reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Sara, ponoć prawdziwa tragedia jest z przedszkolami, bo do żłobka to się żadziej daje, a do przedszkola to już więcej rodziców się decyduje. Ja mam obawy, jak patrzę na moją myszkę to mi się aż serce kraje jak pomyślę, że będę ją musiała kiedyś zostawić w żłobku czy przedszkolu :baffled:

reklama
Eve- to prawda.Ja tez bym chciala jak najdluzej zostac z mala,najchetniej to byc z nia do czasu az skonczy roczek:tak:I metode mam prosta-lepiej teraz zyc oszczedniej (uzywane ubranka dla malej ktore z allegro sa sliczne!,lapac co sie da=praca u brata,sprzedaz niepotrzebnych rzeczy -udalo mi sie sprzedac 12 rzeczy w tym swoje ciuchy ciazowe,laktator,poduszke-rogal) i jakos da rade:tak:
Jestem dobrej mysli ze nam sie uda do stycznia a moze nawet do 1szych urodzin.

Sara masz rację. Ja też chyba posprzedaję parę rzeczy, których nawet z pudełka nie wyjęłam :baffled:
Ubranka też zamówiłam na allegro, zresztą pisałam Wam o tym swego czasu. Mam już nawet klientke na gondolę od wózka :tak:

A no zapomniałam, ze kieckę ślubną mam na allegro :-D

A mam pytanko z innej beczki, jak długo czeka się na becikowe??

ja becikowe dostałam w tydzień od złożenia wniosku :tak:
dziewczyny dajcie tego linka co lekarz odpowada za chwilę :-)
mój Alan nie chce dziś prawie wcale jesc :-:)baffled: już nie wiuem co mam robić :-(

ja becikowe dostałam w tydzień od złożenia wniosku :tak:
dziewczyny dajcie tego linka co lekarz odpowada za chwilę :-)
mój Alan nie chce dziś prawie wcale jesc :-:)baffled: już nie wiuem co mam robić :-(
napisz co ci lekarz odpisal,bo moj znow strajkuje dzis jak narazie 360mnl

Ja pisalam w piatek i odpisal mi ze moze miec anemie albo zmiany w moczu:baffled:

reklama
Ja becikowe dostałam około tydzien po złożeniu wniosku a drugi 1000,00 po około dwóch tygodniach.

No i my walczymy teraz o miejsce w przedszkolu bo mój synek do żadnego z 3 się nie dostał. może uda się na popołudniowe ale dopiero wyniki będą w połowie sierpnia i jutro ide złożyc wniosek o wpisanie go na listę rezerwową

Do góry