reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Justyna-dziewczynom z Twojego forum nalezy sie bura:angry:.Nie maja prawa na ciebie naciskac w jakikolwiek sposob.Z tymi szczepieniami to wogole jest jakas komedia w tym sensie ze kazdy wie najlepiej a tak naprawde to nie wiadomo kto ma racje.

e tam z mojego - tu jest moje...:-D tam to tylko tak przy okazji. prosłam o rade w sprawie moich cyców i tak przy okazji... ale wolę was. sto razy:-D

reklama
A my z Adriankiem wybralismy się wczoraj na Sobótki:-), było fajnie, tylko jak dla małegho to trochę za głośno, wioęc o 21 byliśmy już w domu;-)ale Adi zadowolony był bardzo, nawet grzeczniutko zasnął bez stekania, bo widział, ze mamusia mu kupiła nowe zabawki z którymi się tak bosko gada:-D A to jego nowe nabytki ( małpa i balonik):-)

Oooo, to Adrianek miał owocne wyjście:-)
Ja dziś już mam serdecznie dość tej pogody!!! Na spacerze ostatnio byliśmy w niedzielę :-(. Gdzie to lato???

Mój mąż chyba teskni za ciążowym brzuszkiem, bo właśnie masował po brzuszku naszą sąsiadkę:-DDodam, ze dziewczyna ma termin na dzisiaj:-)no i czekamy z niecierpiliwością na kolegę albo koleżankę dla Adiego:-)

Witam:-)
U nas jak gdyby pogoda :-)mam nadzieje że się zaraz nie zmieni.Planowałam wczesne wyjscie na spacerek żeby mała na dworku pospała,a ona mi zrobiła psikusa wstała przed 8 a po 9 poszła znowu spać i spi cały czas,i teraz na spacerku pewnie będzie ryk bo wózek przecież jest beeeee.

Agusia no to faktycznie :p :)

Julia - powodzenia i bądz dzielna!

Miotlica - no to napewno piękny dzień ojca :) szczególnie z tym pawiem na podłodze :)

Moja Juli tam dla taty nabyła z pomocą mamy buciki :) z dopowiedzeniem ze ma teraz je rozchadzać na spacerach z nią :p :)

Gosia - ja też studentka :p ale ciagne tylko studia bo nie pracowałam :p pracuje tylko maż :/ wieć nie mam do czego wracać :p

a my szczepimy na peumo i meningo - bo mamy za darmo( jak sie jest zameldowanym na ternie miasta to w kielcach te szczepionki są z urzędu miasta finansowane wieć sie zamledowaliśmy tymczasowo w ck) - a na rota wirusy nie szcczepimy - bo podobno jest tak ze jest 6 rodzajów rota a szczepionka jest na 1 :p

Sara no długo bo z takich balonikow z reguły szybko powietrze ucieka :)

a ja @ miałam juz tyle razy ze szok u mnie hormony działaja w drugą strone bo za często mam :p
i teraz też nowe tab miałam wziazc w 1 dniu @ zaczełam plamić brzuch boli mowie ok biore a tu ucichło wszystko wieć nie wiem czy to była @ czy nie w każdymr azie tab biore i sie zastanawiam czy źle nie zrobiłam :/

reklama
Ja wracam od 1 października. Mam wątpliwości, smutno mi będzie co dzień zostawiać Nataleńkę, ale rozważyłam wszelkie za i przeciw, argumenty "za" były takie:

1. Jestem nauczycielem wezmę czysty etat czyli 18 godzin tygodniowo, więc będę w domu wcześnie - ok. 13-14.
2. Nataleńka zostanie pod opieką mojej mamy - ufam jej a Natalia jest przyzwyczajana do jej obecności i opieki od pierwszych tygodni życia.
3. Mamy kredyt na dom i normalne wydatki, sama pensja męża by nie wystarczyła.

Kto jeszcze idzie do pracy w tym roku? Też jestem ciekawa.
.

ja wracam od 1 wrzesnia:-( Nadia zostaje z tesciowa, przewazyly sprawy finansowe zwlaszcza ze moj P. stracil prace w maju:-(

Do góry