reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

czesc wszystkim
mi cos od kilku dni komp dziwnie dziala, nie wiem czy to kllawiatura czy net ale wejsc tu moge a napisac juz nie:crazy: no ale teraz chwilowo jest ok
MR zdrowia, szcescia i pociechy z dzieciakow! No i powodzenia w dalszym zyciu malzenskim:-D
Eve- rzecywiscie niezle z tym wyjazdem. Ja to nieraz dostaje jakies vouchery itp ale nigdy na to nie zwracam uwagi...
Kitki- ja ogolnie do sprawnosci powrocilam, ale brzuch...masakra...jak detka! Zrobienie jednego brzuszka to dla mnie wyzwanie
Miotlica- oj pamietam jak ja robilam prawko jak bylo fajnie Gratuluje, wiem ze sprawia to niesamowita radoche!
A ja bylam wczoraj u krawcowej odebrac swoja suknie slubna... jak ją przymierzylam i sie zobaczylam w lustrze to az mi sie lza zakrecila w oku...ja to normalnie taka chlopczyca jestem, a tu suknia i wogole... w kosciele sie pewnie rozkleje maksymalnie, juz sie boje:baffled:

reklama
Jak chcecie sie pośmiać ze mnie to sluchajcie tego:
WCZORAJ PRZYCIEŁAM SOBIE NOS DRZWIAMI OD ŁZIENKI!!! TAK, TAK CHRUPNĘŁO MI AŻ W MÓZGU I MYSLAŁAM ZE JUŻ JEST ZŁAMANY....ale chyba ok, bo nie spuchł tylko boli strasznie....

a kiedyś przyciełam sobie ucho drzwiami od samochodu!!! aż krew leciała!!!

niemożliwe...a jednak!!!!

Boże ATsonia, uważaj na siebie kobieto :tak:

MR wszystkiego co najlepsze :-)

Co do ciuszków to ja zostawiam, wywiozłam już do mamy bo u mnie miejsca nie ma. Na dzień dzisiejszy chce mieć jeszcze jedno dziecko. Jeśli się okarze, że będzie chłopczyk to wtedy się ich pozbędę :tak:

Póki co, zaczynamy chyba rozglądać sie za większym mieszkaniem i będziemy próbować pytać w banku co i jak.

hejka

M*R
sto lat kochana!!!!!!!!!!!!!

ATsonia oj mialas szczescie w nieszczesciu uwazaj....

Dziewczyny ratunku wlosy leca mi strasznie nigdy az tak mi duzo nie wypadalo...czy bralyscie jakies specyfiki na to , pytalam sie pediatry i odradzala mi skrzypa i pokrzywe poniewaz mlodego brzuch bedzie bolal.... juz sama nie wiem co robic....Wojtka coraz mniej karmie ale jednak ...wiec sama juz nie wiem...

Myfa mi też lecą włosy masakrycznie! Ale pocieszam się że przecież to w końcu się skończy. (ale mi sie powiedziało). Nie biorę żadnych preparatów, bo skrzypu nie można karmiąc. Ja co prawda już tylko trochę karmię Gabrysię, bo mam coraz mniej mleka ale nie chcę powodować jej bólów brzuszka

karolka mam nadzieje ze nie wylysiejemy...ja w szou jestem bo z Hubertem tak mi nie lecialy...no ale nic uzbroje sie w cierpliwosc..zaczelam warzywa i owoce wcinac wiec moze bedzie lepiej....

dziewczyny a dajkecie jakies witaminki maluchom?
Ja zastanawiam sie kiedy zaczac wprowadzac merchewke maluszkowi pediatra mi powiedziala ze po 5 miesiacu dopiero mozna ...

reklama
Witajcie
ja właśnie jestem w trakcie picia kawki, no i przy okazji poczytuję forum.
Na dworze duszno, ale co chwilę kropi, więc chyba ze spaceru nici:-(.

MR wszystkiego najlepszego dla Ciebie. !!!

ATsonia, ale Ci się wypadki zdarzają-uważaj na siebie!!!

Myfa mi też wypadają. Ostatnio nawet je ścięłam, ale poprawa tylko minimalna.

Do góry