reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witam z rana :-) Ada dziś lepiej spała to i ja się bardziej wyspalam. Wczoraj cały wieczór prasowałam :dry:, a jeszcze dziś jednio pranie Adzinkowych ubranek. Normalnie masakra ile tego dostałam :-) Dziś czeka mnie pakowanie, przynajmniej rzeczy małej, bo na swoje i męża nie wiem czy znajdę dziś czas. Jutro jeszcze do lekarza i do rodziców muszę jechać psiaka zawieźć, a rano jeszcze autko sprawdzić u mechanika przed naszą podróżą. Wyjeźdzamy w nocy z czwartku na piątek, a tam raczej nie będę miała dostępu do netu. Jak ja Was nadrobię po tygodniu nieobecności.

reklama
Ola-a ty to stara??? ;P
ja mam 33 - to w porównaniu z tymi młódkami starszawa taka już :rofl2:
madzik_-hehehe ale żal na sam koniec Cie złapał :-D nie martw się, może to żadne pocieszenie, ale ja czasem nie odzywam sie 2 tygodnie i niekt nie zapyta czy zyje :-D:-D:-D raz...dwa...trzy....FOCH!!!:confused2:
oj dziewczyny, to ja może też do fochów dołączę, że nikt za mną nie tęskni :rofl: :-) :cool2:

Bylismy dzisiaj na szczepieniu (5w1 i pneumokoki) Balam sie trzymac mala w trakcie dlatego trzymala ja pielegniarka (i dobrze bo chyba nie dalabym rady.. trzeslam sie jak nozki w galarecie:confused:) pierwsze wklucie w udo jakos poszlo mala troszke zaplakala ale zaraz przestala przy drugim wkluciu bylo juz gorzej rozryczala sie bardzo ale jakos ja uspokoilam:tak: Babka powiedziala mi ze moga dzis napuchnac nozki i miec goraczke ale to normalne:baffled: Boje sie troche.. ale to chyba kazda z Was sie bala.. Teraz spi w wozeczku przed domem:tak:
Aaa i pytalam czy moge dawac jej cos wiecej niz mleko (nie powiedzialam ze juz daje) a ona do mnie ze moge ale nie jest to konieczne... pozwolila podawac malej kaszke ryzowa lub kukurydziana z Nestle ;-)(wiec od dzis daje jej to za pozwoleniem:-D)

Moje maleństwo my właśnie wczoraj byłyśmy na szczepieniu też nie mogę na to patrzeć jak kłuja moją córcie ale cóż jak trzeba to trzeba nas jeszcze pobranie krwi czeka brrrrrr!!!!!

A ja dziś lenia mam jakoś siedze przed kompem i dupy nie chce misię ruszyć a mała dziś aniołek je i śpi tylko ale w nocy ze 4 razy budziła sie więc nie wyspana jestem ale teraz sielanka zamiast się uczyć to czytam i piszę ale co tam też jakaś chwila wytchnienia mi się należy:sorry2:

reklama
Do góry