reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Agusia Szym po tej 6w1 tez mial takie zgrubienie,wyszlo mu na drugi dzien po szczepieniu i niczym nie smarowalam i samo zeszlo.

Dominika udanej imprezki.
Pewnie juz sie szykujesz a chciala bym zebys wkleila fotke tortu:-D

reklama
Hej LaskI!!
Mam chwil więc usiadłam :-D Za chwile przyjadą domnie znajomi a niestety jestem tylko z Adim, bo Krzysiek zabrał moich rodziców i siostrzenicę na festyn rodzinny....

Ewelcia współczuję problemów z jedzeniem, Adi wcina ostatnio wszystko...normalnie jestem sama w szoku:-D

Maniulka, znam ten ból, ja tez miezkam daleko od centrum i całymi dniami siedzę sama w domu....ehhhh

Agusia, smaruj Altacetem w żelu, jest najlepszy... Adiemu na szczęście po ostatnim szczepieniu nic nie było, a zawsze po szczepieniach goraczkował:tak:

A Ci znajomi co do nas maja przyjechać, to pewnie z zaproszeniem na wesele...a my takkkk nie chcemy iść..........:sorry2:

Dominika - też bym chętnie zobaczyła ten tort! Udanej impezki:-D
Sara - może rzeczywiście powrót do pracy nie będzie złą decyzją. Będziecie mieć satysfakcję, że poradziliście sobie sami, Juli jest przyzwyczajona do twarzy i obecości innych a nie tylko rodziców, więc też na pewno dzielnie zniesie rozłąkę - a skoro lubiłaś swoją pracę i ludzi, to będzie to też pewien oddech dla Ciebie, tak myślę:tak:

Natalii pojawił się niewielki czerwonawy obrzęk po szczepieniu na nóżce i altacet zadziałał szybko, też uważam, że to dobry środek.

A ja dziś sobotnie popołudnie sama - mój m u swojej siostry pomaga w przeprowadzce do nowego mieszkania, Natalia zasypia, dziś kąpałam ją sama, co się rzadko zdarza, a jak zaśnie na dobre to mam zamiar urządzić sobie domowe SPA w łazience, a co;-)

Smarowałam altacetem rano potem koło połunia i o 19 (bo wtedy Pati się obudziła) i już jest lepiej :tak:. Pati normalnie chodzi spać o 19/20 a dzisiaj o 19 dopiero wstała :-D spała od około 15:30. Zasnęła na noc o 20:20 ;-) więc nie tak źle. Lekarka mówiła że niedługo Pati będzie miała ząbka, eh niech już w końcu wyjdzie, dzisiaj (Pati ma taką zabawkę konika, zdjęcie jest na naszej klasie ;-) jak sobie siedzi i bawi się nim) i dzisiaj włożyła jego nogę do buzi i gryzła :-D śmiesznie to wyglądało :-D całe kopyto w buzi. Widać że ją już boli ten wychodzący ząbek :baffled: a gryzak gryzła dzisiaj prawie przez cały dzień jak nie spała.

jak mnie tu dawno nie było o tak późnej porze:zawstydzona/y:. Ale dziś nocuję u mamy. Tomek w weekendy pracuje od 10 do 22 to co mam sama siedzieć w domu i do mamy jeździć :tak::tak:
Małgońka już śpi, ja też zaraz idę, tylko ciekawe na którym łóżku będę spała :confused::confused:
W ogóle czuję się w tym swoim rodzinnym domu tak obco ... a nie mieszkam tu od 8 miesięcy, to raczej nie długo ..... eh nie będę smęcić ....
oj i ja jestem ciekawa tego tortu Dominiki :tak:
Agusia a smarujesz Patrysi dziąsełka maścią, powinno jej pomóc.

Mirka - gratulacje:tak:
Maniulka - oj jak dobrze cię rozumiem, moja Zu też mi taki cyrk robi czasami - zwyke jak chcę wyjść:eek: dziś też tak było...
bylam u fryzera. mam małą asymetrię na głowie - ale już nie będe wam pokazywac...jutro po chrzcinach zobaczycie. chyba jest trochę za krótko:confused2:

My jutro mamy chrzciny - trochę się denerwuję:sorry:

Witam z rana Kochane!
Ostatnio nie miałam kiedy zaglądać- jak zwykle czasu brak....
M*R* gratulacje dla siostry!!! Macie znów maluszka w rodzinie :)
Miroslava- buziolki dla Adrianka! Super, że macie ząbka.
W weekend są u nas Międzynarodowe Targi Chleba więc jak mamy już czas to siedzimy z dziećmi na festynie:-)
Dziś po śniadanku jedziemy do Aquaparku z dziećmi- porobię zdjęcia i wstawię wieczorkiem na wz.
A ja nie mogę spać (czego wynikiem jest to że piszę tak wcześnie;-)), bo mam trochę do myślenia- mam okazję wynająć z koleżanką fryzjerką dużo większy lokal niż wynajmuję teraz za podobną cenę i bliżej centrum, ale się trochę boję, bo w obecnym miejscu jestem już 3 lata i nie wiem, czy nie straciła bym przez to części moich klientek z tamtej części miasta, wiem że mogą przyjść nowe, ale nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić na eksperymenty....dodam, że z obecną właścicielką lokalu nie bardzo nam się układa...
Ale ja to jestem, nie było mnie kilka dni i odrazu zamulam:-).
Zrobię sobie chybva kawkę i może w coś pogram na necie.
Miłej niedzieli!
Acha- mamy dziś rocznicę ślubu :)

Ostatnia edycja:
Nika_a - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu:tak:
M*R - gratulacje dla siostry, fajne takie małe malenstwo w rodzinie, no i najwazniejsze ze zdrowe:tak:
Justyna - nie strachaj sie, bedzie dobrze;-) przeciez to rodzinna uroczystosc, na pewno sie uda, a przeciez nie musi byc wszystko perfekcyjnie

Ja tez juz nie spię od dawna, jak tylko Nadia sie przebudziła to ja wyjełam z łóżeczka no i sie bawimy (teraz akurat oglada bajke:-)). Normalnie to nie wstaje tak wczesnie zostawilabym ja w lozeczku i poszłabym dalej spac ale dzis ostatni dzien gdy ja widze rano i moge sie z nia pobawic, jutro juz mnie nie bedzie jak otworzy oczka:-:)-:)-:)-(

reklama
chrzciny chrzciny chrzciny..............
boję sie boję się boję!!!!!!!!!!!!!!!
Kitki - spokojnie - wasze będą weekendy, na pewno dacie sobie radę;-)
Nika - hmmm ciężka kwestia. Z jednej strony warto próbować - i ryzykować. z drugiej - dobrze rozumiem Twój strach... Nic więcej nie napiszę bo nie mogę jasno mysleć. może wieczorem??
MR - GRATKI dla siostry.:-D

Do góry