magda19lenka
MTM
Julia świetnie że Damianek nie ma alergii pokarmowej, a że ma na inne, no cóż przynajmniej jedno mniej .... No i świetnie że chce iść do przedszkola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julia świetnie że Damianek nie ma alergii pokarmowej, a że ma na inne, no cóż przynajmniej jedno mniej .... No i świetnie że chce iść do przedszkola
moj zlapal za myszke kiedys i nie chcial puscicEwelcia, ja też stosowałam Loxon , kiedyś 5%, a teraz 2 % i do tego teraz alpicort e i cynk w tabletkach A włosy poprostu świetnie po tych miksturach rosną:-)
Lekarka znowu sie śmiała z Adiego, bo zobaczył kolorową puszke u niej na biurku i "rozbujał" się, żeby ją złapać, ale ja go trzymałam i nie udało mu sie
Zaraz przylezie do nas teściówka;-) Aleeeeeeeeee sie cieeeeeszę
ale mi narobilas smakaDzisiaj byłam z Patusią na imieninowym długim spacerku :-) prawie całe Nasze miasteczko zwiedziłyśmy , później zrobiłam tortille i placek hiszpański ;-)dobry ale trochę za bardzo się przypiekł (za głęboka patelnia i się męczyłam żeby go odwrócić ) a na deser sernik na zimno z bananami ;-). Pati dostała od chrzestnych bardzo fajną zabawkę takie 4 klocki, 2 duże i 2 małe można je ze sobą połączyć itd. jedno ma lusterko inne jakieś krówki obrotowe i piszczałki Patrycję ta zabawka zainteresowała ;-)
wszyskiegi naj w 9rocznice slubu!!!Witam z rana:-)
Siedzę przy porannej kawce,syn poszedł do szkoły córcia zaraz pójdzie spać ja nie mam żadnych planów bo wszystko zrobiłam wczoraj posprzątałam,poprałam obiad na dzisiaj mam z wczoraj nawet sałatkę wczoraj zrobiłam za to dzisiaj chyba się zanudzę ale widzę że słoneczko za gór wychodzi więc super :-)zaliczę spacerek na balkonie poleniu****e.....a dzisiaj mam 9 rocznicę ślubu :-)cieszę się że wreszcie spędzę ją z mężem bo od 3 lat nie mogliśmy spędzać jej razem szkoda tylko że nic nie mam przygotowanego żadnych niespodzianek a mąz to pewnie nawet nie pamięta:-(ja mu przypominać nie będę
A tak ogólnie to jak dobrze pamiętam Moje Maleństwo wyjechało na 6 tygodni to jakos na dniach powinna już wrócić :-)
No rzeczywiscie dziwni ludzie-jak by razem nie mogli iscMoja miśka już się wyspała coś króciutko dzisiaj ale pewnie jeszcze ze dwa razy się prześpi akurat za 2 godzinki pójdziemy na spacerek to może na powietrzu sobie pośpi a przy okazji pójdziemy po Maćka do szkoły ucieszy się na pewno:-)
nik_a wakacje fajne nie trzeba było z rana się zrywać,mój tu już od tygodnia chodzi kurcze dołuje mnie trochę to że tu dzieciaki się nie bawią nie wychodzą na dwór nawet jak wracaja ze szkoły to idą gęsiego jedno za drugim w odległosci ok 3-4 metrów od siebie a każde z nich mieszka koło siebie i napewno się znaja juz nie mówię o moim małym bo on obcy ale oni.......dziwne te ludzie tu są
no tu w IRL mamy je za darmoche.ja też pytałam, czy nie za dużo takich szczepień (szczegolnie przy tych skojarzonych) ale mówiła, że nie ma problemu... a pytałam przy rotawirusach. teraz szczepienie mamy za miesiąc. i zastanawiam się nad pneumo i meningokokoami. wziełam recepty na wszelki wypadek. pediatra dała mi do yslenia mówiąc, żebym pomyslała, że w krajach europejskich te szczepionki są już dawno za darmo, tzn refundowane tylko u nas ciągle nie.... nie wiem sama.