reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ja już po weselu i poprawinach. Dziś wzięlismy Adę ze sobą. Nawet nie wiedziałam, że mam taka sprzedajną córcię :-D Ogólnie padam, bo Ada nam dziś nie dała pospać, jak wrócilismy koło 4 nad ranem to ona akurat uznała, że to super czas na zabawę i nie spała do 5. Wstaliśmy o 8,30.

reklama
no to my po maratonie sklepowym:tak:
ale wózka nie wybraliśmy:-(
na Maclarena mi trochę szkoda kasy, podobał mi się jeden wózek peg perego ale na allegro ich nie ma. tylko z USA:-( potem cybex i silver cross na jednym poziomie ale nadal nic:-(
nie umiem wybrac:-(
w koncu mamy jeszcze chicco ogladac....
A juz powinnam zamówić wózek bo w końcu za tydzień jedziemy nad morze:-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Ewelcia to o kaszance było rewelacyjne - dalej płaczę ze śmiechu :-D:-D:-D
Maniulka ceny rzeczywiście nieciekawe - miałam to samo jak pojechałam na wakacje do Hiszpanii, wszystko przeliczałam na naszą walutę :tak:
magda19lenka gratuluję ząbka.
madzik_masz już mało czasu na zakupy - może jednak coś Ci się spodoba...

U nas dzisiaj nawet spokojnie. Dziewczyny dały trochę odpocząć po wczorajszym dniu. Miałam maraton ... robiłam kompoty i dżemy z mirabelek,a w międzyczasie biegałam do dziewczyn, bo przez pół dnia urządzały koci koncert. Sandra nie ciuągnie się za uszka, ale od wczoraj piszczy i cały czas coś "gada" - chyba nadrabia wcześniejszą małomówność :-D;-)

Madzik najwyzej zabierzecie ten wozeczek co macie,nie kupuj na sile i na szybko bo co nagle to po diable:tak:
:rofl2:
Miałam miesiąc na to i nie umiałam wybrac:-:)-( czas dokonac wyboru:-( a nasz wózek zajmuje teraz 3/4 bagażnika w focusie kombi:-(

Nili dżemy z mirabelek....mniam:rofl2:

Sara że też faktycznie sie nie baliście Juli wziąść do rowerku:tak::tak:

Sara ja bałabym się pływać z dziećmi na takim rowerku. Masz odwagę dziewczyno :tak:
madzik_ dżemiki pyszne, ale ile przy nich pracy :szok:. Dobrze,że już kończą mi się słoiki ;-):-D

witajcie wieczorkiem:-) dopiero udało mi sie dopchac do kompa i oczywiscie od razu na BB:-D my dzis tez wiekszosc dnia na powietrzu spedzilismy. Nadia była grzeczna jak zawsze, o 20 poszła spac i do tej pory obudziłą sie juz 2 razy:szok: normalnie nie wiem o co jej chodzi, wykluczam ucho bo w dzien jest ok. Dodam ze ona nigdy tak nie robiła, tylko wczoraj no i dzis:-( Moze jej sie cos zmienia:baffled: Oby nie bo było tak fajnie z jej spankiem w nocy:sorry2:

Własnie dziewczyny, a Moje Malenstwo to cos długo urlopuje prawda??? Wydaje mi sie ze nie ma jej wiekszosc wakacji. Ale sobie kobita odpocznie;-)

Madzik, ja bym na szybciora nie kupowała wózka, Sara dobrze radzi:tak: jeszcze później bedziesz niezadowolona i co:sorry2:
Maniulka - ceny macie zawrotne, lepiej nie ogladac metek:-D Nie to co w naszym Szczecinie no nie;-):-D

witam wieczorkiem

Od wczoraj smarzyłam sliwki na powidła i jeszcze tylko jutro zagotuje słoiczki i wyrzerka dla dzieciaczków na zime gotowa:tak: zawsze to zdrowsze niż kupne:tak:

A tak wogóle to Was chyba niedoczytam:-(

a ja w tygodniu będę miała więcej czasu. M od pitku cały czas w domu ale dzisiaj w nocy na tydzień wyjeżdża więc będzie więcej czasu:tak: Moja mama wróciła z urlopu i byliśmy chwilkę w gościach:) a tak poza tym byliśmy dzisiaj na basenie:tak: Było super. niestety dowiedziałam się, że większość miejsc na zajęcia dla niemowląt jest już pozajmowana i na sezon 2009/2010 już nie ma miejsc!!!!!!!!!!! ale przynajmniej same możemy sobie pochodzić. M stał za szybą i stamtąd są zdjęcia więc nie są ani ostre ani jakieś super ale są. następnym razem będziemy wszyscy - mam nadzieję. Basen to strasznie fajna sprawa. Wybierzcie się dziewczyny koniecznie:tak:

reklama
A ja zapomniałam napisac że dziś jedliśmy pierwszy obiadek-znaczy się zupkę jarzynową:-D:-D ojej Oliwierowi nie smakowało, zjadł 1/4 słoiczka i plul i uciekał od łyżeczki:-D:-D:-D Komiczny widok:tak:

A my za tydzień jedziemy pozwiedzać morze:tak::tak::tak:

Do góry