reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara, rośnie Juli rośnie :tak:

Spadam do łóżka, naoglądałam sie tych sukienek na allegoro i już mam mętlik w głowie :-(

reklama
Ja już na nogach, Ada poszła wczoraj spać o 21.30 a dziś o 6.30 już się obudziła w tym dwa razy na karmienie w nocy. Ależ mi się dziecko rozregulowało :-(

Tej akcji z małolatami wogóle nie komentuję-szkoda słów!!! :wściekła/y:

Urlopowiczom życze dobrej pogody!!!!

A MY MAMY ZĄBEK-JEDYNECZKE NA DOLE PO PRAWEJ STRONIE!!!!

SARA- Julitka juz taka duża, gratulacje!!!

znów mnie nie bedzie pare dni- jedziemy na rozdanie dyplomów mgr- uszykowałam na tą okazję dla Szymonka świetna bluzeczkę "DADY IS MY HERO" POTEM DO MOJEJ PABCI A SZYMIONKA PRABABCI na sobote i niedzielę-grillowanie i lenistwo nas czeka, Szymon pierwszy raz bedzie spał poza domem :szok:

ATsonia, ale ten Twój Szymonek to się wybija. Nie dość, że jeden z najmłodszych, to do tego jeden z największych, z najsilniejszych i do tego z ząbkiem:-D. Miłego pobytu poza domkiem!
EVE, Dominik przez te upały też się jakoś rozregulował. Je dziwnie-już sama nie wiem kiedy jest głodny-do tej pory wiedziałam, śpi też inaczej i nie umie sam zasnąć.:szok: No nic musimy na nowo wprowadzać dzieci w rytm.

Ja własnie przy kawce i sniadanku. Początkowo padało, ale teraz już widać słońce, więc około południa spacerek nas czeka. Poza tym nudy.Jutro mamy w planach odwiedzić moją ciocię oraz zakupki, a dziś sprzątanie i prasowanie.

Witam z rana:tak:
CHYBA mamy pierwszega zabka :-D chyba bo niewiem czy to to :-D Gosienka ma 2 białe twarde kropki obok siebie na dziasle ... ale musze jej jeszcze lepiej w paszcze zajrzec bo rano tylko rzucilam okiem:tak:
ATsoniu gratuluje zabka czy u Szymka to tez tak wygladalo?
Podobno norma jest ze w okolicach 4 miesiaca dziecko zmienia swoj tryb dnia....

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście, szkoda słów i nerwów na takie smarkate zachowania - dziwię się tylko, że nie boją się takiego przysłowiowego "wywoływania wilka z lasu"...
Sara, moja przyjaciółka też musiała urodzić martwe dziecko.... Trauma na lata... Nie rozumiem dlaczego nie robi się w takich przypadkach cesarek w pełnej narkozie.
Miotlica, ja @ dostałam w 5 tygodniu po porodzie, nie mam pojęcia czemu tak szybko, więc zaliczyłam tę przyjemność już 3 razy.:baffled:
Magdalenka, Atsonia, gratuluję ząbka!:-D

;-)Caro81- a wiesz, że nie zwróciłam na to uwagi...rzeczywiście jest prawie najmłodszy i prawie największy z naszej gromadki dzieciaczków...Bozia dała mu niezłe gabaryty...oby rozumku nie oszczędziła :-D:-D:-D

magda19lenka-Szymo makabrycznie sie ślinił i walił pięściami w dziąsła-macałam więc palcem i poczyłam taką kreseczkę, ostrą krawędz...a jak w końcu udalo mi się zajrzeć do buziaka-to była już wyraźnie biała kreseczka a dziąsełko dookoła jakby pobielało :-D:-D:-D

Mama powiedziała mi wczoraj o pewnym zwyczaju, że ten kto znajdzie pierwszy ząbek u dziecka dostaje prezent od tego kto nie znalazł ZNACZY TO TYLKO TYLE ZE CZEKAM NA PREZENT OD MĘŻA :-)

tez czytalam o tym zwyczaju... ale znajac mego Tomasza to w ramach prezentu zaproponuje mi sexik dzis wieczor
Małgosia całe dziąsła ma praktycznie biale, jak mi pozwoli to postukam w te biale kropki lyzeczka i sie upewnie czy to na pewna zębisko :-D:-D

reklama
Do góry