reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

hej hej
ale naprodukowałyscie, nadrabiałam chyba z godzinke wszystkie wątki:tak:
My wczoraj bylismy nad morzem, było ciepło ale pochmurno i złapała nas ulewa:szok: ja z kolezanka i dziecmi uciekłysmy do baru na plazy a faceci zanim wszystko złozyli (reczniki, koce, namioty dla dzieci itp.) to przemokli cali i torby niestety tez:szok: Dobrze ze choc dzieciaczki suche były:-)
Ja ostatnio Was podczytuje ale nie pisze, nie mam weny, doła mam strasznego ze w pn do pracy:szok: Nie wiem jak sobie poradze z zostawieniem Nadii, niby zostaje z pawłem ale i tak to nie to samo (tak sobie wmawiam;-)). To głupie co teraz napisze ale jestem zła na P. za to ze nie pracuje i chyba go troche obwiniam ze to przez niego musze wrócic do pracy bo nie mozemy teraz sobie na to pozwolic aby byc bez mojej pensji. Z drugiej strony widze ze wysyła oferty, chodzi na rozmowy ale wszedzie chca by otwierał działalnosc a nam zalezy by miał umowe o prace bo chcemy wziąć kredyt na mieszkanie, niby czesc kasy mamy (powiedzmy ze polowe) ale bez kredytu to tylko na kawalerke nas stac:baffled: a chcemy wieksze, wiadomo. Dobra uciekam bo smuce:zawstydzona/y:
Gratuluje maluszkom nowych ząbków i wszystkiego naj naj dla dzieci które koncza 5 miesiaczków:tak:

reklama
Ja jeszcze jestem :-)ale zaraz brykam spać
ewelcia to z tym avatarem zrobiła mi psikusa bo teraz tak na szybko nie wiem że to ona

:-D:-D:-D:-D

Ja tylko na chwile
Mamy pierwszy ząbek!!!!:-):-):-)
Znalazła go dzisiaj moja mama, a ja zastanawiałam sie, czemu Adi robi luźniejszą kupkę i jest momentami strasznie marudny, a do tego zalewał się własną śliną:-D
Gratuluje zabka!!!

Kitki moze nie bawem P znajdzie prace a ty moze przejdziesz na urlop wychowawczy?
No to mieliscie pecha wczoraj nad morzem nie zazdroszcze.
Mam dzis troche sprzatania ale jestem jakas zmeczona i nie chce mi sie,Szym lezy w lozeczku niby mial isc spac a kreci sie!!!

Hej ja nadal z kompa siostry korzystam więc nie ma mnie z wami ale czytam was kobitki u nas jakoś leci chłopaki troszkę byli chorzy ale już jest ok teraz żyję myślą jak Niko poradzi sobie w przedszkolu i trzymam kciuki za wasze skarby buziaczki dziewczyny i do usłyszenia mam nadzieję że już na własnym kompie papapa

KasiulkaW szkoda ze do nas nie zagladasz bo brakuje nam ciebie;-).

JA kiedys tez nie moglam sie zalogowac ale jakos mi sie udalo nie wiem jak to zrobilam-zapomnialam juz!!!:-p

Ale modroklejka chyba moglaby ci pomoc:nerd:

Hej ja nadal z kompa siostry korzystam więc nie ma mnie z wami ale czytam was kobitki u nas jakoś leci chłopaki troszkę byli chorzy ale już jest ok teraz żyję myślą jak Niko poradzi sobie w przedszkolu i trzymam kciuki za wasze skarby buziaczki dziewczyny i do usłyszenia mam nadzieję że już na własnym kompie papapa

Ja jakaś zacofana jestem Ty też wysyłasz do przedszkola?

Ewelcia nawet nie wiesz jak miło to usłyszeć mój problem polega na tym że jak wchodzę na stronę BB to w dolnym rogu wyskakuje mi żółty trójkąt z wykrzyknikiem i pisze że mam błąd na stronie i co i lipa nie mogę napisać żadnego komętarza i tęskno mi za wami mamy kolegę który może coś by z tym zrobił ale zanim on się zjawi to nie wiem ile minie czasu Mirosława to mama musi teraz postawić flaszeczkę bo to ona znalazła ja musialam stawiać przy Niko

A o flaszce za zebolka to pierwsze slysze:dry:
I co jak ja znajde zeba to z kim mam to pic:confused:
Ale pytanie co:sorry2:
Bo pierwsze co mi przyszlo do glowy ze z Szymkiem:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

reklama
Do góry