reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Aha i mam do was pytano - czy ubranka po swoich maluszkach sprzedajacie, oddajecie czy trzymacie dla następnego swoejgo Maluiszka? Bo miałam trzymać, gdyż za jakieś 3 lata znów chciałabym dołączyć do ciężaróweczek, ale M. mówi że lepiej te sprzedać a potem znów sompletować nowe bo moda się zmienia:-D sama nie wiem:baffled:
ja zostawiłam i przydały się bardzo ;-) moda się aż tak diametralnie nie zmienia przeciez, no chyba e 10 lat będziesz czekać z drugim
ja to wogóle jestem książkową maniaczką, tylkoteraz brakuje mi czasu niestety;-)
ja mam to samo - kiedyś potrafiłam czytać 3 książki na raz, a teraz nie pamiętam kiedy coś czytałam :-(
Brałyście udział w tej grze o kszkę Bebiko??? ja wczoraj dostałam małą próbeczkę- Kaszka z dojrzałym Jabłuszkiem
ja też wczoraj dostałam :tak:

MR, zazdroszczę takich włosów - ja zawsze chciałam mieć długie włosy, jako nastolatka miałam, ale cienkie takie były że szkoda gadać... jak nie mogę mieć takich jak na reklamie szamponów (np. fructis dla blondynek :rofl2:) to będę miałą krótkie - mój m woli jak mam krótkie, chociaż on ;-)

Ja jeszcze kaszki nie dostałam, to przycgodzi w kopercie czy w pudełeczku, bo był dziś listonosz ale ja mam domofon wyłaczony więc moze dzwonił :-D

MR ja róznież jestem miłośniczką Twoich włosów, oby przestały wypadać, bo pewnie sie trochę stresujesz.

A w skrzynce tylko list z pracy, że moja komórka zmieniła nazwę i moim miejscem pracy jest teraz Biura Zarządzania Zasobami Ludzkimi :-)

Dziewczyny, ale numer dostałam jakiś przydział na opłacony weekend w hotelu, lub pensjonacie w Polsce lub 12 innych krajach Europy do wyboru :szok: tylko wyzywienie trzeba wykupić od 35-60- zł/dzień

ja też dostałam tego e-maila:laugh2: ale sms nie wysyłałam. A to napewno nie jakas sciema?
chodzi Ci o Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej?
czesto dostaje takie e-maile ale myslalam ze to sciema..

reklama
Dużo napisałyście od rana!

Zacznę od siebie: a więc dziś trzy razy robiłam łuk i trzy razy mi wyszedł!!!!! :-D:-D:-D:-D Potem już bez stresu jeździłam po mieście, na coraz trudniejsze skrzyżowania i szlo mi nieźle. A jutro mam uczyć się parkowania. Fajnie.

Co do moich wycieczek z pracy, to właśnie problem jest taki, że one są bez dzieci. Tak, to wiadomo - biorę Natalię i jadę.

Co do Harrego - to nie, jakoś nie może trafić do mnie ta książka, film tym bardziej. Dlatego nie czytam tego ani nie oglądam. Książki uwielbiam, kiedyś pochłaniałam jedną za drugą, teraz rzadziej - gust czytelniczy mi się zmienia, ostatnio thrillery dobre i kryminały lubię. Czasem coś bardziej psychologicznego.

Eve - mi dziś przyszedł e-mail od kierownika ds jakości hoteli, zę zostałam wylosowana do testowania hotelu, gdzieś tam się trzeba zarejestrować, potem napisać opinię o pobycie - czy to o tym mówisz? Nie sprawdzałam jeszcze co i jak.

Justyna - super, że wypoczęłaś. Bateryjki naładowane:-)

Co do pieluch, to tylko pampers, są zdecydowanie najlepsze, wg mnie.

Do góry