reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witam:-)
Ja niedawno wstałam,miałam kiepska noc mała obudziła się wpół do drugiej i do prawie 3 nie spała nie wiem o co jej chodziło troche pojadła ale spać nie chciała oczywiście o 7 wstała już wyspana ale przed 9 poszła spać więc skorzystałam z okazji i pospałam z nią :tak:teraz siedzi mi na kolanie bo oczywiscie nic jej nie pasi mam nadzieje ze za godzinkę pójdzie spać i uda mi sie obiad zrobic
jak juz kiedys pisałam uwielbiam lumpiki :-)szkoda ze tu niema

reklama
Madzik Justyna dobrze radzi!!!
tez mysle tak jak ona ze najpierw od jedno skladnikowych,przeciez od marchewki sie nie uzalezni!!
Czytalam na necie i jeszcze jak bylam w PL w jakies gazecie ze niektore dzieci uzalezniaja sie od sloiczkow!!moj naszczescie sie nie uzaleznil;-).
JA Szymkowi juz nie gotuje zupki z brokulami on jej nie nawidzi poprostu,a kalafiora jeszcze mu nie dawalam,chyba mozna dopiero po 8m:confused:.

Tutaj sa lumpki ale w innym miescie 11km dalej a ja nie mam prawka zeby sobie pojechac i cos kupic ale po polowie wrzesnia bede na szczepionce z malym to napewno zajrze.
Wtedy mnie m zawozi i zostawia u kolezanki a pozniej jak skonczy prace to przyjezdza;-).
Maniulka wiem jak to jest jak malenstwo nie chce spac ja tak mialam ostatnio:baffled:dzis wstal o 2 i o 6 na jedzenie i spal do 8;-)rzadko mu sie tak zdarza zazwyczaj wstaje juz o 7
\
Myfa nie znam takiej diety:no:

Maniulka tam nie ma lumpków?

Justyna faktycznie mogłam zacząć od jakiejś marchewki:baffled: niedoświadczona jestem:baffled: dzis moze z marchewka spróbujemy..:baffled: zobaczymy...
Aaa przypomniałam sobie ze bałam sie samej marchewki bo Oliwier rzadko kupy robi i aby zatwardzenia nie dostal.... dlatego zupa..

Ewelcia ja sie boje na razie gotowac zupki bo jakos boje sie warzyw kupowanych w sklepie czy na targu:-( a do mamy rzadko ostatnio zagladam aby przywiesc...
To mały organizm dziecka i dłuzej wydala różne szkodliwe związki-miałam toksykologie na studiach i dla mnie to było straszne.. Przez to bardziej ufam sloiczkom..

myfa...moja kolezanka byla ...na tej diecie....efekty rewelacyjne:) zdrowa i urozmaicona dietka...tylko trza ten indeks glikemiczny liczyc, ale da sie przyzwyczaic:)
ja zaczelam troszke dawac mloemu zupki ale mam wrazenie, ze go marchew uczula a to juz nie tak fajnie bo gzie ja znajde zupke bez marchwi...a tymczasem lece bo mam duzo do zrobienia jeszczew przed wyjazdem na te wczasy....

ewelcia86 o kurcze uzależnienie od słoiczków,ciekawe:-)
madzik_ no jakos nie widziałam nic co by przypominało lumpik,moze gdzieś w tych większych miastach ale tam na razie się nie wybieram
tanu będziesz musiała gotować sama zupki,bez marchewki a czym się objawiło czulenie wysypką jakąś???

Moja Maruda już śpi i oby spał jak najdłużej bo niemożliwa dzisiaj jest:wściekła/y:

reklama
Do góry