reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
napisz co ci lekarz odpisal,bo moj znow strajkuje dzis jak narazie 360mnl

Ja pisalam w piatek i odpisal mi ze moze miec anemie albo zmiany w moczu:baffled:

czekam na odpowiedź i dostaję frustracji co wsadzę małemu butelkę do buzi to jest cholerny płacz aż krzyk :-:)no: mi sie wdaję że go boli gardło że nie chce jeść albo brzuszek bo dziś od 5 rano cyrk z brzuszkiem nie zrobił kupy wczoraj dziś robiłam kminek żeby mu pomóc bo płakał cały czas i się prężył i wogóle jakis taki jest niespokojny tak jak miałby byc chory :-:)baffled: teraz dostał czopka i leży w łóżeczku i słucha karuzeli a mąż robi mleko może teraz zje :sorry:

Mój maluszek jest na butelce i jak nie zdrobi kupy przez cały dzień, to się wygina, krzyczy i nie chce więcej jeść, do tego ma twardy brzuszek i wtedy podaje mu herbatke Plantex bo poprawia prace jelit i jest już ok:tak:

czekam na odpowiedź i dostaję frustracji co wsadzę małemu butelkę do buzi to jest cholerny płacz aż krzyk :-:)no: mi sie wdaję że go boli gardło że nie chce jeść albo brzuszek bo dziś od 5 rano cyrk z brzuszkiem nie zrobił kupy wczoraj dziś robiłam kminek żeby mu pomóc bo płakał cały czas i się prężył i wogóle jakis taki jest niespokojny tak jak miałby byc chory :-:)baffled: teraz dostał czopka i leży w łóżeczku i słucha karuzeli a mąż robi mleko może teraz zje :sorry:
A moze ma plesniawki?
Sprawdz czy ma bialy nalot na jezyku albo podniebieniu,moze tez miec na policzkach.
Moj plesniawek nie ma bo sprawdzam czesto a tez nie chce zabardzo jesc,teraz zjadl 50ml:baffled:.

Ja daje malemu herbatke koperkowa z Hipp i brzuszek go juz rzadko boli.

A moze ma plesniawki?
Sprawdz czy ma bialy nalot na jezyku albo podniebieniu,moze tez miec na policzkach.
Moj plesniawek nie ma bo sprawdzam czesto a tez nie chce zabardzo jesc,teraz zjadl 50ml:baffled:.

Ja daje malemu herbatke koperkowa z Hipp i brzuszek go juz rzadko boli.

Mój mial pleśniawki od urodzenia i zeszły dopiero jakiś tydzień temu, ale to nie przeszkadzało mu w jedzonku i przez to nie krzyczał ani nic takiego:no:

Mój mial pleśniawki od urodzenia i zeszły dopiero jakiś tydzień temu, ale to nie przeszkadzało mu w jedzonku i przez to nie krzyczał ani nic takiego:no:
Mi doktorka i pielegniarka mowily ze jak sa plesniawki to tez dziecko nie chce jesc bo to boli.\
Moze sa jakies odmiany tych plesniawek i te bardziej "zmodyfikowane" bardziej bolaw sumie nie wiem nie znam sie na tym:-D:-D:-D

Mi doktorka i pielegniarka mowily ze jak sa plesniawki to tez dziecko nie chce jesc bo to boli.\
Moze sa jakies odmiany tych plesniawek i te bardziej "zmodyfikowane" bardziej bolaw sumie nie wiem nie znam sie na tym:-D:-D:-D

Ja też bo mój starszy tego nie miał, a z tym młodszym i plesniawkami nie miałam problemu smarowałam gencjaną na wodzie i zeszło a miał naprawde duuuuuuużo:szok:

Kurcze dziewczyny nie mam pojecia co to moze byc ze dzieci nie chca jesc:eek:
Amelka tez mniewa slabsze dni ale nie az takie zeby prawie nic nie jadla (slaby dzien u nas to taki jak zje okolo 550ml) ale zdarza sie to na szczescie zadko i na drugi dzien nadrabia. Dzis od 4 rano zjadla 650ml (tak sobie) chociaz jak lekarka mi mowila ponad 2tyg temu to mala powinna jesc od 550ml do 650ml wiec niby dzisiejsze jedzonko ok. czasami zjada okolo 800ml wiec jestem przyzwyczajona ze je wiecej niz np dzis.

Trzymam mocno kciki za wasze bobasy:tak:

reklama
Gabrysia jest małym żarłokiem..jak nie naje się z piersi to dokarmiam mleczkiem modyfikowanym, a pochłania wszystko jednym haustem:-) W zasadzie to ona ciągle jest głodna, tak że aż zapycham ją smoczkiem albo herbatką:eek:

Za to dziś chyba przez tą dziwną pogodę strasznie marudna była i prawie nie spała w dzień. Teraz już zasnęła...:-)

Do góry