reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ewelcia - komórkę ma tylko :tak: ostatnio jak zadwonił 2 tyg temu to nam oznajmił że termin do d...y wybralismy bo on ma inne plany :wściekła/y:

reklama
mielismy huggiesy-little swimmers-kuiłam rozmiar S niby od 7 do 12 kg, ale na Adasia były w sam raz...

własnie-jeszcze sie wam nie chwaiłam ale juz po raz kolejny wygrałam cos w konkursie smsowym z gazety Mam dziecko-wygrałam już zestaw 10 odswiezaczy powietrza i 2 wkładów do elekrtycznego i elektyryczny Ambi Pur Puresse, wygrałam autobus Duplo, zestaw pieluszek Pampers Sleap&Play i chusteczki, kupony rabatowe do Smyka i Mothercare, zestaw kosmetyków Nivea z reczniczkiem i maskotka

a teraz wygrałam wielki zestaw Huggiesów-jakas limitowana dzisnowa seria-czy któras z was ich uzywała? bo my do tej pory tylko w papmersach bylismy i nie wiem czy jest sens rozpakowywac czy od razu sprzedac na allegro

Te huggisy to chyba takie pieluchomajtki sa, widzialam w supermarkecie, fajnie to wygląda. Ogólnie lubię Huggisty za ściągacze i nic z pieluchy nie wychodzi. Ostatnio chciałam spróbowac happy i Adzie wyleciało siku wprost na moją nową sukienkę :tak:

nik_a- my tez tylko Pampersy

Modroklejka- a niby skąd te konkursy??? ja kupuje tą gazete i nie wiem gdzie tych konkursów szukac....

Modroklejka super ze ci sie udalo tyle rzeczy wygrac!!!!

JA uzywalam Huggisow ale tych zwyklych i malemu nic nie bylo,tylko te poczatkowe jak mu zakladalam to mial dupke czerwona,teraz jest starszy i jest ok.
W PL uzywalam Dada z biedronki,nawet teraz jeszcze mam kilka sztuk i jak dla mnie to to samo co Huggisy tylko tansze!~!!

Ja kupiłam kiedyś opak. Dady, bo koleżanka zachwalała, ale u nas się nie sprawdziły. Są sztywne i mało chłonne, zaczęła się też małej pupcia zaczerwieniać. Pół paczki leży w szafie i czeka dla lalek, jak Lenia podrośnie:-). Każdemu co innego pasuje.:tak:

Witam,
goście (moja pryjaciółka z mężem i córeczką ) pojechali, ja domek ogarnęłam, teraz kawkę popijam a Dominik śpi. Bardzo fajnie było z nimi. Miło, że nas odwiedzili:tak::tak::tak:

EVE mój Dominik ostatnio w ciągu dnia też mało je i nie wiem dlaczego. Za to w nocy nadrabia. Dzisiaj jadł o 1:00 o 4:00 i o 7:00. W ciągu dnia po 60-80 ml wypija co 3 godzinki, a pił już po 120-130. Dziwne:szok::baffled::baffled::baffled:

Mordoklejka, ale farciara z ciebie:tak::tak::tak:

te konkursy to te smsowe-zazwyczaj z boku strony

zaczeło sie niewinnie-wysłałam 5 smsów, kazdy na inny konkurs i wygrałam te odswiezacze...potem cała moja rodzinka zaczeła wysyłac po kilka a ja znowu tylko po jednym na konkurs...i oni nic nie wygrali a ja kupony i autobus duplo...
a teraz moja mama wygrała komplet poscieli feretti...6 czesci z rybkami jakas-jeszcze nie widziałam bo mama na urlopie jest

pieluszki otworzyłam-wygrałam 5 duzych paczek w rozmiarze 3 wiec jakby co to 4 sprzedam-rozkłądaja sie jak zwykłe pieluszki tylko maja nadruk jak spodnie dzinsowe...smieszne...ale moim zdaniem duzo sztywnieszje od pampersów

za to te sleap&play u nas sie sprawdzaja rewelacyjnie-a czytałam o nich wiele złych opinii....my ich uzywamy na noc...i dzieki temu nie musze adasia w nocy przewijac-wkład jest jakby bardziej chłonny i Adas sie nie budzi...a w zwykłch pampersach sie budził ok 3 w nocy na przewijanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć dziewczynki :tak:
Tylko na chwilę wpadłam bo od 2 tygodni jestem w wirze roboty. Najpierw malowanie u rodziców a teraz malowanie w naszym domu(wreszcie na kolory:-)).
U nas w miarę OK.... Oliwier już duży chłopak jest wazy 8 kg..:tak:
Jutro wybieramy się do neurologa bo chyba jednak ma asymetrie-tak swietdziła pediatra. Idziemy już do innej neurolog bo tamta baba u której pierwszy raz byliśmy, jakaś głupia baba była:-(
Ewelcia widze ze już w IR jestes... a miałyśmy się spotkać jak będziesz...:-(

Buziaki dla Was bo spadam sprzątać w naszej chałupie:-)
Chrzciny 9 sierpnia:tak:akurat będzie 5 msc:tak:

p.s. nie zapomniałam o Was:tak: tylko brak mi czasu:baffled:
Modroklejka moja koleżanka używa tych huggiesów jeansowych.. One chyba można normalnie kupić w sklepie bo ona ich juz od dłuższego czasu używa..

Ale
jedno jest pewne że co dziecko to inne pieluchy.. Mi pasują Happy (miekkie po nasikaniu oraz u nas nei rpzeciekają) oraz z Lidla te droższe (wychodza najtaniej u nas)... Nie pasują totalnie Huggiesy (środek sie zbryla i uczula) oraz Dada (dla mnie Dada okropne bo sztywne i mało chłonne, kupiłam jedną paczkę i więcej nie spróbuje, zakąłdam tylko wtedy jak wiem że za godzine będe zmieniac pieluche np na spacer albo do kąpieli)
Pampersy to pampersy, wiadomo droższe ale są OK i chyba je mało kto nie poleca.

Ostatnia edycja:
Do góry