reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

A mój m wykapany, wypachniony czeka na mnie:tak: a ja mam "focha":-D
:-D:-D:-D

Dziekuje w imieniu synka:-)
Julia on zwarty i gotowy biedny czeka:-D oj nie masz kobieto sumienia:-D:-D:-D:-D(zart).
U mnie kiedys byly wspolne kapiele a teraz.....za duze dupska nam urosly:-D i klapa.
My tez zazywalismy wspolnych kapieli ale ............ to samo co u Ciebie:-D:-D:-D

Ty i za duze dupsko?:szok: ja po dwóch ciążach +20kg:-( to ja mam dupe jak ratusz ale m się ciesszy że ma za co złapać a wspólne prysznice to się brało, oj brało i co się działo:-D:-D:-D
Oj prysznice wspolne sa super,ostatnio przed narodzinami synka:-(

Dal chcącego nic trudnego:-D
dokladnie

reklama
karolka-i mieszkanki okolic poznania!

my bylismy w swarzedzu...dzwoniłam w czwartek i pani mi powiedziała ze na basenie jest woda 25 st a w brodziku dla dzieci 33 st...ale ona na bank tyle nie miała! na szczescie jedno z jacuzzi było zewpsute-tzn nie działał hydromasaz, ale woda była - była mega ciepła- na moje oko jakies 35 st-i chłopaka sie podobalo

kitki-woda ozonowana

julia-zapytaj o basen bo moj bratanek z którym bylimy tez ma AZS

Sara- ty to masz farta z tymi teściami....ja mam stracha co to będzie z chrzcinami, bo nie wiem co gorsze- czy jak przyjdą, czy ja się nie zjawią....:confused2:

Dziewczyny, witam z rana :tak: Z tego co widzę, niejedna wczoraj "zgszeszyła" :tak::-D Dołączam się do nich :-)
Wczorajszy dzień był w kratkę jesli chodzi o podgodę ,ale udało nam się pospacerować nad naszą piękną fonanną wrocławską i zwiedzić Ogród Japoński. Zdjęcia dam na zamkniętym. Teraz pije sobie kawusię, Ada gada ze słoniem, ale juz śpiąca jest więc pewnie zaraz pójdzie spać.

MR
- i ja jeszszcze gratuluję tych ząbków. Moja pediatra powiedziała, że u Adki jeszcze nie widać i że nie prędko będą.

Na basen wybieramy się w przyszłym tygodniu jak będzie u nas moja chrześniaczka.

EVE81-och...ogród japoński-baaardzo mi sie tam podobało, zaraz lece odlądać zdjęcia!!!

Ta....ja nie zgrzeszyłam...bo siostra moja u nas nocuje...i tak jej dobrze, że pewnie jeszcze posiedzi...

Moja mama wylądowała dzisiaj w szpitalu-z ostrym zapaleniem nerki, żadne leki nie pomagają więc ją położyli...strasznie sie martwie...i już w niedzielę chrzciny!!! :szok: mam nadzieję ze wyzdrowieje....:-(

Już się nie mogę doczekać poniedziałku, bo od piątku grają w kinach nowego Harrego Pottera :-):-):-) ale musimy najpierw chrzcinu przygotować a potem-siup na film:-):-):-)

ATsonia, ja też do kina się wybieram na Harrego, pewnie pójde z chrzesniaczką a M zostanie z małą :tak:

U nas na chrzcinach też rozsyopka w gościach: teść nie obiera od nas tel :baffled: ale wie, że w tą niedzielę będą chrziny, mój szwagier będzie w tym czasie na promie ze Szwecji do Polski, moja mama prawdopodobnie jej nie będzie bo jest bardzo chora i nie da rady :-( Wybaczam jej , bo była ostatnio i widziałam jak cierpi.

Witam:-)
Po wczorajszej kiepskiej pogodzie dzisiaj znowu słoneczko :-)
MR gratulacje dla syncia :tak:
Basen fajna sprawa my też myslimy nad takim,modroklejka a napisz mi w czym kapał się Adas tzn.czy mieliscie te pampki kąpielówki???

maniulka, ja chyba na zdjęciu widzialam że miał te specjalne pappersy. Myślę, że na takim basenie to podstawa, bo jak każde dziecko by chciało nasikać do wody ... ;-)

Kurcze, nie wiem o co chodzi Adzie, od wczoraj nie chce pić mleka za bardzo, wypije do 60 ml na raz i koniec :baffled:

reklama
Checi narobilyscie ,ide zbalamucic meza:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
A ja nie moge bo ciotka z Ameryki zjechala czerwonym porsche:-(

Sara- ty to masz farta z tymi teściami....się nie ....:confused2:
tez tak mysle:tak:

ATsonia duzo zdrowka dla Twojej mamy:tak:
Eve moze tescia nie ma w domu i dlatego nie odbiera?
Dla Twojej mamy tez zycze duzo zdrowka:tak:.

Moj smerf dzis o 6rano juz marudzil w lozeczku,on jeszcze sie nie przestawil z PL czasu ,mysli ze to juz 7:-D.
Z kapaniem go juz prawie przestawilam na 20:30 ale jak sie zbliza 20 to taka maruda ze szok,no bo w PL to juz 21 jest:tak:.

Do góry