reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

jasne ze ksiazka jest lepsza, ale w filmach dobrze dobrali aktorów i dlatego lubie ogladac, tak sobie to wszystko wyobrazałam :-)

reklama
co do ubranek... ja najchętniej by, wszystkie zostawiał, ale m mówi oddawać... dwie żony jego kolegów są w ciąży. mówi, że jak będzie dzidzia to się kupi nowe, albo może tte do nas wrócą...ale ja zostawiłam najlepsze w szafce.:-p najukochańsze spioszki, body czapkę... po 1 sztuce bardziej chyba na pamiatkę - resztę oddaję. ale z żalem...:baffled: chociaż nowe zakupy sprawią mi nową frajdę:-D

acha, zapomniałam wam powiedziec, U NAS PEŁEN SUKCES Z HUSTA, TO ZNACZY NIE Z TA KÓŁKOWĄ TYLKO ZWYKŁA!!!
znalezłam kawał waskiego materiału- i swietnie sie nadal, zawiazała włożyłam Szymka i luxxxx polecam

ATsonia, to kiedy idziesz do kina?? W który dzień, bo ja dopiero po niedzieli. Po chrzcie, przed nie bedzie czasu a jeszcze mój M umówił sie na ogladanie jakiegoś mieszkania w sobote.

Aha jeszcze wczoraj byliśmy u ortopedy i z bioderkami wszystko oki. Skończyło się na 2 wizytach. Następna wizyta dopiero jak Gabula zacznie sama chodzić. Mieliśmy mieć wizytę dopiero na 19 sierpnia ale w zwiazku z wyjazdem chciałam przełożyć i lekarz przyjął nas z marszu tzn czekaliśmy tylko 5 min:-D Udało się!
Jeszxcze tylko endokrynologa Gabukli muszę przeożyć bo wizyta też jakoś w połowie sierpnia.
Moja Myszk jeszcze śpi!!! Zasnęła o 21. Dwie przerwy na karmienie i dalej śpi:-D Ma talent do spania dziewczyna:tak:

u nas sprawdza się ta kółkowa - ale kładę Zu jak leci a ona powyginana w 500 i tak spi jak suseł...:-p jakby jej było niewygodnie to by płakała....

a ubranko do chrztu... ja zatrudniłam teściową. poprosiłam, żeby zorbiła na drutach. ucieszyła się jak nie wiem i ma zajęcie kobita. teraz kontroluje jak to ma wyglądać i jest ok. ja miałam takie ubranko i moja mama do dziś wspomina. Więc niech Zuzia też ma:laugh2:

Ada teraz też śpi, ale nie tak cały czas, budzi się regularnie o 8.45, zje mleko koło 10 deserek, bawi się na macie i potem idzie spać do łóżeczka. Dziś zasypiała chyba 2 min.:szok:

reklama
Do góry