reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Patrycja znowu śpi ;-) heh nie zasługuję na tak grzeczne dziecko :-D.Pobawiłyśmy się trochę na macie, potańczyłyśmy, Patrycja zaczęła ziewać położyłam ją na łóżku i prawie od razu zasnęła ;-) teraz leżę obok niej, EVE fajnie masz z tą wycieczką ;-).

reklama
madzik, ja czekam na ten certyfikat, ja go dostanę to powiem czy ściema czy nie. Ja dostałam takiego maila pierwszy raz i poczytałam opinie na forum gazeta.pl. Zaryzykowałam, zobaczymy co z tego wyjdzie.

miotlica, to chyba jednak dwa różne maile, bo u mnie o żadnej opini niegdzie nie wyczytałam.

Witam,
mojemu Dominikowi chyba będą się ząbki wyrzynać. Zrobił się marudny, dzisiaj płakał bez powodu, wszystko wkłada do buzi i je mniej niż zwykle :-(. Mam nadzieję, że przyczyną są ząbki. W razie czego, to w piątek raniutko mamy szczepienie i wtedy się zapytam lekarki co i jak.
Jejku jaka ja słaba jestem na płacz mojego syna.Płakał może z 5 minut, a mi aż się serce ściskało. BIDULEK. Śpiący był, ale zasnąć nie mógł. Musiałam go po domku na rekach nosić i na ramieniu mi zasnął.

Witajcie!
Eve- super, może akurat coś z tego wyjdzie:-)
Karolka my dziś dostaliśmy próbkę tej kaszki.
Caro- szkoda, że Malutek się tak umęczył, może niebawem nam oznajmisz, że się wykluły ząbki:tak:
A u nas spokojnie. Dziś mamy suuuper wyżerkę. Przyjechała Krzyśka babcia (babcia pierogowa) i zrobiła nam mnóstwo pierogów. Uwaga 250 szt. ruskich i chyba z 50 z jagodami. Jejku jak pojadłam!!!!:-)
Mała właśnie zaczyna wieczorny koncert przed snem. Zmykam narazie

Witajcie wieczorkiem:-)
Ale naprodukowałyście od rana, dopiero co nadrobiłam:-D U nas dzis kolejny zwariowany dzien, ciagle gdzies jeździmy, coś załatwiamy, całymi dniami nas nie ma w domu, dobrze ze choc Nadia sie nie buntuje i współpracuje z nami:tak:
Wczoraj bylismy na wizycie kontrolnej u rehabilitantki i pani po 10 min (tyle ogladała Nadie, podnosiła obracała itp.) powiedziała: "zabieraj kobito dziecko i idzcie do domu, tu nie ma co rehabilitowac":-D sama widze jakie Nadia zrobiła postepy:tak: ale i tak ucieszyłam sie bardzo ze wszystko ok.

Co do ubranek to nie planujemy na razie kolejnego dziecka, poza tym bardzo chcielibysmy chłopca jesli juz;-) moja przyjaciołka jest w ciazy i za m-c sie dowie co bedzie miala, jesli dziewczynke to wszystko jej oddam co bedzie chciała. Gondole juz jej obiecałam, dokupi tylko spacerówke i bedzie miała komplet a zawsze kilkaset złotych zaoszczedzi:tak: Podziwiam Sare i inne dziewczyny które sprzedaja zbedne rzeczy przez internet, ja tam do takich interesów głowy nie mam:zawstydzona/y: mam laktator medele uzywany 3 tyg. i lezy nie wiadomo po co, czeka na drugiego dzidziusia chyba;-):-D

Ja sprzedała na allegro tylko laktator, bo jak będę miała drugie dziecko to kupię co najwyżej medeli bo po tym baby ono to tak mnie brodawki napierdzielały że szkoda mówić. Ubranka to hmm nie wiem co z nimi zrobię szkoda mi się z nimi rozstawać :-D. Coraz bardziej jestem przekonana że nie chcę mieć więcej dzieci hmm nie to że Patrycja mi daje w kość bo jest wręcz odwrotnie :tak: ale Patuś mi wystarcza i kocham nad życie ten mój skarbik malutki :tak: szczerze nikogo tak nigdy nie kochałam, do męża jest inna miłość ale napewno trochę słabsza, za Patrycję to bym mogła życie oddać i ona jedna mi wystarcza :tak:. Ja chyba jestem nad opiekuńczą mamą :-D jak ktoś z Roberta rodziyny trzyma malutką to tak się o nią boję zawszę :szok: nie ufam tym ludziom, najchętniej bym trzymała ręce pod nią aby nie spadła :eek: jak widzę jak ona się czasami u nich kręci :baffled: dobrze że my się z nimi często nie widujemy. Jak moje koleżanki trzymają Patrycję, moja rodzina, mojego brata dziewczyna itd. to nie mam takich obaw, tylko jak oni :baffled:.

Sara- zadowolona jestes z Linei??? Ja sie zastanawiam czy to czy BIO CLA z zielona herbata:crazy: musze sie wziąść za siebie bo we wrzesniu do pracy, musze wygladac jak człowiek a tak to jeszcze pomysla ze znów jestem w ciazy:-:)-D
Byłam ostatnio na fitnesie na cw na brzuch i okazało sie ze wcale nie mam miesni:szok: wielu cw nie moglam wykonac, nie byłam w stanie a dodam ze przed ciaza tez chodziłam na te cw i był luuuzik

reklama
ja dołączam się do życzeń:):-p

dzisiaj mało mnie będzie - jadę załatwić chrzciny, no i pediatra mnie czeka... Zu jakoś kaszle po ostatnim szczepieniu a to była szczepionka na koklusz więc wolę dmuchac na zimne:baffled: miłego dnia dziewuszki

Do góry