reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Julia moja najstarsza córka była uczulona na roztocza i pleśnie.Ciągle wszystko ją swędziało i kaszlała.Ktoś mi poradził kupić specialne powłoczki na pościel .Wtedy w sklepie w szpitalu kosztowały one 500 zł,ale ja znalazłam producenta i zapłaciłam taniej( nie pamietam ile)ale powiem ci że to super pomogło.Skończyło się wtedy wiekszośc problemów.Te powłoczki sa drogie ale na ,maści i leki i tak poszło by wiecej.Dzisiaj wyjezdzam ale jak wróce poszukam adresu firmy gdzie mozna to kupic.

Będe bardzo wdzięczna:tak::tak::tak:

Witam dziewczynki :-) no ja wreszcie mam swojego kompika :-) bo na kompie "K" to już nie wyrabiałam no ale czasem dał mi was podglądnąć hieh hieh :-D

A ja cały czas na laptopku męża mój komp stoi w kącie bo nie mamy biurka żeby go rozłożyć :frown: mój to nie przyzwyczajony że ja tu n forum muszę być i jęczy:ZNOWU ŚLĘCZYSZ PRZY KOMPIE
julia.l pewnie ze obserwacja jest najważniejsza mi wmawiano że mały musi być alergikiem bo ojciec astmatyk a matka alergik nawet wziewy mu podawałam bo pulmonolog nam kazał mimo że w testach skórnych wyszło tylko uczulenie na orzechy powiedziano nam że skórne testy są mało wiarygodne i trzeba zrobić z krwi drogie to było diabelnie ale dziecko najwazniejsze i okazało sie że nie jest uczulony jak sugerowali na grzyby,pleśń,trawy i pyłki,kurz it.mi ulzyło tylko pół roku wziewy brał jak się okazuje nie potrzebnie

Ja też rzadziej w tym tygodniu zaglądam, bo ciąg dalszy "otwartego domu" mamy. Bez przerwy ktoś przychodzi, zapowiedziany lub nie - nawet ja, która lubię zasadniczo gości, powoli mam dość:baffled: A jutro ciąg dalszy - na 20.00 zapowiedzieli się kumpel mojego m z żoną.

Ola, Maniulka - Wy podobne klimaty, jedna dopiero co po przeprowadzce, druga prawie już - powodzenia Dziewczyny na nowych włościach:-D:-D

MR - to miałaś też niezapowiedzianą wizytę - znam to ostatnio aż za dobrze.

maniulka a u Nas odwrotnie nikt alergikiem nie jest i dlaczego Nasze dzieci. z krwi Nam nie wyszły i będziemy powtarzać w okresie grudnia jak mały by się dostał do przedszkola, tak samo nam nie wyszły testy na sierść a musi być uczulony bo po zabawie z psem zaczyna się drapać, dostaje zmian,leci woda z nosa i alergolog tez dzisiaj potwierdziła uczulenie

Wszyystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów!!! :-)
Wojtuś i Zuzia - dziś 5 miesiecy.
A, no i wczoraj - Xavier i Romuś :-)

mordoklejka - dużo zdrówka dla Adasia... przykro mi, że chory....

reklama
Do góry