reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Justyna nie strachaj sie!!! Bedzie ok!!!
M*R* no super wiadomosc,kolejne dziecie w rodzinie.
Nika wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!
Kitki nie smutaj sie wszystko bedzie ok,jak bedziesz wracac z pracy to wtedy bedziecie sie razem bawic

A ja dzis sama z Szymem!!
Na dworze nie zaciekawie dopiero co przestalo padac i pewnie zaraz znow zacznie:baffled:,
nie wyspana jestem -o tym na opiece...........

Hej, to ja:)
Udało mi się uruchomić komputer po przerwie prawie dwutygodniowej. I tak chyba naprawa trwała w miarę krótko. W serwisie wymienili mi twardy dysk i mam nadzieję, że nie będzie mi teraz wywalało systemu po 2-3tygodniach użytkowania. Jeśli znów zacznie się komputer "sypać" to niewiem co zrobię:angry::angry::angry:. W sumie to dopiero w październiku stuknie mu roczek.
Siedzę sama w domku, mąż z synem wyjechali rano do Radomia na AirShow. Lecę przygotować sobie coś na obiad. Spróbuję zajrzeć do Was popołudniu.

Edis ale Cie tu daaaawno nie bylo:szok:
Mamy nadzieje ze teraz czesciej bedziesz zagladac;-)
A z kad Ty jestes?do Radomia masz nie daleko?
Oj dawno, dawno.... 2tygodnie, ale jak pisałam zażalenia do serwisu gdzie kupowałam komputer;-)
A do Radomia to mam kawałek - mieszkam w okolicach Buska Zdroju. Moi panowie wrócą pewnie po kolacji. Ja na razie śmigam bo Ania zaczyna marudzić na leżaczku. Pa.

M*R* gratulacje dla siostry:-)czy będziesz miała okazję zobaczyc kruszynkę czy siostra w Pl????
nik_a ciężka sprawa z tym lokalem,wynajmowałam kiedyś lokal jako fryzjerka od właścicieli których nienawidziłam ona jeszcze jak cię mogę ale on był po prostu świnią zrezygnowałam chociaz miałam tam dużo klientek i dobre pieniądze później żałowałam bo nie znalazłam już tak fajnej oferty a część klientek straciłam bezpowrotnie więc warto sie zastanowic czy warto teraz na zmiany czy mozesz sobie na to pozwolić bo jak wiadomo potrzeba czasu na nowa klientele.
Wszystkiego dobrego w dniu rocznicy:-):-):-)
Kitki głowa do góry :-)
Justyna udanch chrzcin ci życzę :tak:
ewelcia u mnie leje od wczoraj ulewa,mgła,wiatr normalny listopad sie zrobił:-(
edis witaj,moze teraz będziesz zagladac regularnie oby komp dzałał:tak:
A ja pospałam mała wstała wprawdzie po 7 ale włączyłam jej karuzelke i po poł godzinie usnęła i spałyśmy do 10:szok:mąż w tym czasie nachajcował w kominku że teraz w salone wytrzymac nie idzie,wyszedł z psem zrobił sniadanie i takie tam więc teraz się nudzę zaraz biore sie za obiad
ewelcia czy na kulinarnym jest przepis na te twoje rogaliki????

Widziałyście co się stało na Air Show? Impreza odwołana, mąż dzwonił zaraz jak to się stało, nawet jeszcze nie podawali tego w tv. W tej chwili nie można się do niego dodzwonić, w internecie wyczytałam że to z powodu przeciążenia sieci. Straszne, że takie tragedie dzieją się w sumie na imprezie która ma być rozrywkowa:-(

reklama
Do góry