reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Gosia gratuluję sesji, ja to w tym semestrze lecę na samych 3:-:)-( jutro mam ostatni egzami\n i jeśli zaliczę jeszcze poniedziałkowy to będę już "po".
w sumie to będzie mój najgorszy semestr pod względem średniej ale ważne, że do przodu:tak::tak:

reklama
magdalenka, ja tez prwie same 3, dlatego sie tak ciesze ze wkoncu jakas 4wpadla :-D ale ocenami sie nie przejmuje, i tak ode mnie z roku z 5osob wyleci wiec dumna jestem z siebie ze pomimo ciazy i teraz malego dziecka daje rade-i to jak narazie bez poprawek:sorry:

Truda - Tadzik ma rozszczep podniebienia miękkiego, czyli ten języczek w gardziołku jest rozdwojony i tak wygląda, jakby go nie było (bo to tak ucieka do tyłu), tylko dziurka. No i na to mamy miec te operacje, jak ja juz bym chciala, zeby juz bylo po!!!

A co do teciowych - haha, moja tez jędza. Jeszcze wnuka nie widziała!!! Głupie babsko się obraziło i jeszcze probuje wine zwalic na mnie... Waariatka. Nie wiem, kiedy tescie Tadzika zobaczą, ale ja do nich pierwsza nie pojade. Dosyc tego, 4 lata jezdzilam i udawalam, ze jest ok i zawsze bylo cos nie tak. No to moze pora zmienic taktyke.:tak:

Nie odzywałam się dwa dni więc w końcu coś napiszę :-). W niedziele byłam na chrzcinach mojej kuzynki Madziuni ;-) fajnie było :-). Wszyscy twierdzili że Magda i Patrycja są bardzo do siebie podobne :-) tylko że Madzia jest troszkę większa, bo jest miesiąc od Patusi starsza, a to jak na razie bardzo dużo. He he śmieli się że w przyszłości będą razem chłopaków podrywać :-D:-D pewnie mają rację :-D. Później pojechaliśmy na urodziny do mężczyzny mojej babci ;-) hi hi był tam także mój wujek z przyszłą żoną i ich 4 miesięcznym synkiem ;-). Chrzestna Patusi trzymała ją na rękach a ja Alanka :-) i próbowałyśmy ich przybliżyć aby chwycili się za rączki ;-) jak przestałyśmy to Alanek sam wyciagał ręke do Patrycji i chwytał ja za rączke :-D;-) he he to też pewnie będzie mały podrywacz :-D. Trochę namieszałam bo za dużo tych imion :-D;-). Moja mama też miała 14 urodziny więc dzień pełen atrakcji :-).
Teraz Patuś już śpi ;-) hmm ale nie wiem czy to już jest sen nocny, co prawda jest już po kąpieli ale tak szybko to chyba jeszcze nigdy na noc nie zasypiała :-D;-).

gosia, magda - gratuluję sesji i tego, że macie siły się uczyć... chociaż Wy młode jesteście, to inaczej... mi się nic nie chce, sił nie mam

Dziewczyny-studentki brawa dla was za dobre wyniki egzaminow!:tak:
ATsonia-puzzle fajny prezent,tez takie cos mielismy ale wersje dla leniwych-na jedynie...uwaga..... 24 kawalki :-D:-D:-Dz wlasnym foto;-)
Agusia-fajnie ze dzieciaczki tak sie lubia.A Twoja mama ma 14 lat??:-D:tak::-D
Ola-a ty to stara??? ;P

reklama
Kobitki u mnie dzien ojca jest 21 ego nie 23 ego.
Zamowilam czarny t-shirt dobrej firmy z wydrukowanym zdjeciem obydwu pociech,juz mam w domku.Tatus pewnie bedzie dumnie nosil.2 lata temu zamowilam kubek ze zdjeciem corci i ten kubeczek jest ulubionym kubkiem meza na poranna kawe wiec mam nadzieje ze i koszulka przypadnie mu do gustu.

Do góry