reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Normalnie brakuje kogos kto mnie w dupę kopnie to się moze za cos wezmę i chociaż ogarnę chatę o obiedzie juz nie wspomnę :-)

Męża nie ma a zony harcują:-D
Dobra Maniulka czas sie brac do roboty!!
Ja musze jakiś obiad nastawić bo wieczorem jedziemy na USG z Olim do ortopedy, mam nadzieje że bedzie jednak poprawa.

A ja się pochwalę ze moja siostra zdała prawo jazdy:-):-):-)
taka jestem z niej dumna ze szok:-)
moja bratowa chyba już doszczętnie się załamie bo zdawała już 5 razy i nic:-( Brat jej będzie suszył za uszami:-D
ale to widać że podrygu do kierownicy raczej nie ma:no:
czasem tak bywa:no:

Wiecie co?? FORUM naprawde uzaleznia!!:-D
Ale bardzo się cieszę że Was mam:-D

Ja też dziś mam dzień leniucha:baffled: wstawiłam zupę kalafiorową i sama się robi a ja ciągle jeszcze w piżamie siedzę:-)
dziś mamy 8 rocznicę pierwszej randki:-D:-D:-D muszę wymyślić coś fajnego na wieczór:-)

Witajcie
ja tylko na chwilke powiedziec ze dotarlismy do Kudowy:-) Nadia cała droge prawie przespała:-) a tak sie bałam ze bedzie płacz bo ona nie za bardzo lubi fotelik;-) Początkowo chcielismy jechac przez Niemcy ale znajomy mówił ze w Polsce droga w miare dobra wiec jechalismy przez Polske i ... lipa:wściekła/y: Wiekszosc drogi tylko jeden pas, czesto bez pobocza co chwila tiry wiec sie umeczylismy:wściekła/y: Hotelik jest sliczny, martwi mnie tylko to ze nic nie schudne bo takie tu pysznosci ze hoho:-D Posiłki w formie bufetu szwedzkiego i tyle dobrych rzeczy ze ciezko sie na cos zdecydowac:-D:-D:-D Ja nie mam silnej woli i samodyscypliny wiec z wczasów zaniast odchudzona to pewnie przywioze dodatkowe kg:sorry: No ale nic, uciekam zwiedzac miasteczko, wieczorem bede miała wiecej czasu wiec nagrobie forumowe zaległości

widzisz Maniulka miałam iść a ja dalej forum oblegam:-D uzaleznienie:-D masakra:-D
Ja Oliwiera juz wycałowałam, bo przeciez nasze dzieci z tego samego dnia są:-)

Na dzien tatusia już prezencik drobny kupiony:tak: Oraz inne body i pajace:tak:
Kupiłam mu już na 74:szok: to jest 6-9 msc
bo w 68 sie już prawie nie mieści:baffled: jak go zmierzyłam od czubka glowy do piętki to ma 71 cm:szok:
Może to po Zbyszku taki wzrost??:tak: na szczescie na szerokość nie ma problemu żadnego bo 68 sa nawet troche za luźne:baffled:
Ja mam tylko 165:laugh2:

Maniulka moja jak na poczatku zobaczyla ze ma raczki to wlasnie trzymala je bardzo blisko buzi a przy tym robila strasznego zeza:eek: Teraz juz zeza tak nie robi ale raczki czasami trzyma jeszcze tak blizko buzki chociaz czesciej interesuja ja juz zabawki, potrafi sie jedna jakas zabaweczka bawic kolo pol godziny a czasem nawet dluzej:-) a przy tym jak z nimi rozmawia:-D piszczy krzyczy:-D

Normalnie brakuje kogos kto mnie w dupę kopnie to się moze za cos wezmę i chociaż ogarnę chatę o obiedzie juz nie wspomnę :-)
co racja to racja:-D:-D:-D
ja siedzialam godzine az wielmozny pan zechce jesc:baffled:
przed 9 sie darl ze glodny to mu zrobilam i zjadl 30ml i sie wyglupial troche tez przysypial to siedzialam kolo niego zeby sie zdrzemna to na spiocha go nakarmie i ksieciunio teraz (po 10)zdecydowal ze jest glodny:eek::laugh2::happy:
Zrobilam mu 180ml ciekawe czy wciagnie,moze i tak bo od wczoraj 21 wciagnal tylko 50ml:crazy:.

A tak wogole to nie chce mi sie nic robic a co ja jestem parobek jakis do cholery jasnej!!!!
Mieszkamy z Irolem mlody gosc (28lat) a taka swinia ze sie w glowie nie miesci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano zasral kibel i nie ma kto wyczyscic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurzona jestem bo ja mam ciagle sprzatac:angry::angry::angry:.
nie sprzatam jade do PL w piatek,leje na to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sorki za wyrazenia ale zla jestem na maxa.
Czasami Lazi w butach a ja odkurzam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Przyzwyczailam sie bo wszyscy Irole to brudasy,w domu w butach na lozku w butach ah brak slow.
Syf w pokoju jak sie patrzy,teraz zamyka pokoj na \klucz nie wiem po co chyba zebym mu balaganu nie ukradla

reklama
Madzik a na suwaczku jest ze maly ma 3 miesiace i 2 dni:eek::-p No i nie zly ten Twoj maluszek - roz.74:-):-D

My tez mamy juz bilet zamowinony do PL ... na 18 lipca:-D jeszcze kawal czasu..
Ewelcia wspolczuje tego lokatora..:crazy: Na szczescie my mieszkamy sami.. bo ja to chyba bym go zjeb***

Kitki odpoczywaj a nie nadrabiaj:tak:;-):-)

Ja tez mam dzis takiego lenia ze glodna jestem a nie chce mi sie nawet nic zrobic:eek:

Do góry