reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ewelcia - nie byłam przygotowana, bo nie wiedziałam, a tak bym autograf wzięła i zdjęcie zrobiła...;-);-);-)
kiedyś też u nas "Pianistę" kręcili (jakieś epizody)

reklama
ewelcia - nie byłam przygotowana, bo nie wiedziałam, a tak bym autograf wzięła i zdjęcie zrobiła...;-);-);-)
kiedyś też u nas "Pianistę" kręcili (jakieś epizody)
co mi tam autografie ja to bym chciala od razu na kawe sie umowic hehe:-D:-D:-Dzartowalam oczywiscie.
No wlasnie szoda ze nie bylas przygotowana:-pfajna pamiatke bys miala.

A u mojego m szwagra w domu w tamto lato byl Szymon Wydra,ale dzieci mialy radoche,plyte im dal z autografem:tak:

Jednego atopika już wykąpałam i wysmarowałam, a drugi wykąpany, teraz sie obsusza zaraz samrowanko po raz drugi:-( i leki podane:tak:

Amelka juz wykapana najedzona spi:-)

Dominika ja bym tam czesciej pchala sie pod kamere moze jakas role by zaproponowali:-D:-D:-D

Ja przed ciaza wazylam 48kg ale az do tego stopnia nie chce juz schudnac. ostatnio wazylam sie i bylo 55kg i chyba wole zeby juz tak zostalo:tak: bo widze ze czym chudsza jestem to jakas dziwna figura mi sie robi:baffled: po ciazy mam szersze biodra niz kiedys i teraz jakos sama dla siebie dziwnie wygladam:eek: Biodra takie dosc szerokie i nogi szczuple (zawsze mialam bardzoooo szczuple girki- za to brzuszek byl :-D)

Eve a ile masz wzrostu? (jak mozna wiedziec:-p)
Kurcze a ja prawie codziennie kapie mala sama. czasami z Darkiem.. (jak jest w domu zadko ;p )

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem że Oliwier jest już duży:-) która tu miała giganta Szymonka??ATsonia??:-)
Oliwier jest już długiiii bardzo.. Hmm na cycku tak rośnie:szok:

Żmijewski?:tak: ja też chce Zmijewskiego zobaczyć!! ogladam rzadko ale lubie ten film niedzielny:tak:

Sara ludzie to mają pomysły na biznes:-( a ja mysle myslę i nic twórczego mi nei przychodzi do głowy:-( przyznam ze ciekawa tej niszy jestem..

A co do wagi to ja jestem zalamana ale cóż zyje się dalej:szok::eek::eek::eek:

dziewczyny z taka waga ze szczescia bym, skakala gdybym 60 kiloskow miala najlepiej sie czulam z 58kg ale podobno najlepiej i bardziej kobieco z 60.... ja mam 172 cm wzrostu musze 10 kilo zrzucic i to mnie przeraza jak ja to zrobie....

waga stanela Wam kochane bo teraz jest taki okres ze organizm juz przywykl do mniejszej ilosci kalorii ale zaczniecie znowu gubic jak zwiekszy sie np produkcja mleczka a zwiekszy bo maluszki coraz wiecej jesc beda....no chyba ze na butli sa to juz sie nie wypowiadam na ten temat...

ja dzisiaj wykapalam oba moje szkrabki spia juz naszczescie a ja padam na pysk dzisiaj za duzo rzeczy na raz robilam...

a co do diet to swietnie sprawdza sie dieta z ktorej wyeliminuje sie weglowodny takie jak : produkty z biala maka, ziemniaki, cukier, gazowane napoje.....to wystarczy i efekty sa

Żmiejewskiego kiedys w kwiaciarni widzialam....nic specjalnego...poza tym ze Pan z telewizorka....
wieksze wrazenie zrobila na mnie Skrzynecka bez makijarzu i Beata Kozidrak stojaca za mna w kolejne w hipermarkecie - szok buhahha ale to jeszcze za czaasow studiowania w Lublinie....

Wydra za to fajny facet :-)

Myfa mam nadzieje ze waga zacznie znowu spadac!!

Dobra idziemy z mężem ustalać wystrój naszego parteru, w niedziele bylismy w sklepie i teraz bedziemy dywagować nad próbkami tapet i kolorów na sciany:-)
Oliwier po kąpieli spi i jest gites:-D

Lece bo już mąż sie drze ze na forum siedzę:-D

reklama
A ja już nie wiem co jest z moją wagą :eek: dzisiaj weszłam w spodnie sprzed ciąży (he he jak na razie tylko w dwie pary jeansów, reszta jest mi jeszcze za mała). Spodnie są rozmiaru 36, a waga stoi w miejscu :baffled:. Eh nie wiem co jest. Niby wizualnie chudnę a na wadze ciągle 9 kg na plusie :baffled:.

Do góry