Madzik-ja mam to samo!!!Naprawde!!!Codzienie sobie obiecuje ze NIE wejde na forum,ze nic sie nie stanie jak ROZSADNIE tak jak np.Ola_o wejde tu raz czy dwa na tydzien i finito bo nie musze byc codziennie i d*pa!
że niby taka rozsądna jestem?
czasem doba jest za krótka dla mnie, więc wieczorem wpadam, a dzisiaj wyjątkowo mam chwilę, bo Jula na spacerze spać nie chciała tylko teraz padła
tanu, ja pamiętam, że nie poinformowałam o tym że już urodziłaś
dobrze że wszystko u Ciebie w porządku :-)
MR, nie przejmuj się, ludzie to zawsze myślą, że inni mają nie wiadomo skąd kasę - nikt nie zauważy że Twój m pracuje całymi dniami...
miotlica, super opis, jeszcze raz gratuluję
a mi ostatnio ludzie do wózka zaglądają
bo Jula ciągle na brzuszku w nim leży i tak śmiesznie to wygląda... albo jak śpi to mówią "ale słodka dzidzia, a ile ma"... ale wczoraj kobieta zajrzała i mówi: jak ona śpi? ja że tak jak lubi
a ona że pielęgniarka jej mówiła, że ostatnio na kapach (osiedle) umarł noworodek, bo się w łóżeczku na brzuszek położył i się udusił :-( i dlatego jak zobaczyła Julę, to zaraz zajrzała, bo się przestraszyła... ja jej na to, że Jula już jest duża i silna... ale wiecie dziewczyny, aż mnie zmroziło... co za tragedia :-(