reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Julia świetnie że Damianek nie ma alergii pokarmowej, a że ma na inne, no cóż przynajmniej jedno mniej .... No i świetnie że chce iść do przedszkola:tak::tak:

reklama
Ewelcia, ja też stosowałam Loxon , kiedyś 5%, a teraz 2 % i do tego teraz alpicort e i cynk w tabletkach:tak: A włosy poprostu świetnie po tych miksturach rosną:-)

Lekarka znowu sie śmiała z Adiego, bo zobaczył kolorową puszke u niej na biurku i "rozbujał" się, żeby ją złapać, ale ja go trzymałam i nie udało mu sie:-D

Zaraz przylezie do nas teściówka:baffled:;-) Aleeeeeeeeee sie cieeeeeszę:sorry2:
moj zlapal za myszke kiedys i nie chcial puscic:-D:-D:-D

Dzisiaj byłam z Patusią na imieninowym długim spacerku :tak::-) prawie całe Nasze miasteczko zwiedziłyśmy :-D, później zrobiłam tortille i placek hiszpański ;-)dobry ale trochę za bardzo się przypiekł (za głęboka patelnia i się męczyłam żeby go odwrócić :-D) a na deser sernik na zimno z bananami ;-). Pati dostała od chrzestnych bardzo fajną zabawkę :tak: takie 4 klocki, 2 duże i 2 małe można je ze sobą połączyć itd. jedno ma lusterko inne jakieś krówki obrotowe i piszczałki :tak: Patrycję ta zabawka zainteresowała ;-)
ale mi narobilas smaka

Witam z rana:-)
Siedzę przy porannej kawce,syn poszedł do szkoły córcia zaraz pójdzie spać ja nie mam żadnych planów bo wszystko zrobiłam wczoraj posprzątałam,poprałam obiad na dzisiaj mam z wczoraj nawet sałatkę wczoraj zrobiłam za to dzisiaj chyba się zanudzę ale widzę że słoneczko za gór wychodzi więc super :-)zaliczę spacerek na balkonie poleniu****e.....a dzisiaj mam 9 rocznicę ślubu :-)cieszę się że wreszcie spędzę ją z mężem bo od 3 lat nie mogliśmy spędzać jej razem szkoda tylko że nic nie mam przygotowanego żadnych niespodzianek a mąz to pewnie nawet nie pamięta:-(ja mu przypominać nie będę

A tak ogólnie to jak dobrze pamiętam Moje Maleństwo wyjechało na 6 tygodni to jakos na dniach powinna już wrócić :-)
wszyskiegi naj w 9rocznice slubu!!!
Moze maz i pamieta i szykuje jakas niespodzianke:-);-)
Moje m......chyba na 3tyg mialo jechac!!1Ale jak ty piszesz ze na 6 to moze i tak:-p

Moja miśka już się wyspała coś króciutko dzisiaj :crazy:ale pewnie jeszcze ze dwa razy się prześpi akurat za 2 godzinki pójdziemy na spacerek to może na powietrzu sobie pośpi a przy okazji pójdziemy po Maćka do szkoły ucieszy się na pewno:-)
nik_a wakacje fajne nie trzeba było z rana się zrywać,mój tu już od tygodnia chodzi kurcze dołuje mnie trochę to że tu dzieciaki się nie bawią nie wychodzą na dwór nawet jak wracaja ze szkoły to idą gęsiego jedno za drugim w odległosci ok 3-4 metrów od siebie a każde z nich mieszka koło siebie i napewno się znaja juz nie mówię o moim małym bo on obcy ale oni.......dziwne te ludzie tu są :baffled::baffled::baffled:
No rzeczywiscie dziwni ludzie-jak by razem nie mogli isc
ja też pytałam, czy nie za dużo takich szczepień (szczegolnie przy tych skojarzonych) ale mówiła, że nie ma problemu... a pytałam przy rotawirusach. teraz szczepienie mamy za miesiąc. i zastanawiam się nad pneumo i meningokokoami. wziełam recepty na wszelki wypadek. pediatra dała mi do yslenia mówiąc, żebym pomyslała, że w krajach europejskich te szczepionki są już dawno za darmo, tzn refundowane tylko u nas ciągle nie.... nie wiem sama.
no tu w IRL mamy je za darmoche.

Sara super ze interes sie kreci.
Ola udanej przeprowadzki!!
Zobaczysz jak odzyjesz mieszkajac w domku a nie w bloku!!!

Juz wiecej nie pamietam sorrki:-p

U nas leje i to galandzie a malo tego zimno jak cholera!!!

A ja tak myślałam że ewelci net w kulki leci :-)

Julia fakt pokarmowa lepsza ale co by nie było dobrze że chociaż tej niema gorzej jak by obie były a tak nawiasem mówiąc mojemu synowi w testach wyszło że ma uczulenie na orzechy wszystkie ale on sie zajada i jednej krostki jeszcze nie miał dziwne:confused:
Dominika81 ja tez bardzo lubię zakupy tego typu ;-)na razie sobie odpuszczam tu jakos tak nie wiem jeszcze co gdzie jak ale w grudniu poszaleję jak będe w Pl aha a propo tych gryzaczków takich siateczek co jedzonko się tam wkłada i dziecko sobie memła tutaj jest to od 4 miesiąca :szok:u nas chyba później zaraz poszukam i aż sprawdzę z ciekawości
Saro całe życie mówiłam że to bzdura dawac jakies zaświadczenia o dochodach i to z roku albo wcześniejszego albo tak jak w twoim przypadku z dwuch lat wcześniej przecież człowiek teraz może nie mieć co jeść oni wszyscy sa powaleni to tak jak ktoś zapierdziela wali nadgodziny żeby zarobić a oni mu zabiora np. rodzinne bo przekroczył dochód o 12 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelcia86 mąż pamiętał ale jakoś nie po drodze mu było po kwiatka bo ja sobie zażyczyłam kwiatka w doniczce obojętnie jakiego byle by był :-)tutaj nie mam żadnych kwiatków a w Pl miałam swoje ukochane które niestety nie zmieściły sie do auta i własnie w sobotę jak byliśmy w mieście powiedziałam mu ze dom bez kwiata to nie dom i ma mi kupić kwiata na rocznicę ślubu

Julia moja najstarsza córka była uczulona na roztocza i pleśnie.Ciągle wszystko ją swędziało i kaszlała.Ktoś mi poradził kupić specialne powłoczki na pościel .Wtedy w sklepie w szpitalu kosztowały one 500 zł,ale ja znalazłam producenta i zapłaciłam taniej( nie pamietam ile)ale powiem ci że to super pomogło.Skończyło się wtedy wiekszośc problemów.Te powłoczki sa drogie ale na ,maści i leki i tak poszło by wiecej.Dzisiaj wyjezdzam ale jak wróce poszukam adresu firmy gdzie mozna to kupic.

M*R no to ci kolezanka niespodzianke zrobila:baffled:.
Moj tez staje na czworakach jak piesek i w dodatku zieje jak piesek:-D:-D:-Dcieszy sie przy tym jak szalony!!!!

kurde musze wpasc na WZ bo dawno mnie tam nie bylo hehehe

reklama
M*R ja tez tak dlugo nie zagladalam bo znow nie mialam neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzis narazie chodzi a czy jutro i pozniej bedzie tego nie wiem:no::no::no:.

A tak wogole to siedze tu a tu nikogo nie ma:no:ale i tak juz spadam bo kolacje mezowi trzeba robic:-p

Do góry