Sara, ponoć prawdziwa tragedia jest z przedszkolami, bo do żłobka to się żadziej daje, a do przedszkola to już więcej rodziców się decyduje. Ja mam obawy, jak patrzę na moją myszkę to mi się aż serce kraje jak pomyślę, że będę ją musiała kiedyś zostawić w żłobku czy przedszkolu
reklama
S
Sara27
Gość
Eve- to prawda.Ja tez bym chciala jak najdluzej zostac z mala,najchetniej to byc z nia do czasu az skonczy roczekI metode mam prosta-lepiej teraz zyc oszczedniej (uzywane ubranka dla malej ktore z allegro sa sliczne!,lapac co sie da=praca u brata,sprzedaz niepotrzebnych rzeczy -udalo mi sie sprzedac 12 rzeczy w tym swoje ciuchy ciazowe,laktator,poduszke-rogal) i jakos da rade
Jestem dobrej mysli ze nam sie uda do stycznia a moze nawet do 1szych urodzin.
Jestem dobrej mysli ze nam sie uda do stycznia a moze nawet do 1szych urodzin.
S
Sara27
Gość
A,no i jeszcze rzeczy slubne sprzedawalam.Kilka stow zawsze wpadnie
avanti85
Entuzjast(k)a
ja becikowe dostałam w tydzień od złożenia wniosku
dziewczyny dajcie tego linka co lekarz odpowada za chwilę :-)
mój Alan nie chce dziś prawie wcale jesc :-baffled: już nie wiuem co mam robić :-(
mój Alan nie chce dziś prawie wcale jesc :-baffled: już nie wiuem co mam robić :-(
S
Sara27
Gość
Avanti,lap linka: Profesjonalna porada lekarska w 1 godzinę - dziecko24.pl/
Eve81 ja na becikowe czekalam jakies 3 tyg od zlozenia wniosku.
Eve81 ja na becikowe czekalam jakies 3 tyg od zlozenia wniosku.
napisz co ci lekarz odpisal,bo moj znow strajkuje dzis jak narazie 360mnlja becikowe dostałam w tydzień od złożenia wniosku
Ja pisalam w piatek i odpisal mi ze moze miec anemie albo zmiany w moczu
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Ja becikowe dostałam około tydzien po złożeniu wniosku a drugi 1000,00 po około dwóch tygodniach.
No i my walczymy teraz o miejsce w przedszkolu bo mój synek do żadnego z 3 się nie dostał. może uda się na popołudniowe ale dopiero wyniki będą w połowie sierpnia i jutro ide złożyc wniosek o wpisanie go na listę rezerwową
No i my walczymy teraz o miejsce w przedszkolu bo mój synek do żadnego z 3 się nie dostał. może uda się na popołudniowe ale dopiero wyniki będą w połowie sierpnia i jutro ide złożyc wniosek o wpisanie go na listę rezerwową