reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

a moja mama dzwoniła i mówi, że mała szuka cyca... wtula się pod pachę:eek: ale jeść nie chce... pluje smokiem i wypycha go z buzi... z jednej strony super. bo mała mnie potrzebuuje a po moich rewelacjach z karmieniam tof fajnie być potrzebnym - szczególnie potrzebnym cycowo! ale z drugiej strony... niech zje dziewczyna bo się martwię

reklama
a ja wczoraj zrobiłam sałatkę z arbuza i oszukane tiramisu... (bez alko) i jak wrócę to robię napad na lodówkę...:) zobaczymy jak mała zareaguje na kakao bo albo to albo czekolada ją wysypuje...

Dziewczyny, ale numer dostałam jakiś przydział na opłacony weekend w hotelu, lub pensjonacie w Polsce lub 12 innych krajach Europy do wyboru :szok: tylko wyzywienie trzeba wykupić od 35-60- zł/dzień

Ostatnia edycja:
EVE81- zaczynaja grać chyba 24...jak sie nie myle...ale my pojdziemy pewnie w niedziele po chrzcinach na ostatni seans albo dopiero w poniedziałek, przed chrzynami nie da rady...a szkoda!!!

MR- nie chora, tylko bardzo zadbana!!! a to chyba nie grzech!!!

Brałyście udział w tej grze o kszkę Bebiko??? ja wczoraj dostałam małą próbeczkę- Kaszka z dojrzałym Jabłuszkiem

M*R* ja tez tak kiedys mialam teraz juz odpuscilam ale jak gdzies wychodze to tapeta musi byc.
A co do watku UK to nie wchodz tam wiecej niech sie gonia glupie pindy,co na krzywy r*j sie chcialy zalapac czyco????
EVe z kad ta wycieczka?!!!

Fajnie macie w PL z tymi konkursami itp.mi ostatnio przyszlo ze mam 50e rabatu na leczenie czy tam wizyte w jakiejs klinice,nie czytalam tego dokladnie bo i tak nie skorzystam bo to nie u mnie w miescie.
Dostalam tez jakies dwa kupony ze moge za free wziasc 2sloiczki obiadkow z Heinza

ATsonia ja dzisiaj dostałam próbkę kaszki bebilon ;-)
Herrego też bardo lubię ;-), ale zdecydowanie wolę książkę niż film.
Patrycja teraz śpi ;-). Wczoraj zasnęła około 21:30 obudziła się o 3 (ale to chyba dlatego że było jej za ciepło) zdjęłam jej dół ubranka, uchyliłam okno, dałam mleczka i poszła spać do prawie 9 ;-) wstałam chwilę przed nią, poszłam na dół i jak wróciłam to Patuś już miała duże oczy :-D.

Agusia ale dlugo spi patrycja:szok:.
Szym zasnal wczoraj o 21 wstal o 00:30 nie wiem czemu?dalam mu tylko pic i zasnal potem obudzil sie o 4:30 wypil tylko 60ml-za bardzo nie chcial a do dzis wypijal 120m lub nawet 150ml,niech tylko mi nie mowi ze w nocy tez bedzie jadl lyzeczka:baffled::-p.
Wstal o 6 i koniec spania,o 8 przycial 30min komara i teraz juz spi ze 45min:tak:a ja zupke gotuje

ewelcia, dostałam maila, trzeba było wysłac sms za 20 zł żeby kod otrzymać, myslałam, że to ściema, bo na forum gazety.pl różnie się ludzie wypowiadali, zaryzykowałam i okazało się, że to prawda. Warunkiem tego jest wykupienioe wyżywienia, ale pobyt faktycznie gratis.

reklama
Do góry