Agusia1987
Entuzjast(k)a
shift+alt chyba ale nie jestem pewna długo mi się tak nie robiło. Napewno jakaś taka kombinacja. Może ctrl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąz mówi że albo trzeba przeinstalowac przeglądarke- zależy co używasz.. Mozilla czy Internet Expl.. Abo wejść w narzedzia, opcje i wywalić wszystkie temporary files i cookiesy i po restarcie może juz powinno zadziałac..Ewelcia nawet nie wiesz jak miło to usłyszeć mój problem polega na tym że jak wchodzę na stronę BB to w dolnym rogu wyskakuje mi żółty trójkąt z wykrzyknikiem i pisze że mam błąd na stronie i co i lipa nie mogę napisać żadnego komętarza i tęskno mi za wami mamy kolegę który może coś by z tym zrobił ale zanim on się zjawi to nie wiem ile minie czasu Mirosława to mama musi teraz postawić flaszeczkę bo to ona znalazła ja musialam stawiać przy Niko
musisz wcisnąć shift+alt z lewej stronyco mam zrobic zeby Y bylo Z cos mi sie narobila w kompie