reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
U nas bardzo udany dzień 5 godzin byliśmy wszyscy razem-nawet pies na podwórku :-) pogoda niezła 24 stopnie i sloneczko, Mały wychasany-własnie padł!!! a ja ściągnęłam w końcu film, który tak bardzo chciałam pokazać mężowi-Midnight express-zaraz oglądamy. A potem małe figle i będzie można z czystym sumieniem iść spać :-)

Moje maleństwo- przykro mi, ale tak to jest, raz lepiej raz gorzej, my wczoraj też się ścieliśmy...ale u nas to długo nie trwa, po 10 minutach fochów-bylo ok...no tak już mamy ;-)

hej hej, a propos forum, to ja tez jestem i staram sie czytac i pisac, ale zwykel czasu brak. a jak juz jest, to chyba smęcę:baffled: a tego nie lubię, ale tu sobie moge ponarzekac, bo juz nie chce ciągle do meza. on i tak juz mi mowi, ze ja sie za bardzo przejmuje.

Gratuluje magdalenia slubu!!!:-)

Witam wieczorkiem,
Dominik już zasnął, ogólnie dzisaj dużo spał, ale pogoda u nas w kratke słońce i deszcz.
Magda19lenka-gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.:tak::tak::tak:
Moje Maleństwo mam nadzieję, że wkrótce się pogodzicie.
Miotlica fajnie, że weselisko się udało i że malutka grzeczna babci była;-)

ATsonia j
a zaraz z moim mężusiem jakiś filmik sobie obejrzymy.

Miłej nocki życzę. pa

Zrobiliśmy sobie godzinną drzemkę od 19 do 20 ;-) i śniła mi się Patrycja ;-) na końcu snu się rozpłakała :confused: a okazało się że ona rzeczywiście się rozpłakała :-D ale chciała tylko smoczka ;-). Później zjadła 120 ml ale okazało się dla niej za mało i zjadła jeszcze 60 :szok: mój mały głodomorek. Tak w ogolę to muszę moją córuś pochwalić, ponieważ nauczyła się czekać cierpliwie na mleczko :tak: a nie tak jak kiedyś drzeć się jakby ją ze skóry obrywali :-D. Dzisiaj rano po 8 godzinach spania wystarczyło że wzięłam ją do siebie do łóżka a Robert poszedł robić mleko i ani chwili nie zapłakała :-) i czekała bez smoczka :-) przed chwilą było tak samo :-).
Hi hi Patrycja zrobiła moim rodzicom w łóżku kupkę :-D, najpierw jej rozebrali dół i leżała sobie z pieluszką tetrową, jak nasikała to jej wyjęli a wtedy poszło put put :-D:-D ale na szczęście tylko pościel było brudna :-D

Miotlica super że wesele się udało i Natalka grzecznie babci się słuchała :-)
Agusia1987 super że pobyt się udał :tak:Patrycja wiedziała co robi trzeba było dziadką jakąs pamiątkę zostawić :-)
Moje maleństwo spokojnie jutro będzie nowy lepszy dzień:tak:
ATsonia fajnie tak długo na spacerku,my cały dzień w domu pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz a jak się wypogodziło na trochę to mała spała i ze spacerku nici i musze wam powiedzieć że to dopiero 3 raz kiedy nie bylismy na dworku

Hej laseczki!!!!
Kurde brak czasu na forum:-(a jak juz znajde czas to net nawala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Codziennie mysle o Was i zastanawiam sie co u Was??:tak:
Czytalam ze Natanielek w szpitalu ale nie wiem co sie stalo bo nie wracam do tylu bo za nim bym wszystko nadrobila to by mi do rana z\eszlo albo jeszcze dluzej,bo net chodzi wolno:baffled:.
Zycze zdrowka dla Natanielka.
Magdalenka wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Miotlica fajnie ze wesele udane.
Kurde wiecej nie pamietam:baffled:czytalam szybko bo m znow pogania:-pi nie mam glowy do myslenia tesciowa mnie wkurza,jak tak dalej bedzie to rozpetam III wojne swiatowa!!!!!:-D:-D:-D.

Dzis byla u nas naszego kolegi zona z 3letnia Wiktoria(Kolega jest w Holandii)posiedzielismy ze 3h fajnie sie gadalo i czas szybko zlecial,potem bylismy u mojej kolezanki co ma 10miesieczna Julcie(ale sliczna i pulchniutka jest)mam fotki to kiedys wstawie(jak znajde czas:tak:).

Za tydzien w niedziele rodzinka przyjezdza do mnie a o 17idziemy na urodziny mojego m chrzesnicy.

Mialam isc do gina jutro ale @ zjechala a Ameryki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Pogoda do kitu,dzis caly dzien leje,mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Witaj ewelcia:-)
Jak już bedzie się ta wojna zbliżać daj znać pójdę do schronu :-D
Kurcze na pewno czas ci leci za szybko zawsze tak jest jak mąż przyjeżdża to zawsze mnie to wkurza że jak jego niema to się tak wlecze a jak on jest to sie nie obejrzę a juz musi wyjeżdżać

reklama
Maniulka nie ma sprawy.
U mnie to nie dlugo jak mnie wkurzy jeszcze bardziej to juz jutro moze to nastapic.

Napisze wam co mnie najbardziej wkurzylo.
bylam u m siostry(zreszta prawie codziennie do niej chodze)siedziemy przy piwku gadamy glupoty(czyt,plotkujemy)a Renata mi mowi ze tesciowa moja a jej matka powiedziala do kogos ze "u nas jeszcze tej kanalizacji nie podlaczyli" a ta kobieta sie zapytala "gdzie u was????"przeciez na Woli nie ma kanalizacji a ona no u Macka!!!czyli u nas.To bylo w listopadzie teraz juz jest.
Najbardziej mnie wkurzylo to ze powiedziala ze "u nas":angry::angry::angry:jakie u nas przeciez ona mi nawet zlamanego grosza nie dolozyla na nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poczuwa sie tak jak by to bylo jej:angry::angry:.
Sama w zyciu sie niczego nie dorobila tylko zrec potrafi!!!!!!!!!!!i kase na beleco wydawac a ona sie do naszej dzialki przypierda*a(sorki za wyrazenie ale jak o tym pomysle to mnie trzesie)

Maniulka gratuluje zabka

Do góry