reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

reklama
Aha i mam do was pytano - czy ubranka po swoich maluszkach sprzedajacie, oddajecie czy trzymacie dla następnego swoejgo Maluiszka? Bo miałam trzymać, gdyż za jakieś 3 lata znów chciałabym dołączyć do ciężaróweczek, ale M. mówi że lepiej te sprzedać a potem znów sompletować nowe bo moda się zmienia:-D sama nie wiem:baffled:
ja zostawiłam i przydały się bardzo ;-) moda się aż tak diametralnie nie zmienia przeciez, no chyba e 10 lat będziesz czekać z drugim
ja to wogóle jestem książkową maniaczką, tylkoteraz brakuje mi czasu niestety;-)
ja mam to samo - kiedyś potrafiłam czytać 3 książki na raz, a teraz nie pamiętam kiedy coś czytałam :-(
Brałyście udział w tej grze o kszkę Bebiko??? ja wczoraj dostałam małą próbeczkę- Kaszka z dojrzałym Jabłuszkiem
ja też wczoraj dostałam :tak:

MR, zazdroszczę takich włosów - ja zawsze chciałam mieć długie włosy, jako nastolatka miałam, ale cienkie takie były że szkoda gadać... jak nie mogę mieć takich jak na reklamie szamponów (np. fructis dla blondynek :rofl2:) to będę miałą krótkie - mój m woli jak mam krótkie, chociaż on ;-)

Ja jeszcze kaszki nie dostałam, to przycgodzi w kopercie czy w pudełeczku, bo był dziś listonosz ale ja mam domofon wyłaczony więc moze dzwonił :-D

MR ja róznież jestem miłośniczką Twoich włosów, oby przestały wypadać, bo pewnie sie trochę stresujesz.

A w skrzynce tylko list z pracy, że moja komórka zmieniła nazwę i moim miejscem pracy jest teraz Biura Zarządzania Zasobami Ludzkimi :-)

Dziewczyny, ale numer dostałam jakiś przydział na opłacony weekend w hotelu, lub pensjonacie w Polsce lub 12 innych krajach Europy do wyboru :szok: tylko wyzywienie trzeba wykupić od 35-60- zł/dzień

ja też dostałam tego e-maila:laugh2: ale sms nie wysyłałam. A to napewno nie jakas sciema?
chodzi Ci o Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej?
czesto dostaje takie e-maile ale myslalam ze to sciema..

reklama
Dużo napisałyście od rana!

Zacznę od siebie: a więc dziś trzy razy robiłam łuk i trzy razy mi wyszedł!!!!! :-D:-D:-D:-D Potem już bez stresu jeździłam po mieście, na coraz trudniejsze skrzyżowania i szlo mi nieźle. A jutro mam uczyć się parkowania. Fajnie.

Co do moich wycieczek z pracy, to właśnie problem jest taki, że one są bez dzieci. Tak, to wiadomo - biorę Natalię i jadę.

Co do Harrego - to nie, jakoś nie może trafić do mnie ta książka, film tym bardziej. Dlatego nie czytam tego ani nie oglądam. Książki uwielbiam, kiedyś pochłaniałam jedną za drugą, teraz rzadziej - gust czytelniczy mi się zmienia, ostatnio thrillery dobre i kryminały lubię. Czasem coś bardziej psychologicznego.

Eve - mi dziś przyszedł e-mail od kierownika ds jakości hoteli, zę zostałam wylosowana do testowania hotelu, gdzieś tam się trzeba zarejestrować, potem napisać opinię o pobycie - czy to o tym mówisz? Nie sprawdzałam jeszcze co i jak.

Justyna - super, że wypoczęłaś. Bateryjki naładowane:-)

Co do pieluch, to tylko pampers, są zdecydowanie najlepsze, wg mnie.

Do góry