Moje maleństwo
Mamusia Amelki
My pierwsza podroz odbedziemy ztad do Polski 18 lipca:-) Okolo 7 godzin jazdy samochodem a pozniej okolo 8 godzin promem Ale licze na to ze Amelka da rade A pozniej odpoczynek przez poltora miesiaca i droga powrotna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my tez wyruszamy nad morze ale od 31.08 do 11.09:-) już szukam jakiejś fajnej kwatery. NIe jedziemy w sezonie bo ja i tak na plaży z moim brzuchem i rozstępami to stach sie pokazać zreszta we wrześniu będzie taaniej:-) no i bałam sie upałów że będą na przełomie lipiec/siepień.
Osobiście znajomi za granica byli z malutkim 6 miesięcznym dzieckiem ale ja sie jeszcze na to nie odważę