reklama
ja zostawiłam i przydały się bardzo ;-) moda się aż tak diametralnie nie zmienia przeciez, no chyba e 10 lat będziesz czekać z drugimAha i mam do was pytano - czy ubranka po swoich maluszkach sprzedajacie, oddajecie czy trzymacie dla następnego swoejgo Maluiszka? Bo miałam trzymać, gdyż za jakieś 3 lata znów chciałabym dołączyć do ciężaróweczek, ale M. mówi że lepiej te sprzedać a potem znów sompletować nowe bo moda się zmieniasama nie wiem
![]()
ja mam to samo - kiedyś potrafiłam czytać 3 książki na raz, a teraz nie pamiętam kiedy coś czytałam :-(ja to wogóle jestem książkową maniaczką, tylkoteraz brakuje mi czasu niestety;-)
ja też wczoraj dostałamBrałyście udział w tej grze o kszkę Bebiko??? ja wczoraj dostałam małą próbeczkę- Kaszka z dojrzałym Jabłuszkiem

MR, zazdroszczę takich włosów - ja zawsze chciałam mieć długie włosy, jako nastolatka miałam, ale cienkie takie były że szkoda gadać... jak nie mogę mieć takich jak na reklamie szamponów (np. fructis dla blondynek

MR ja róznież jestem miłośniczką Twoich włosów, oby przestały wypadać, bo pewnie sie trochę stresujesz.
A w skrzynce tylko list z pracy, że moja komórka zmieniła nazwę i moim miejscem pracy jest teraz Biura Zarządzania Zasobami Ludzkimi :-)
A w skrzynce tylko list z pracy, że moja komórka zmieniła nazwę i moim miejscem pracy jest teraz Biura Zarządzania Zasobami Ludzkimi :-)
madzik_
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale numer dostałam jakiś przydział na opłacony weekend w hotelu, lub pensjonacie w Polsce lub 12 innych krajach Europy do wyborutylko wyzywienie trzeba wykupić od 35-60- zł/dzień
ja też dostałam tego e-maila

chodzi Ci o Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej?
czesto dostaje takie e-maile ale myslalam ze to sciema..
reklama
miotlica
Fanka BB :)
Dużo napisałyście od rana!
Zacznę od siebie: a więc dziś trzy razy robiłam łuk i trzy razy mi wyszedł!!!!!

Potem już bez stresu jeździłam po mieście, na coraz trudniejsze skrzyżowania i szlo mi nieźle. A jutro mam uczyć się parkowania. Fajnie.
Co do moich wycieczek z pracy, to właśnie problem jest taki, że one są bez dzieci. Tak, to wiadomo - biorę Natalię i jadę.
Co do Harrego - to nie, jakoś nie może trafić do mnie ta książka, film tym bardziej. Dlatego nie czytam tego ani nie oglądam. Książki uwielbiam, kiedyś pochłaniałam jedną za drugą, teraz rzadziej - gust czytelniczy mi się zmienia, ostatnio thrillery dobre i kryminały lubię. Czasem coś bardziej psychologicznego.
Eve - mi dziś przyszedł e-mail od kierownika ds jakości hoteli, zę zostałam wylosowana do testowania hotelu, gdzieś tam się trzeba zarejestrować, potem napisać opinię o pobycie - czy to o tym mówisz? Nie sprawdzałam jeszcze co i jak.
Justyna - super, że wypoczęłaś. Bateryjki naładowane:-)
Co do pieluch, to tylko pampers, są zdecydowanie najlepsze, wg mnie.
Zacznę od siebie: a więc dziś trzy razy robiłam łuk i trzy razy mi wyszedł!!!!!

Co do moich wycieczek z pracy, to właśnie problem jest taki, że one są bez dzieci. Tak, to wiadomo - biorę Natalię i jadę.
Co do Harrego - to nie, jakoś nie może trafić do mnie ta książka, film tym bardziej. Dlatego nie czytam tego ani nie oglądam. Książki uwielbiam, kiedyś pochłaniałam jedną za drugą, teraz rzadziej - gust czytelniczy mi się zmienia, ostatnio thrillery dobre i kryminały lubię. Czasem coś bardziej psychologicznego.
Eve - mi dziś przyszedł e-mail od kierownika ds jakości hoteli, zę zostałam wylosowana do testowania hotelu, gdzieś tam się trzeba zarejestrować, potem napisać opinię o pobycie - czy to o tym mówisz? Nie sprawdzałam jeszcze co i jak.
Justyna - super, że wypoczęłaś. Bateryjki naładowane:-)
Co do pieluch, to tylko pampers, są zdecydowanie najlepsze, wg mnie.