reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ratujcie!!!
Czy może któraś z Was ma zainstalowanego na komputerze Open Offica???

przepadła mi cała literatura do pracy magistersiej, mąż przinstalował komputer, a plik z literatura moge otworzyć tylko u kogoś kto ma Open Offica

Błagam-Załamka:wściekła/y:

reklama
Malutki przysnął więc weszłam na chwilke. Od 6.00 rano siedze z Nim i go karmie:szok: wypił 210ml:-) i nie ulał - JUPIIIIIIIIIIIIIIII, ale krzycazał przy [piciu strasznie i kopał i się rzucał:szok:No to urodzinki spędzam na robieniu mieszanki i podawaniu a ona po 15 minutach jest do wylania:szok:

Co do ulewania to p0o ukończeniu 3 miesięcy nie jest to już normalne i trzeba znaleźć przyczynę albo złe karmienie, albo nieodbijanie, albo złe ułożenie, albo ciuszek uciskujący brzuszek, albo dziecko w leżaczku nie moze leżeć - u Nas było to akurat dobre. Ale do mieszanki dodaje od wczoraj Nutriton i rewelacja - NIE ULEWA:-D(jak narazie, ale Ci zeby nie zapeszyć) Aha i od wczoraj mój synek dostaje Debridat i myśle że to też troche pomaga bo aż tak nie krzyczy. Jutro jedziemy na 12-stą i ciekawe jaka będzie decyzja czy sąda czy nie:baffled:

Nic lece robic mieszanke znowu 30ml i spróbuje mu dać

krlnk- wysłałam Ci prywatną wiadomość, będę wdzięczna :-)

I apeluję do innych dziewczyn OPEN OFFICE-zapytajcie się swoich mężów :-D

reklama
Do góry