hehe ja tez piękłam wczoraj nalesniki

Napisze tylko szybko że u nas już jest lepiej, choć zobaczymy jak to wyjdzie na dniach

Uwaga uwaga przywróciliśmy też podział obowiązków z czasów panieńskich

Jako że jestem w domu to ja gotowanie od pn do pt i lekkie sprzatanie, a on co sobotnie generalne sprzatanie(tance z odkurzaczem,łazienki, zmywanie podłog a mamy duzy dom;-)) i gotowanie ze mną w weekendy oraz pranie

prasowanie ja

zmywania nie licze bo mamy zmywarke

chciałam być dobra i dac mu samo sprzatanie ale przyznał że to za mało i podzieliliśmy inaczej:-)
Rozmawialiśmy dużo i przyznał że jest bardzo nadal zazdrosny o Oliwiera, ale mu wytłumaczyłam że ja go kocham ale synek przecież tylko na nas zdany jest:-) Oboje obiecaliśmy poprawę, chcieliśmy to przypięczętować .... seksikiem....

ale Oliwier sie obudził i po seksie było

A ja mojego Zbyszka poznałam na 1 roku studiów w akademiku, mieszkał z moim bratem w pokoju

Potem długo było nam ciężko się styknąc (każde miało w głowie kogoś innego) ale jak się już udało to też od razu powiedzieliśmy sobie że już na zawsze;-):-) Po 3 msc związku zamieszkaliśmy w jednym pokoju;-)(mieszkaliśmy wczesniej 2 miesiące razem w mieszkaniu wynajmowanym, on w pokoju z moim bratem).
A mina moich rodziców była straszna jak sie o tym dowiedzieli, że ich córka mieszka z facetem(nie widzieli go jeszcze wtedy wcale na oczy)

miałam wtedy 19 lat

o dziwo teraz go traktują jak własne dziecko:-)
M*R czekamy na wieście o małej modelce;-)
Ewelcia może nie będzie tak źle u teściów;-) wiem wiem co sobie teraz myślisz "Będzie strasznie";-)

ale pociesze Cie że mnie też czeka wizyta w tym msc u mojej wstrętnej teściowe

trudno jakoś to zniose:-) najwyżej będę
milczała jak zaklęta
tyle że ja tylko na 2 dni jadę a Ty na dużo dłużej. W czasie pobytu mozecie zawsze do Twojego taty pojechać tez na kilka dni-odsapniesz troche
Nie odpisuje wiecej bo już nei pamietam co pisałyście-tule naprodukowalyście

widać że dzieciaczki były grzeczne
Dobra spadam sie szykowac bo dziś idziemy na ślub znajomych

musze wyszykowac Oliwiera;-)