reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
ewelcia to i tak wiele rzeczy w te 20 min zrobiłaś:-)

A ja ziemniaczki oskrobałam, mięsko zapanierowałam, sałatkę zrobiłam i po 16 stej wstawię ziemniaczki, mięsko na patelni grilowej zrobię to będzie szybciutko i obiadek gotowy :-)

Eve bo ja szybka jestem:-D:-D:-D.
Czulam ze nie mam za wiele czasu:-(

Sara a Ty ostatnio narzekalas na swoja Jule ze na spacerach nie spi:-pja sie chetnie zamienie.
A moze napisze ogloszenie:-D:-D
Sprzedam lub zamienie na lepszy model:-D

Sara wez tu znajdz innego dobrego lekarza:eek::eek::eek:
Wedlug tych konowalow wszystko jest ok,jak jeszcze tak dluzej bedzie to poszukam innego pediatry chociaz u tej co bylam ostatnio i w kwietniu bodajze to wydaje mi sie ze jest babka konkretna i znajaca sie,ale moze sie mysle.
Jak ostatnio bylam u niej to Szym spal normalnie tzn budzil sie 2razy na jedzenie to przeciez norma,(czasami zjadl a czasmi marudzil i jak zasnal to na spiocha)ale przeciez on butelkowy nie jest:crazy:

reklama
Do góry