reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Widzę Ewelcia, że Szymonek się rozkręcił z jedzonkiem:tak:, bardzo się cieszę!
Lenka co dzień też coraz więcej je, przedwczoraj 700, wczoraj 720ml, nie mogę się już doczekać słoiczków:-)

Madzik, obejrzałam filmik i jestem pod wrażeniem, jaki twoj Oli duży!!!:tak:Mam w doomu identyczny leżaczek, więc mam porównanie, Tadzik w nim to kruszynka. twój Oli też uwielbia tego grającego kota? Bo to Tadzika najlepszy przyjaciel, do zadnej innej zabawki tyle nie gada:-D niestety pani rehabilitantka powiedziala, ze ze względu na asymetrię do lezaczka lepiej go nie kłasc, ewentualnie na pol godziny w ciągu dnia (w sumie więcej go nie kladlam więcej, bo nie chcialam, zeby mu się znudzilo).

Ja cwicze te wlasciwe chwyty, jak powinnam malego podnosic i odkladac i jakos nie moge sie tego nauczyc:-( maly sie prezy, mnie boli kregoslup i kicha. mam nadzieje, ze jeszcze to jakos załapię i wycwicze sobie odruchy:baffled:

A Tadek ma dzis chyba jakos skok, chce jesc co 2 godziny i nawet na spacerze nie spal (zwykle spacer to jego dlugi sen w ciągu dnia). jak tak dalej bedzie jadl, to 1l mleka wydulda:eek:

jutro jedziemy z nim do pryuwatnej kliniki i bedziemy sie umawiac na operacje rozszczepu - trzymajcie kciuki, zeby sie udalo jak najwczesniej!!!

ATsonia - gratulacje!!!
No ja nie wiem ile ważę... nie mam wagi w domu, muszę się przejść do przychodni (to 2 kroki od domu) i się zważyć u mamy w gabinecie :-)
ale jak się ważyłam jakieś 3 tyg temu to brakowało mi 5kg do wagi sprzed ciąży (w ciąży miałam 30kg na+):wściekła/y:, ale chciałabym schudnąć jeszcze bardziej bo już przed ciążą planowałam jakieś odchudzanie, ale przyszła ciąża i nici z odchudzania były...:no:

Ja somoletem latałam dość często służbowo - kilka razy w miesiącu (głównie po polsce LOTem), więc się przyzwyczaiłam, ale najgorsze są właśnie te małe samoloty, które po polsce latają ATRki - kompletne złomy... A jeszcze koleżanka pracowała do niedawna w LOT i opowiadała, jak na częściach oszczędzają, albo nie robią przeglądów w odpowiednim czasie ze względu na oszczędności :angry:

Ewelcia-pewnie,jak wyjezdzacie to oproznijcie lodowke,my tez tak robimy.A na kolacje umyslilam na dzis b.skomplikowane danie-jajecznice z kielbaska i cebula:-D10 min roboty a do zmywania patelnia,2 talerze i czesc.
ATsonia-b.ci zazdroszcze spadku wagi.A paczek jak najbardziej Ci sie nalezy.ja narazie na minusie 2,5-3kg ale lykam Linea.W pasie widac mniejszy obwod ale w tylu i cyckach niet...A,no i mam przyklejony plaster antycellulitowy na tylku.A ze sciera tez biegam:tak:Haslo z jazda na mopach mi sie spodobalo-po co na nartach czy rolkach jak mozna na mopie:-D
Madzik-jeszcze sie nalatasz:tak:
Nika-u nas w Lodzi tez pogoda obledna.Pada co 2h a pomiedzy deszczem swieci slonce...

reklama
Do góry