reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ja tak schowałam w zeszłym roku test, że dzisiaj całą chałupę do góry nogami przewróciłam żeby go znaleźć no i też miałam stracha, aż się trzęsłam, bo ja przecież po cc jestem:szok::-D

reklama
Moje maleństwo a może sama się ochajtaj?? będziesz się bawić na własnym weselu:-p a D sie nie martw, na pewno sie pogodzicie, dobrze, że chociaz mamę masz pod ręką to się wyżalisz. Twoja mama jest w Norwegii więc do Polski przyjeżdżacie do teściów? Jak sie tam w ogóle znalazłaś??
Na czyims mozna sie lepiej pobawic;-):-D
tak w skrocie;-)
W NO znalazlam sie w taki sposob ze moja mama zyje z Norwegiem 8 lat, ponad 3 lata temu przyjechala tutaj :tak: Pozniej zalatwila D prace, byl tutaj 2 miesiace i zdecydowalismy ze ja tez tutaj dojade i tak zostalo, w miedzyczasie znalazlam prace:tak: Z PL wyjechalam od razu po maturze (ponad 2 lata temu) Pozniej zaszlam w ciaze no i teraz to juz jestesmy razem z Amelka:-)

A ja dzisiaj też jestem zła......
Mój organizm coś się rozregulował, cosik mi się popsuł... 12 czerwca miałam 2 @ a teraz znowu mam jakieś plamienie, do tego włosy wypadają mi z głowy garściami, jak nie urok to sraczka, żyć nie umierać:angry::nerd:
Mi tez wlosy wypadaja garsciami..

Ja tak schowałam w zeszłym roku test, że dzisiaj całą chałupę do góry nogami przewróciłam żeby go znaleźć no i też miałam stracha, aż się trzęsłam, bo ja przecież po cc jestem:szok::-D
A po cc mozna szybciej wpasc??:confused:

acha, aaaa moje maleństwo... to y młodziuta jesteś):-D A twój D zadowolony z przeprowadzki? jak wam się zyje w ogóle jak z pracą jezykiem?

PO cc nie powinno się przez rok zachodzić w ciążę, bo wszystko się musi w środku zagoić. mój lekarz mówi że rok - ale po 6 miesiącach ciąża jest do uratowania...

Ale tu cisza:szok::szok::szok:
Martynka spała 4 godziny od 10/30 do15/30 teraz jakis spacerek by sie nam przydała ale cos mi słoneczko zaszło czekam co będzie dale czy czasami się nie zachmurzy i ruszamy po parku pospacerować :-)
Normalnie tez muszę pomyslec o jakiejs antykoncepcji bo jakos teraz nie wiem czy będę mogła ufać temu co stosowałam dotychczas no i z mężem będe juz cały czas a nie 3 razy w roku a jak narazie na mojej dwujeczce chcę poprzestac :-)

A ja dzisiaj też jestem zła......
Mój organizm coś się rozregulował, cosik mi się popsuł... 12 czerwca miałam 2 @ a teraz znowu mam jakieś plamienie, do tego włosy wypadają mi z głowy garściami, jak nie urok to sraczka, żyć nie umierać:angry::nerd:

ja @ miałam na początku maja - potem 2 razy plamiłam (ale raczej od wysiłku)

włosy też mi wypadają - ponoć jest to wina tego, że nasz organizm nie wytwarza już takich hormonów jak w ciąży i wypadanie włosów pogorszenie cery i paznokci w 3-4 miesięcy po porodzie to normalka

Wczoraj byliśmy na imieninach i biedny synalek nie mógł tam spać i marudził do wieczora. Dzisiaj to "odpracował" i spał z małymi przerwami do 15:30. Ale w międzyczasie byłam u mojej mamy - zostawiłam Mikiego i poleciałam na zakupy to pierwszy raz był tak rozżalony że musiałam wracać. Mama się aż przestraszyła bo nigdy tak nie płakał...a on chciał tylko piersiaczka i spać dalej. Muszę go nauczyć butli i smoczka... ale jest tak uparty że nie chce.... macie jakieś metody??????????:confused:

Hej hej
ja wczoraj spedzilam mile popoludnie z przyjaciołka:-) przyszla mi powiedziec ze jest w ciazy:-):-):-) termin ma na styczen, na poczatek stycznia i marzy o dziewczynce. Kurcze wszyscy pragna dziewczynki, ja chcialam chlopca i co- i mam Nadinke:-D:-D:-D Ciesze sie bardzo i jesli rzeczywiscie trafi sie dziewuszka to juz bede wiedziala co zrobic z tym wszystkim dzieciowym, ubrankami, wozkiem i zabawkami - oddam jej:tak: Mam nadzieje ze bedzie zadowolona, choc to uzywane:sorry2:

reklama
Hej,
wpadłam, powiedzieć że my już po chszcinach w niedziele i wszystko ok. teraz mam jeszcze gości ale trochę was poczytam bo w środe nie nadrobie....:tak::tak:
widzę że wekend jakiś weselny był a i co ? Magdalenka miała swój ślub?
To wszystkiego najlepszego? bo jeszcze nie nadrobiłam tego....:angry:

Gosiu tak miałam cywilny ;-)
A z racji, że ja niechętna byłam do robienia "szopek ślubnych" to zrobiliśmy grilla weselnego. :-) Wszyscy po "uroczystości" w urzędzie przebrali się w strój luźny. No i byli tylko rodzice i rodzeństwo. Ktoś pytał o zdjęcia, nie mamy:-D nawet ze świadkami:-D

Do góry