reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ATsonia gratulacje
ja niby juz od 2 tygodni mam wage z przed ciazy, ale chcialabym zrzucic pozostalosci po pierwszej ciazy i z okresu dobromalzenstwa ...mozze uda sie wrocic do wagi jeszcze z estudiow haha ludze sie ale moze na diecie bezbialkowej sie uda....jeszcze z 10 kilo z zrucic...ech

ewelcia ale szybko podajesz malemu jedzonko stale fajnie .... ja od 4 miesiaca mojemu pierworodnemu podawalam no male on na piersi byl ,,,

Malenstwo fajnie masz ze mamcia na miejscu zazdroszcze nie ma to jak babcia :-)

reklama
madzik, faktycznie duży chłopczyk z Oliwierka. Ładnie się bawi, a te leżaczki to robią chyba furrorę tu na forum. Ada też go lubi ale głównie maltretuje tego kurczaczka z boku :-)

co do wagi, wczoraj wchodziłam i jest ok 56,5kg, czyli jeszcze 1,5 i będę zadowolona :tak:

U nas się rozpadało... A rano było słonecznie i gorąco - prawie 30st!!!:-)

Wyszliśmy koło południa na spacer - musiałam zajść do urzędu miasta i na bazarek, patrzę, a tam na bazarku film kręcą ;-) ekipa, kamery itp.. Ktoś przez megafon krzyknął żeby się naturalnie zachowywać:baffled: Może któraś widziała, taki serial na tvp1 "Ojciec Mateusz" noiedawno leciał. Trochę się zdziwiłam jak mnie Żmijewski minął w sutannie...:eek::eek::eek:

madzik mi tez waga stanęła:-( i nic nie pomaga a jem naprawde mało w ciągu dnia, do tego łykam Linee i guzik:-( do tego opieka nad dziećmi, jazda na mopach i duuuuuuuuuuuuuuzo sexu i nic:-(

Dominika to fajnie masz, może powinnaś postarać się o statystowanie :-)
Sara mój rekord 50 kg, ale to waga za mała do mojego wzrostu.

a u nas po burzy znów wyszło słoneczko, ide jeszcze na dworek.

U mnie burza:-( Ide szykowac kąpiel dzieciaczków bo Damianek dzisiaj chce się zadrapać przez to piep......................... AZS:-(

Madzik-handel brata to branza kolekcjonerska.Trafil w nisze rynkowa idealnie.Nie moge podac szczegolow gdyz jest to watek publiczny a juz napisalam ze bede u brata (na czarno) robic:eek:
Julia-nie zazdroszcze z tym AZS synkow, ale ty silna baba jestes, o ja cie!

reklama
ewelcia86- aż z tego szczęscia zjadłam pączka z toffi :-D
:-D:-D:-Da ja w niedziele kebaba

ewelcia ale szybko podajesz malemu jedzonko stale fajnie .... ja od 4 miesiaca mojemu pierworodnemu podawalam no male on na piersi byl ,,,

:-)
Zaczelam jak maly mial 3,5m chociaz pediatra sugerowala ze moge zaraz jak skonczy 3m.
No i tez podaje kleik kukurydziany na noc i wydaje mi sie ze maly wreszcie zaczal przybierac wiecej bo jest jakis ciezszy.

Madzik Oli rewelacja-i jaki on duzy!
Zgadzam sie - sliczny chlopczyk:tak:

Wyszliśmy koło południa na spacer - musiałam zajść do urzędu miasta i na bazarek, patrzę, a tam na bazarku film kręcą ;-) ekipa, kamery itp.. Ktoś przez megafon krzyknął żeby się naturalnie zachowywać:baffled: Może któraś widziała, taki serial na tvp1 "Ojciec Mateusz" noiedawno leciał. Trochę się zdziwiłam jak mnie Żmijewski minął w sutannie...:eek::eek::eek:
:-D:-D:-D
Super tez bym go chciala zobaczyc:-p

Do góry