reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

czesc a was podczytywalam przez dzien alle nic nie pisalam bo siedze caly dzien sama i wszystko na mojej glowie bylo, A w tym tyg pracuje 6-22 :baffled: wiem ze niektore z was tez tak maja i podziwiam jak wy to robicie ze jeszcze czas na neta znajdujecie... ja to nieprzyzwyczajona zadnego schematu nie mam i robilam wszytsko w poplochu normalnie....obiad, 2prania, spacery, sprzatanie, karmienie malej lyzeczka- to dopiero schodzi ze 40min jak nic....no i teraz kapiel ufff ale w koncu wyrobilam:no: Maja usypia a ja padam na twarz ale za chwile znow musze leciec bo mama dzwonila zebym ziemniakow jeszcze z kilo obrala i ugotowala bo ona na miescie siedzi i reszta rodzinki nie ma co jesc.... to pobiadolilam narazie jeszcze wpadne

reklama
Ja zamierzam też troszkę ograniczyć forum, zreszta jak wrócę do pracy to tam nie moge raczej wchodzić na takie strony, taka polityka. :baffled:

Gosia u nas karmienie łyżeczką jest krótsze lub porównywalne z butlą :-D

Jutro jade do rosziców i też pewnie cały dzień mnie nie będzie :tak:

Magdalenka gratulujemy ząbka!!!!:tak::tak:
Kitki Nadia napewno juz nie pamieta tej okropnej szczepionki:baffled: My musimy się umówić bo miała być wczoraj ale przesunięta z powodu kaszelku i katarku, teraz juz lepiej wiec musze zadzwonic.

Co do przyszłości dzieci to ja nad tym nie myslałam.. widze ze Oliwier lubi wszelkie pozytywki itp wiec może bedzie muzykalny po mamusi (ja dużo spiewałam po chórach oraz grałam na keybordzie)

A ja juz dzis spadam z neta bo ilez można siedziec;-) trza zerwac z tym nałogiem:-D:-D

Magdalenka gratuluje pierwszego zabka!!!

Kitki moj szym na szczepionkach tez zawszw strasznie placze ala pozniej zapomina o ty i jest ok.
Nas to czeka po polowie wrzesnia i to 3wklucia:baffled::baffled::baffled:.

Madzik fajnie ze synek juz lepiej sie czuje:tak::tak::tak:

Agusia ale mi narobilas ochoty na krokiety!!!!!!!!!!!!!!!1

Gosia u nas lyzeczka idzie sprawnie i szbko dopoki szymkowi nieprzypomni sie zeby pierdziec buzia:baffled:otwiera buzie polyka jedzenie a poten pierdzi i to co mu zostanie w buzi to znajduje sie za zewnatrz:baffled::baffled:a mnie to tak wkurza i wyprowadza z rownowagi ze czasami poprostu koncze karmienie na pare minut i zaczynam od nowa!!!a on w tym czasie sie smieje i pewnie sobie mysli "ALE MATKE ZROBILEM W JAJO"!!!!!!!!!!!!!!!

magdalenka, gratulacje dla Małgosi :-)
ewelcia, się uśmiałam :-D

moje dziewczyny śpią grzecznie a ja mam chwilę oddechu - szkoda że nie mogę położyć się w wannie, ale jakby coś się działo to musiałabym na tempo wyskakiwać, bo sama jestem znowu...
MR, ale masz fajnie, opalanko... i te worki kasy ;-)

Witajcie! Kolejna uzależniona się melduje:tak:
Magdalenka- gratuluję ząbka!!!!
Modroklejka- super, rodzinka coraz większa będzie :)
Ja dziś oczywiście w pracy byłam, później wzięłam dzieciaczki na spacer, poszliśmy do koleżanki na plotki- ona ma syncia 2 mies. starszego od Lenki więc było o czym rozmawiać...
A teraz......gotuję łazanki! Jutro pracuję od 8 gdzieś do 16 i muszę rodzince jedzonko zostawić. Zresztą sama chętnie zjem zaraz jak wrócę, a nie dopiero do garów będę musiała stanąć:-)

Ostatnia edycja:
He he ja bym chciała aby jakaś siostra męża była w ciąży :-D Patrycji przydałabym się kuzynka lub kuzyn :-D bo jak na razie nie ma kuzynostwa ;-) to znaczy mówimy że mój kuzyn i moja kuzynka to są Patrycji kuzyni :-D ale taki prawdziwy to by też się przydał :-D. A dla Waszych bratowych gratulacje :tak:

reklama
nika najpierw agusia wyskoczyla z krokietami a ty teraz z lazankami:crazy::rofl2:na sama mysl o tych pysznosciach zachcialo mi sie jesc:-p.

Modroklejka,Julia kolejne malenstwa w rodzinie-fajnie!!!

moj maly juz spal a teraz sie wybudzil:baffled: i mam nadzieje ze zaraz zasnie!!!

Do góry