reklama
Justyna nie strachaj sie!!! Bedzie ok!!!
M*R* no super wiadomosc,kolejne dziecie w rodzinie.
Nika wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!
Kitki nie smutaj sie wszystko bedzie ok,jak bedziesz wracac z pracy to wtedy bedziecie sie razem bawic
A ja dzis sama z Szymem!!
Na dworze nie zaciekawie dopiero co przestalo padac i pewnie zaraz znow zacznie,
nie wyspana jestem -o tym na opiece...........
M*R* no super wiadomosc,kolejne dziecie w rodzinie.
Nika wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!
Kitki nie smutaj sie wszystko bedzie ok,jak bedziesz wracac z pracy to wtedy bedziecie sie razem bawic
A ja dzis sama z Szymem!!
Na dworze nie zaciekawie dopiero co przestalo padac i pewnie zaraz znow zacznie,
nie wyspana jestem -o tym na opiece...........
E
edis
Gość
Hej, to ja
Udało mi się uruchomić komputer po przerwie prawie dwutygodniowej. I tak chyba naprawa trwała w miarę krótko. W serwisie wymienili mi twardy dysk i mam nadzieję, że nie będzie mi teraz wywalało systemu po 2-3tygodniach użytkowania. Jeśli znów zacznie się komputer "sypać" to niewiem co zrobię. W sumie to dopiero w październiku stuknie mu roczek.
Siedzę sama w domku, mąż z synem wyjechali rano do Radomia na AirShow. Lecę przygotować sobie coś na obiad. Spróbuję zajrzeć do Was popołudniu.
Udało mi się uruchomić komputer po przerwie prawie dwutygodniowej. I tak chyba naprawa trwała w miarę krótko. W serwisie wymienili mi twardy dysk i mam nadzieję, że nie będzie mi teraz wywalało systemu po 2-3tygodniach użytkowania. Jeśli znów zacznie się komputer "sypać" to niewiem co zrobię. W sumie to dopiero w październiku stuknie mu roczek.
Siedzę sama w domku, mąż z synem wyjechali rano do Radomia na AirShow. Lecę przygotować sobie coś na obiad. Spróbuję zajrzeć do Was popołudniu.
E
edis
Gość
Oj dawno, dawno.... 2tygodnie, ale jak pisałam zażalenia do serwisu gdzie kupowałam komputer;-)Edis ale Cie tu daaaawno nie bylo
Mamy nadzieje ze teraz czesciej bedziesz zagladac;-)
A z kad Ty jestes?do Radomia masz nie daleko?
A do Radomia to mam kawałek - mieszkam w okolicach Buska Zdroju. Moi panowie wrócą pewnie po kolacji. Ja na razie śmigam bo Ania zaczyna marudzić na leżaczku. Pa.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
M*R* gratulacje dla siostry:-)czy będziesz miała okazję zobaczyc kruszynkę czy siostra w Pl????
nik_a ciężka sprawa z tym lokalem,wynajmowałam kiedyś lokal jako fryzjerka od właścicieli których nienawidziłam ona jeszcze jak cię mogę ale on był po prostu świnią zrezygnowałam chociaz miałam tam dużo klientek i dobre pieniądze później żałowałam bo nie znalazłam już tak fajnej oferty a część klientek straciłam bezpowrotnie więc warto sie zastanowic czy warto teraz na zmiany czy mozesz sobie na to pozwolić bo jak wiadomo potrzeba czasu na nowa klientele.
Wszystkiego dobrego w dniu rocznicy:-):-):-)
Kitki głowa do góry :-)
Justyna udanch chrzcin ci życzę
ewelcia u mnie leje od wczoraj ulewa,mgła,wiatr normalny listopad sie zrobił:-(
edis witaj,moze teraz będziesz zagladac regularnie oby komp dzałał
A ja pospałam mała wstała wprawdzie po 7 ale włączyłam jej karuzelke i po poł godzinie usnęła i spałyśmy do 10mąż w tym czasie nachajcował w kominku że teraz w salone wytrzymac nie idzie,wyszedł z psem zrobił sniadanie i takie tam więc teraz się nudzę zaraz biore sie za obiad
ewelcia czy na kulinarnym jest przepis na te twoje rogaliki????
nik_a ciężka sprawa z tym lokalem,wynajmowałam kiedyś lokal jako fryzjerka od właścicieli których nienawidziłam ona jeszcze jak cię mogę ale on był po prostu świnią zrezygnowałam chociaz miałam tam dużo klientek i dobre pieniądze później żałowałam bo nie znalazłam już tak fajnej oferty a część klientek straciłam bezpowrotnie więc warto sie zastanowic czy warto teraz na zmiany czy mozesz sobie na to pozwolić bo jak wiadomo potrzeba czasu na nowa klientele.
Wszystkiego dobrego w dniu rocznicy:-):-):-)
Kitki głowa do góry :-)
Justyna udanch chrzcin ci życzę
ewelcia u mnie leje od wczoraj ulewa,mgła,wiatr normalny listopad sie zrobił:-(
edis witaj,moze teraz będziesz zagladac regularnie oby komp dzałał
A ja pospałam mała wstała wprawdzie po 7 ale włączyłam jej karuzelke i po poł godzinie usnęła i spałyśmy do 10mąż w tym czasie nachajcował w kominku że teraz w salone wytrzymac nie idzie,wyszedł z psem zrobił sniadanie i takie tam więc teraz się nudzę zaraz biore sie za obiad
ewelcia czy na kulinarnym jest przepis na te twoje rogaliki????
E
edis
Gość
Widziałyście co się stało na Air Show? Impreza odwołana, mąż dzwonił zaraz jak to się stało, nawet jeszcze nie podawali tego w tv. W tej chwili nie można się do niego dodzwonić, w internecie wyczytałam że to z powodu przeciążenia sieci. Straszne, że takie tragedie dzieją się w sumie na imprezie która ma być rozrywkowa:-(
magda19lenka
MTM
Edis w tv juz podawali, sama nie widziałam ale brat mi powiedział:--(
reklama