Agusia1987
Entuzjast(k)a
Miroslava ja dzisiaj pierwszy raz byłam
bo koleżanka chciała iść i aż mnie ceny zszokowały
ale być może temu były takie wysokie bo dzisiaj była dostawa.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sara, ale masz snymialam dzis zabawny sen-taki lekko zlodziejski
snilo mi sie ze razem z moje malenstwo (czujecie???) pojechalysmy
do stanow do jakiejs jej ciotki i...jak zostawili nas same bo gdzies wyszli to zaczelysmy zagladac im do szafek i szufladpatrzymy a tam mnostwo rzeczy dladzieci (bo ta ciotka dzieci miala) i ja wyszukiwaklam ubranka a MM zabawki dla naszych corek.mialysmy to przemycic do polski
a potem mialam 2 sen ze bralam udzial w biegu typu podchody na 10 km i wygralambiegalo sie z miejsca do miejsca,wyciagalo karteczki z info i do mety tak.
modroklejka, to miałaś niezły dylemat ;-)wczoraj poznałam kobiete(faceta) która zmieniła płec!!!!!
tzn urodziła sie jako chłopiec a teraz jest kobieta!!! kosmos jak dla mniewyszło przypadkiem, ale on(a) sie tym wogole nie krepowała...a ja jak głupia cały czas patrzyłam na niego o sie zastanawiałam czy ptaszka uciał
![]()
ja też czytałam o tym, moja Jula za uszko się ciągnie ostatnio bardziej - i jednego zęba już mamyMoja też się ciąga za uszy, ja znów czytałam ze to też jest oznaką ząbkowania. Jak dziecko boli ucho to oprócz tego, że się za nie łapie to też strasznie płacze
madga, gratuluję ząbkaManiulka ale ceny![]()
Ja to muszę poprosić ciocie żeby mi się po lumkach przeleciała ona to ma talent i potrafi wypatrzyć prawdziwe perełki (ubiera w nich 2 swoich wnukówsiostra jej tylko daje pieniądze a to non stop coś kupuje) bo ja to nie umiem szukac .....
Nom i mamy drugiego ząbka, druga jedynka !! :-)
gratulacje dla Zu :-)a swoją drogą to pochwalę się, że pomału wchodzimy w rozmiar 68Wiem, że większość z maluchów już dawno go nosi - albo już z niego wyrosłaale dla nas to sukces
![]()
Co do diety nie pomogę - ze mnie Zu wszystko wysysa...