reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witam a my juz po spacerku (z babcia;-)) troche pochodzilysmy bo mala caly czas spala:szok:(co zadko sie zdaza) no ale przed wyjsciem zjadla 160ml:szok: (najpierw ledwo co wsunela 100ml a jak zaczelam ja ubierac..czuje ze ja ubieram grubiej i nagle glodnieje:eek::baffled: i zjadla jeszcze 60ml:-D) Aaa no i mamusia z babcia po drodze zjadly jeszcze po kebabiku (tez zglodnialy hehhe):-p:-D
Teraz mala lezy sobie grzecznie i jeszcze jesc nie wola:eek: a jadla o 12.30-13.00
Chyba zaraz jej dam:baffled: czy lepiej poczekac??

reklama
M*R* potem m mi powiedzial jak jest na promie a z tymi wioslami to zartowal:-D
Raczej nie mam choroby morskiej.

A jak kiedys lecielismy Cenralwingsem i siedzialam przy oknie a tam skrzytlo zaczelo sie rozwalac dobrze ze juz w PL bylismy i podchodzilismy do ladowania,bo inaczej chyba ta blacha by odpadla:baffled:.
Najgorzej wspominam ladowanie w Łodzi na lotnisku i w Anglii(Nottingham-nie wiem czy dobrze napisalam:-p)ale jakos przezylam.

Sara ale z ciebie zoneczka,ja nie mam pomyslu co dzis na kolacje,musimy zjesc to co zostalo w lodowce bo i tak jedziemy;-)

a ja samolotem jeszcze nigdy nie leciałam:no: buu:-(
Moje Maleństwo to Twoja mama jest u Ciebie w Oslo?
a suwaczek faktycznie coś źle działa!!!! wrrr

Ostatnia edycja:
Czesc Kobietki- muszę się Wam pochwalić, bo to dla mnie ogromna radość!!! :-Dwchodze dziś na wagę i co widze??? jeeeeeeeeee!!!!!!!!! :-)waga sprzed ciąży!!! normalnie szok!!! bez zadnych diet, tylko dużo spacerów i jazda na mopach- codziennie sprzątam mieszkanie od stóp do głów :laugh2:

ATsonia gratuluje:-)
Mi nadal 10 kg bo waga stanęła ale przybrałam prawie 30 dychy wiec cudów w 3 msc się nei spodziewam:baffled:
czy komuś też waga stanęła? czy ja d=biedna juz sama zostałam tylko:sorry:??

Gratulacje ATsonia:-) Ja dziś też wejdę, zobaczymy...
A ze spacerku nici, bo Lenka wstała po 15, zjadła i ... tak się rozpadało, że nie ma narazie szans na wyjście:-( Śpiąca królewna- przespała super pogodę i spacerek:-), może się jeszcze wypogodzi...

ATsonia ale niespodzianka:tak:
Ja tez mam juz wage z przed ciazy ale to dzieki diecie.
Teraz juz nie trzymam sie tak kurczowo diety bo juz mam dosc,po powrocie z PL moze znow cos wymysle.

Madzik napewno jeszcze bedziesz miala okazje leciec samolotem.
Osobiscie wole bardziej start niz ladowanie,turbulencji nie nawidze:baffled:.

Jak pierwszy raz mialam leciec to pytalam kolegi jak to jest?bo on akurat wrovil z Norwegii.
Kit mi wciskal ze trzeba najpierw maske zalozyc,podpiac sie bod tlen i butle z tlenem zalozyc na plecy:-Ddo tego jeszcze okulary i jakis plaszcz czy cos:-D:-D:-D-nie uwierzylam.

Moj maly zjadl pol sloiczka zupki za godzine wciagnal 150ml mleka zlapal 5min drzemke a teraz sie cieszy:-D

reklama
Do góry