reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Saro, ja przed ciąża prawie trzy latka chodziłam na TB, uwielbiam szelest monetek, muzyczkę orientalną i ten klimat. Już mi się teskni za regularnymi zajęciami bo na razie to tylko na jakieś warsztaty uda mi się wyskoczyć czasami.
Tanu a ty z Mińska jesteś???

reklama
Miotlica gratuluję zdanego egzaminu!!;-)
Tanu ja Cię doskonale pamiętam !! nawet się ostatnio zastanawiałam czemu się nie odzywasz. :tak::tak:
Maniulka, mam nadzieję, że synuś zadowolony z nowej szkoły, i że koledzy nauczą się wypowiadać jego imię, a jak nie to na pewno wymyślą mu jakąś fajną ksywkę. :tak:
Co do przyszłości Małgosi to szczerze mówiąc w ogóle się nie zastanawiałam .....

i chciałam się pochwalić, że MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!! OD WCZORAJ :-):-):-) dumna jestem jak cholera !! pół rodziny obsypałam smsami. wybił się w nocy, akurat padało i grzmiało, Gosia się często budziła z płaczem a ja myślałam że się po prostu boi, a ją dziąsła bolały. :tak::tak:

Tanu witaj:-)zagladaj do nas jak tylko czas ci na to pozwoli:-)
Jak na razie nie mam pomysłu na to co Martynka może robic w co ją ukierunkować,ciężko to wyczuć na razie.Z synem było tak że ja to bardzo chciałam żeby w piłkę grał bo sama kiedyś grałam i bardzo to lubię ale on wcale za piłką nie jest,chodził na basen ale pływak z niego kiepski i też dał sobie spokój w szkole od zerówki namawiano mnie na zapisanie go na chór,nawet przeszedł jakiś eliminacje ale ze względu na to że jest dzieckiem nadpobudliwym nie przyjęli go bo nie wystoi na próbach i takie tam.
Ja sama miałam wiele zainteresowań przedewszystkim ZHP(jeszcze wtedy Związek Harcerstwa Polskiego)to było moje zycie długo bardzo później kółko teatralne,chór tez parę lat w między czasie taniec,basen,shotokan (samoobrona) no i piłka nożna nalezałam do klubu stal-stoczni i klubików podwórkowych

Gratulacje dla Małgosi:-):-):-)

Ufff, mały był tak zmęczony, że miałam problem, żeby go wykąpać, darł się jakbym go we wrzątku kąpała...Potem darł się jak go wycierałam i ubierałam, a jak dostał butlę to w ciągu 3 minut zasnął:szok:

Ja dzisiaj całą chałupę wysprzątałam, a teraz odpoczywam, chyba mi się należy:-D

Tanu fajnie, że wróciłaś na BB, zaglądaj częściej!!!!:tak:

Magda19lenka, gratuluję ząbka!!!!!!:tak:

Witam wieczorkiem ;-). Ja ostatnio zaglądam na forum raczej tylko wieczorkiem ;-) i regularnie czytam watek główny i o rozszerzaniu diety, a resztę sporadycznie ;-). Dzień minął nam fajnie ;-) rano Pati zjadła chwile pogadałyśmy i spala do 12 ;-) ja w tym czasie wysprzątałam łazienkę, jak wstała to usmażyłyśmy naleśniki, później poszłyśmy na spacerek a jak wróciłyśmy to naleśniki przerobiłyśmy w krokiety (miałam ochotę :-D). Teraz malutka już śpi a ja sobie leniu****e ;-).

reklama
Witajcie wieczorkiem:-)
ja tez ostatnio rzedziej zagladam a to dlatego ze za 1,5 tyg wracam juz do pracy:szok: i chce spedzic jak najwiecej czasu z Nadia. Jak wróce do pracy to bede czesciej na necie w koncu trzeba sobie przerwy robic no nie;-)
My dzis bylismy na szczepeiniu, Nadia strasznie płakała, za kazdym razem jest coraz gorzej:szok: myslałam ze serce mi pęknie:-( paweł ja trzymał ale ja i tak nie moglam tego zniesc, jak ja podnosił po kazdym ukłuciu a ona bidulka patrzyła na mnie zapłakanymi oczkami i zawodziła. Straszne to jest, dzis pierwszy raz pozałowałam ze ja tyle razy kłujemy (choc nie mielismy za wielkiego wyboru bo ma jakas specjalna szczepionke na krztusiec zalecona przez neurologa). Na szczescie kolejne szczepienie dopiero na koniec października i tylko jedna dawka. Uff. Teraz biedactwo juz smacznie spi i pewnie nie pamieta co przezywała kilka godzin temu.

Co do forum to tez jestem uzależniona:zawstydzona/y:

Do góry