reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
a ja mam wyjatkowo duzo czasu bo chata posprzatana, mały spi dzielnie juz od 10 wiec pospi jeszcze z godzinke...pogoda kijowa wiec na spacer nie ide...tylko butelki wysterylizowac i praswoanie lezy i woła mnie...:)

ehhh-chyba sie zabiore za prasowanie własnie

Modroklejka ale masz fajnie z tymi konkursami ;-)
My używamy tylko pampersów, mieliśmy na początku paczkę libero bo dostaliśmy od teściów ale jak dla mnie nie ma co ich nawet porównywać do pampersów, była to mała paczka a jeszcze trochę zostało :-D.

Dokładnie, że każdemu co innego pasuje. Ja używałam i happy i pampers i dada. Wg mnie wszystkie były w porządku, a że dada najtańsze to teraz mamy tylko te. Dodam, że dada 3-6kg były dużżżżooo bardziej sztywne od tych 4-9,
Małgorzata się wyspała i na razie grzecznie leży i ogółem to u teściów siedzimy :tak::tak:

Ja papmersów używałam zaraz po urodzeniu i jeszcze jakieś 2 miesiace potem. Następnie się przezuciliśmy na huggies premium głównie ze względu na ten śćiągacz właśnie. No a ostatnio coś mnie podkusiło i kupiłam happy. Napewno nie są to pieluchy na noc. W dzień zakładam, muszę zuzyć paczkę, na noc huggisy.

A ja własnie odwrotnie niż Sara...lubię jak wszystko jest z jednej firmy....to chyba ta mania na kompety....:eek:

W każdym razie pieluszki i husteczki pampers
jedzenie -Bobovita 90% Gerber 10%
Akcesoria czyli smoczki, butelki, kubeczki...bla bla bla- Nuk
Zabawki- leżaczek, hustawka krzesło grzechotki- Fisher Price

U nmnie juz porządeczek, zostało jeszcze tylko odkurzyć i zmyc podłogę, ale to zrobię jak Sajmon wstanie, nie chce mu przeszkadzać-tak smacznie śpi!!!

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spacerku, trzeba było przy okazji psinę wyprowadzić :tak:

Wracając do pieluch. Mojej znajomej córka (10 m-cy) wiecznie ma mpkre ubranka bo te happy przeciekają, nie uwierzyłabym gdybym sama nie została "olana" przez swoją córkę. Moze u chłopczyków lepiej się one sprawdzają, nie wiem, mam dziewczynkę.

Co do marek, nie jestem wierna jednej, wybieram to co lepsze dla mojego dziecka, lepiej smakuje, jest wygodniejsze - taka moja filozofia :tak:

Do góry