reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

jasne ze ksiazka jest lepsza, ale w filmach dobrze dobrali aktorów i dlatego lubie ogladac, tak sobie to wszystko wyobrazałam :-)

reklama
co do ubranek... ja najchętniej by, wszystkie zostawiał, ale m mówi oddawać... dwie żony jego kolegów są w ciąży. mówi, że jak będzie dzidzia to się kupi nowe, albo może tte do nas wrócą...ale ja zostawiłam najlepsze w szafce.:-p najukochańsze spioszki, body czapkę... po 1 sztuce bardziej chyba na pamiatkę - resztę oddaję. ale z żalem...:baffled: chociaż nowe zakupy sprawią mi nową frajdę:-D

acha, zapomniałam wam powiedziec, U NAS PEŁEN SUKCES Z HUSTA, TO ZNACZY NIE Z TA KÓŁKOWĄ TYLKO ZWYKŁA!!!
znalezłam kawał waskiego materiału- i swietnie sie nadal, zawiazała włożyłam Szymka i luxxxx polecam

ATsonia, to kiedy idziesz do kina?? W który dzień, bo ja dopiero po niedzieli. Po chrzcie, przed nie bedzie czasu a jeszcze mój M umówił sie na ogladanie jakiegoś mieszkania w sobote.

Aha jeszcze wczoraj byliśmy u ortopedy i z bioderkami wszystko oki. Skończyło się na 2 wizytach. Następna wizyta dopiero jak Gabula zacznie sama chodzić. Mieliśmy mieć wizytę dopiero na 19 sierpnia ale w zwiazku z wyjazdem chciałam przełożyć i lekarz przyjął nas z marszu tzn czekaliśmy tylko 5 min:-D Udało się!
Jeszxcze tylko endokrynologa Gabukli muszę przeożyć bo wizyta też jakoś w połowie sierpnia.
Moja Myszk jeszcze śpi!!! Zasnęła o 21. Dwie przerwy na karmienie i dalej śpi:-D Ma talent do spania dziewczyna:tak:

u nas sprawdza się ta kółkowa - ale kładę Zu jak leci a ona powyginana w 500 i tak spi jak suseł...:-p jakby jej było niewygodnie to by płakała....

a ubranko do chrztu... ja zatrudniłam teściową. poprosiłam, żeby zorbiła na drutach. ucieszyła się jak nie wiem i ma zajęcie kobita. teraz kontroluje jak to ma wyglądać i jest ok. ja miałam takie ubranko i moja mama do dziś wspomina. Więc niech Zuzia też ma:laugh2:

Ada teraz też śpi, ale nie tak cały czas, budzi się regularnie o 8.45, zje mleko koło 10 deserek, bawi się na macie i potem idzie spać do łóżeczka. Dziś zasypiała chyba 2 min.:szok:

reklama
Do góry