reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
no dobra, jak ktos sie pojawi, bedzie miał czas i ochote to może mi wytłumaczy jak to zrobić...bo ja w tych sprawach to taka przytępawa jestem....

Ja K poznałam w hufcu ZHP- przez moją siostrę, która tam należała (a ja nie) i wogóle to Krzysiek się jej podobała a ona mu wcale:-D i też odrazu praktycznie wiedzieliśmy, że to już na zawsze:tak:
Miotlica gratulacje dla Twojego Krzyśka- mój nie pali już 4 lata. Wszystkie Krzyśki to fajne i zuch chłopaki :-)
Brykam do łóżka- cały dom już śpi a ja na ósmą rano do gabinetu idę.
Dobranoc! Pchły na noc! A karaluchy na rano!
Zgadzam się, Krzyśki to fajowe chłopaki:tak::-D

no dobra, jak ktos sie pojawi, bedzie miał czas i ochote to może mi wytłumaczy jak to zrobić...bo ja w tych sprawach to taka przytępawa jestem....

ATsonia, kliknij na ustawienia i po lewej stronie masz "edytuj sygnaturę" tam masz takie okienko jak do wpisywania postów, tam wklej link suwaczka, zatwierdź i gotowe:tak::-)

A ja czekam na mężunia i zwijamy się po moich rodziców i na targi, a potem wszyscy przyjeżdżamy do nas i tutaj już będzie obiad, a po obiedzie odpoczynek, a wieczorkiem grillek:-) A tak wogóle to wczoraj wieczorem nasmażyłam naleśników i zjedliśmy wczoraj na kolację, dzisiaj na śniadanie i jeszcze 6 zostało:-)

To ja bede malo oryginalna jak powiem ze poznalam meza na przejezdzie pociagowym:-D:-D:-D i po 3 dniach powiedzial ze bede jego zona:-D.
dobra jestes:-Dale nie ma to jak szybka decyzja i milosc od pierwszego wejzenia:tak:
Bedziesz miala mala modelke:tak:
Ja swojego męża poznałam w Kościele na mszy św. o 18.00 w sobotę:-D
ministrantem byl?a Ty w scholi spiewalas?:-D.

My poznalismy sie u mojej "kolezanki"moj m przywiozl do niej jej chlopaka i wtedy tak jakos od slowa do slowa ze oni przyjda do mnie za tydzien w sobote ale mam upiec dobre ciasto.
Na tygodniu dzwonil do mnie 2razy potem wpadli w sobote,potem on wpadl w sobote z rozami i czekoladkami bo mialam urodziny ale mnie nie bylo(chcial mi zrobic niespodzianke ale nie udalo mu sie).

Co do spacerow:to moj maly nigdy jeszcze nie plakal(odpukac w niemalowane)uwielbia spacery.

U nas dzis leje jak z cebra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tez robilam nalesniki a to dla tego ze byla kolezanka i ona gadala z malym a ja pieklam,pozniej ona konczyla bo ja karmilam.
Narobilyscie mi ochoty na piwko:tak:

reklama
a wy mi narobilyscie ochoty na nalesniki:-p:-D
A ja dzis jak zwykle pieke pizze i ciasto z truskawkami kruche-hehe,tez wam narobie ochoty:sorry::-DI musze sie z tym oraz ze sprzataniem wyrobic do 15 bo potem mam wyhodne:happy:

Do góry