsza była:tak:
madzik_ ja to tej naszej pogodzie do końca nie wierzę zmienia się jak w kalejdoskopie więc głowa do góry bo wszystko zdarzyć się może a po za tym jak by nie było zawsze może być miło,będziecie razem wszyscy 24h
Sara27 lunapark i Juli na karuzeli:-D:-D:-D
Dominika panieński super,a pomysły rewelacyjne:-)
Z takich śmiesznych rzeczy typu panieński/kawalerski to do dzisiaj hitem jak dla mnie jest prezent który dostał kolega od kolegów wieniec z napisem ostatnie pożegnanie kawalera
A ja dostałam dzisiaj @ pierwsza prawdziwą od porodu bo kilka razy plamiłam powiem wam że w sumie się cieszę bo będe mogła wreszcie obliczać sobie dni płodne i nie płodne (mam nadzieje że będzie tak jak przed porodem):cool:

dziś już w lepszym humorze wstałam:tak:
Macie rację bedziemy 24h na dobe razem:-) a w sumie pogoda może się jeszcze odmienić:-)
Dzięki za słowa otuchy:tak:

Zabierams ie dalej za pranie i prasowanie:tak: mało mnie będzie dzis na forum:-(

madzik_ i tak ma być,super ze humorek wrócił:-)a wiesz co powiem ci tak po cichu że mnie tez było trochę smutno ze wyjeżdżam z pięknej,słonecznej wręcz upalnej Polski do zimnego,ponurego,deszczowego może tylko ładnego kraju jak wyjeżdżałam z Pl było 28 stopni a w Norge przywitało mnie 11 stopni i deszcz:szok::-(ale teraz wiem ze to było to jestesmy razem moze nie 24h bo ktos musi pracować ale razem i nawet deszcz jest bardziej przyjemny gdy pod parasolem idziemy we dwoje wiec głowa do góry nawet deszcz nie straszny gdy sie jest całą rodziną.Ale życze słoneczka i mam nadzieje że bedzie:tak:

MAniulka pytasz mnie o noc prawda?
No wiec katastrofa!!!!!
Od 20:30 do 23 budzil sie 3 razy,pozniej o 24:30 zjadl 120ml mleka i zasnal o 1 bo oczywiscie nie w glowie bylo mu spanie:-:)-:)-(.
Pozniej obudzil sie przed 3 napil sie wody i zasnal ale nie na dlugo,bo wstal znow po 4 i nie spal UWAGA prawie DO 6!!!!!:sad::sad::sad:
Rzucal sie po lozeczku i kombinowal,jak zasypial to glowe mial w rogu tzn jakos tak na skos!!
JAk m wstawal do pracy przed 7 to maly spal na brzuchu w poprzek na samej gorze lozeczka.
Maciek go poprawil i spal do 8 a ja do 8:30-slyszalam jak steka w lozeczku ale wstac za cholere nie moglam!!!
Ilez to sie bedzie ciaglo!!!!!!!
Przeciez ja ledwo zyje nic mi sie nie chce robic jestem zmeczona i w dodatku dzisisaj jeszcze zla bo sie wyglupial przy jedzeniu i pawia puscil.

Teraz tez niby =spiacy ,odlozylam go do lozeczka a on cwiczy te swoje wygibasy:growl::growl:

reklama
Ale jestem wkuta kupiłam sprzęt na Allegro w piątek przyszła paczka i dostałam zepsuty oczywiście okazało się dopiero po zmontowaniu tego wysłałam e-maila do sklepu i odesłali do serwisu ciekawe ile czasu będe czekać za odpowiedzią - szlag mnie trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry