reklama
Justyna337
Fanka BB :)
co do ubranek... ja najchętniej by, wszystkie zostawiał, ale m mówi oddawać... dwie żony jego kolegów są w ciąży. mówi, że jak będzie dzidzia to się kupi nowe, albo może tte do nas wrócą...ale ja zostawiłam najlepsze w szafce. najukochańsze spioszki, body czapkę... po 1 sztuce bardziej chyba na pamiatkę - resztę oddaję. ale z żalem... chociaż nowe zakupy sprawią mi nową frajdę
karolka84
mama kwietniowa '09
Aha jeszcze wczoraj byliśmy u ortopedy i z bioderkami wszystko oki. Skończyło się na 2 wizytach. Następna wizyta dopiero jak Gabula zacznie sama chodzić. Mieliśmy mieć wizytę dopiero na 19 sierpnia ale w zwiazku z wyjazdem chciałam przełożyć i lekarz przyjął nas z marszu tzn czekaliśmy tylko 5 min Udało się!
Jeszxcze tylko endokrynologa Gabukli muszę przeożyć bo wizyta też jakoś w połowie sierpnia.
Moja Myszk jeszcze śpi!!! Zasnęła o 21. Dwie przerwy na karmienie i dalej śpi Ma talent do spania dziewczyna
Jeszxcze tylko endokrynologa Gabukli muszę przeożyć bo wizyta też jakoś w połowie sierpnia.
Moja Myszk jeszcze śpi!!! Zasnęła o 21. Dwie przerwy na karmienie i dalej śpi Ma talent do spania dziewczyna
Justyna337
u nas sprawdza się ta kółkowa - ale kładę Zu jak leci a ona powyginana w 500 i tak spi jak suseł... jakby jej było niewygodnie to by płakała....
a ubranko do chrztu... ja zatrudniłam teściową. poprosiłam, żeby zorbiła na drutach. ucieszyła się jak nie wiem i ma zajęcie kobita. teraz kontroluje jak to ma wyglądać i jest ok. ja miałam takie ubranko i moja mama do dziś wspomina. Więc niech Zuzia też ma
a ubranko do chrztu... ja zatrudniłam teściową. poprosiłam, żeby zorbiła na drutach. ucieszyła się jak nie wiem i ma zajęcie kobita. teraz kontroluje jak to ma wyglądać i jest ok. ja miałam takie ubranko i moja mama do dziś wspomina. Więc niech Zuzia też ma
karolka84
mama kwietniowa '09
Też żal mi pozbywać się tych ciuszków.
A Harrego też uwielbiam, książki czyta się rewelacyjnie! Film też niczego sobie! Ale zdecydowanie wolę czytać!
A Harrego też uwielbiam, książki czyta się rewelacyjnie! Film też niczego sobie! Ale zdecydowanie wolę czytać!
Justyna337
ja to wogóle jestem książkową maniaczką, tylkoteraz brakuje mi czasu niestety;-)
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Ja też uwielbiam czytać Czytanie i gotowanie to chyba moje dwie największe pasje!!!