reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara ale Twoja Juli juz duza:tak: rosnie jak na drozdzach;-) slicznie sie bawi grzechotkami.
My tez mamy takie grzechotki ale u nas nie da rady zamontowac do wozka:-( wiec zalozylam na porecz w foteliku samochodowym i dzieki temu mala ladnie zniosla 7 godzinna jazde w gory:-D

reklama
A wiesz Kitki ze ona wzdluz to miala na szczepieniu 2 tyg temu 64 cm wiec wzdluz to taka jest przecietna-na 50tym centylu,tyle ze wagowo podskoczyla przez kleik.
Aaaaaa-no i spojrzcie na prawa/lewa (nie odrozniam zbytnio) raczke-ta ktora mnie bierze udzial w zabawie na filmiku-widac drgajace ruchy-to wlasnie z tym jestemy pod opieka neurologa.

Sara- moja tez tak trzesie raczkami i według neurolog jest ok, tez mamy kontrol na razie na koniec lipca. Nadia jest na 90 centylu ze wszystkim, z waga, dlugoscia i obwodem glowki - poprostu wielkolud:-D:-D:-D

Moje malenstwo-ona sie bawi obiema raczkami,ale granatowy mis to jej ulubiony a jest od strony tej jednej reki (nie rozrozniam sorry!:-D)

Tu jeszcze zabawy na macie-czasami tak mocno ciagnie za ten kwiatek,ze az te palaki maty sie uginaja:-DNo i musze klasc rozek na mate bo panna tak sie slini ze mata bylaby mokra...Jakosc filmikow mam nadzieje po weekendzie sie polepszy bo bedzie inny aparacik:tak:Nie wiem gdzie te filmiki wklejac wiec dalam tutaj bo w wieku 4 mies zabawy tego typu to juz chyba nie az taka umiejetnosc by dawac na watek z rozwojem maluchow.I tu te rozlatane raczki tez widac wiec wiecie juz o co mi i lekarce chodzi.Dzwiek niepotrzebny bo dziecko zatkane smoczkiem:-D
Juz was nie mecze-czynie przygotowania na spacerek,pozmywac gary musze ... itp.

View My Video

Moje malenstwo-nie rozrozniam za bardzo ale mam metode-lewa dlonia jak sie odegnie kciuk (wierzch dloni) to wychodzi litera L=lewa:tak: I dlatego m.in.nie powinnam byc kierowca-chyba ze z kokardka na reku bo robic L puszczajac kierownice to chyba malo bezpieczne jest:-p

reklama
Do góry