reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Moje maleństwo zapomniałs dodać o rodzinnym bo chyba dostajesz,mój mąż pobiera na syna teraz jeszcze będzie dostawał na małą ale oni cały czas cos naliczaja i to trochę trwa ale pieniądze są spore nie jedna kobieta w Pl tyle nie zarabia:baffled:
A tak rodzinne tez mam ale jest go nie wiele jakos ponad 1000kr a od 1roczku do 3 lat (dziecka) jest 3300kr (podwarunkiem ze nie dajesz dziecka do przedszkola:tak:) a po 3 latach chyba znowu jakos ponad 1000kr. nie pamietam dokladnie:-p A to moze trwa tak dlugo bo slyszalam ze oni wysylaja cos tam do PL zeby sie upewnic czy w kraju nie pobierasz rodzinnego czy cos takiego.. Przynajmiej u nas tak bylo ale u Was troche inna sytuacja bo maz tutaj a Ty tam ;)) A tak szczerze to ja zabardzo nie orietuje sie w tutejszych sprawach papierkowych ;p D wszystko zalatwia a ja pobieram hehhe ;))

Oooo, to Adrianek miał owocne wyjście:-)
Ja dziś już mam serdecznie dość tej pogody!!! Na spacerze ostatnio byliśmy w niedzielę :-(. Gdzie to lato???
A my wlasnie wrocilismy juz ze spacerku bylismy 2 godzinki jest u nas taki upal ze szok;-) wytrzymac na sloncu dluzszy czas to nie idzie:cool2: Mala w spacerowce wogole mi nie spala tylko swiat ogladala:-D a jak grzeczna:-) teraz spi a pozniej znowu pojdziemy troszke :tak:

niestety lata leca:-(

ide go jakos nakarmic bo siedze ale znowu nie chce od 4 godzin pic
Wszystkiego naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!1:-)

Ostatnia edycja:
Julia wszystkiego najlepszego

MR czyżby ci mała modelka rosła?

My wrócilismy ze spacerku, trochę pomęczyłam Dominika z kładzeniem się na brzuszku, potem zrobił kupkę. teraz bawi się z hipopotanem-maskotką:)
Dzisiaj Dominik cały czas gada i gada:-D

Adi pobawił się troszkę, a teraz śpi. My już zjedliśmy obiad, no i muszę iść pozmywać, a potem umyć 2 koszyki truskawek, bo znowu sąsiedzi mi przynieśli, jedne deserowe, a drugie takie na dżem( senga sengana) ( trochę to dziwne, że więcej dostaję od sąsiadów, niż od rodziny m, mimo, ze oni też mają gospodarstwo....)

JULIA, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPAEŁNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)

Julia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, i z całego serca życzę żeby Nathaniel zaczął ładnie jeść i przybierać na wadze. :-)
M*R przemyśl sprawę, bo to może być duża szansa dla dziecka, ale też spore zagrożenie, ale jako mądra mama na pewno podejmiesz właściwą decyzję :tak:

A ja mam dziś fatalny dzień. Pierwszy raz w swojej karierze studenckiej mam egzamin na wrzesień. :-:)-:)-:)-( Jestem załamana, zła i w ogóle. :-( Jest mi tak smutno z tego powodu, zawsze wszystko zaliczałam w czerwcu .... a tu .... :-:)-( a jeszcze na domiar złego jak wracałam z tego nieszczęsnego egzaminu to złamałam obcas w pantoflu .... nie wiem jak ja to zrobiłam. A na dokładkę złych wydarzeń. Zamawiałam siostrze używanego x-landera na allegro. Miał być stelaż, gondolka, spacerówka, fotelik. Wczoraj dzwoniła do siostry babka, że wysyłka wyniesie 130zł, dziś odbiera paczkę (za wysyłkę zapłaciła 100zł) a tam nie ma fotelika. :angry: Kobieta zarzeka sie, że go wysłała, więc wina leży chyba po stronie firmy kurierskiej. Siostra nie wie co robić, a ja czuję się "współwinna", bo jej zachwalałam, że ja tyle na allegro kupuję i nie miałam nieprzyjemności, a ona 1 raz coś kupuję i taki incydent. Ehh, dobrze, że dziadek poszedł z Małgosią na spacer bo ja jeszcze bym wózek rozwaliła z moim dzisiejszym "szczęściem". :angry::angry::angry::angry:
Jestem zła jak nic. :angry:

Julia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, i z całego serca życzę żeby Nathaniel zaczął ładnie jeść i przybierać na wadze. :-)
M*R przemyśl sprawę, bo to może być duża szansa dla dziecka, ale też spore zagrożenie, ale jako mądra mama na pewno podejmiesz właściwą decyzję :tak:

A ja mam dziś fatalny dzień. Pierwszy raz w swojej karierze studenckiej mam egzamin na wrzesień. :-:)-:)-:)-( Jestem załamana, zła i w ogóle. :-( Jest mi tak smutno z tego powodu, zawsze wszystko zaliczałam w czerwcu .... a tu .... :-:)-( a jeszcze na domiar złego jak wracałam z tego nieszczęsnego egzaminu to złamałam obcas w pantoflu .... nie wiem jak ja to zrobiłam. A na dokładkę złych wydarzeń. Zamawiałam siostrze używanego x-landera na allegro. Miał być stelaż, gondolka, spacerówka, fotelik. Wczoraj dzwoniła do siostry babka, że wysyłka wyniesie 130zł, dziś odbiera paczkę (za wysyłkę zapłaciła 100zł) a tam nie ma fotelika. :angry: Kobieta zarzeka sie, że go wysłała, więc wina leży chyba po stronie firmy kurierskiej. Siostra nie wie co robić, a ja czuję się "współwinna", bo jej zachwalałam, że ja tyle na allegro kupuję i nie miałam nieprzyjemności, a ona 1 raz coś kupuję i taki incydent. Ehh, dobrze, że dziadek poszedł z Małgosią na spacer bo ja jeszcze bym wózek rozwaliła z moim dzisiejszym "szczęściem". :angry::angry::angry::angry:
Jestem zła jak nic. :angry:
W takie dni to j najchętniej nie wychodziłabym z domu.... Ale głowa do góry, jutro będzie nowy dzień. Co do fotelika, to zadzwoń do firmy kurierskiej i złóżcie reklamację!!!!

M*R* wcale Ci się nie dziwię, że nie chcesz jeździć wszędzie z małą modeleczka, to napewno byłoby męczące i dla niej i dla Ciebie, ale może dowiedz się jak ma wyglądać wasza współpraca z agencją, może nie będzie aż tak źle...??:-)

reklama
Magda19lenka nic się nie martw, jutro będzie lepiej, a student bez egzaminu na wrzesień, to nie student, więc głowa do góry!!!

Do góry