maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
No tak wstawiłam pranie(ciężka to praca)umyłam głowę wziełam scierkę do ręki i myslę biurko z kurzu powycierać ale musiałm tu wleźć i scierka se leży a ja se pisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będą się "pasły" w sadzie.
QUOTE]
kaczuszka ja wczoraj mylam podloge na kolanach i szorowalam dywan w pokoju bo m wywalil troche jagod a ja w to weszlam bo nie zauwazylam i na wieczor mnie strasznie brzuch bolal,nie moglam sie ruszac ale plamienia nie mialam.
A ja musialam pranie w rekach robic,pralka sie popsula.
Ten glupi osioł wsadzil spodnie a razem z nimi scyzoryk i ten nozyk poprzecinal ta gume w srodku i pralka sie leje
jak dobrze ze w piatek do PL.,za nim wrocimy pewnie pralka bedzie nowa albo ta guma wymieniona.
Zreszta nie wiem bo on za czasto nie pierze,majtki raz na 2miesiace
Ale sie wam zale dzisiaj.
Maly spi na dworku,a ja zajrzalam do was ale lece cos zdzialac tylko nie wiem comoze TV obejrze
buhaaahhaa, buhahahaWierzę mocno, że pogoda będzie i będą się "pasły" w sadzie.
Zreszta nie wiem bo on za czasto nie pierze,majtki raz na 2miesiace