reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara do Alli jest tez w Irladnii i tez sie nad tym zastanawialam:tak:.
Ja waze 67:szok::baffled:a [przed ciaza 65:baffled:a za nim przyjechalam do Irlandii czyli 3lata temu 50kg a czasami nie cale.
W tym czasie przez rok bralam tabsy Yasmine i przytylam od nich 10kg nawet nie wiem kiedy a 5kg to sie juuz samo jakos uzbieralo.
Narazie chciala bym dobic do 60kg.
Dieta mnie zawodzi:baffled:.Najwiecej pokazala waga ze mam 4,6kg mniej a dzis znow 4kg.
Laska z watku mamy z Irlandii to sobie kupila.Dziala to na takiej zasadzie ze jak przyswoisz za duzo tlustego to zaraz lecisz do kibelka i nie ma przepros.Dobre dla kogos kto caly dzien siedzi w domu,nie wyobrazam sobie w miescie na zakupach czy u znajomych siedziec nono stop na klopie:-D

reklama
ja pije czerwoną herbatę pru erh i jem lekko strawne mało kaloryczne rzeczy.(tej cherbaty nie można pić karmiac) kiedys jak ja pilam stosując dietę i ćwiczac schudłam teraz nie ćwicze - bo nie wiem czy moge juz po cc???
Mam nadzieje, ze waga spadnie :(.
najwiecej w zyciu schudłam majac nerwice i deprsje :(. zapominałam jeść :(. Ale minęło i znów chce byc taka jak byłam :)

Ostatnia edycja:
nie najlepiej z tym sr...m :). Hehe po tym co ja pije tez się biega, ale z czym innym hehe. Kiedys piłam taką herbatę figura2 - nie polecam brzuch po niej boli i się ma s...e jak z tąd (wawa) do krakowa :)))

Dzien dobry:-)
Zaraz jedziemy nad morze,pogoda boskaaaaaaaaa:tak:juz jest brak powietrza.
U mnie waga spada,mam na dzien dzisiejszy 61kg ale chce zejsc do 56 kg chociaz bo o 53 kg to narazie nie marze:baffled:.
Milego weekendu:-)

ewelcia, ja też mam 26 go imieninki :-)

U nas nocka całkiem znośna, Ada spała do 4.00 potem zjadła 80 ml i zasnęła do 7.00. Teraz też śpiąca była i ją położyłam by się przespała. Pogoda jakas taka niepewna mi się wydaje, ale na spacerek napewno się dziś wybierzemy:-):tak:

Ja po pierwszej ciązy i piłam różne herbatki i nic:-( nie objadam się wcale a waga albo stoi w miejscu albo idzie do góry:-( co do cycków to E robi mi się mały:-( usiąść i płakać w nic się nie mieszcze:no:

Ja na powaznie usiadlam i zaplakalam.
Jestem wlasnie po porzadkach w szafie (kolejnych...jak stara pedantka)-malo w co sie mieszcze.Do tego jak przejrzalam szuflade z bielizna to musialam podzielic majtki i cyckonosze na te w ktore wchodze i te ktore nie-wiecej jest tej za ciasnej bielizny:baffled:Juz nie wspomne ze po ciazy mam cellulit oraz wiecej pieprzykow niz mialam.
Juz postanawialam kilka razy i nic ale od dzisiaj po tym co zobaczylam odnosnie bielizny przechodze na diete.Obralam sobie na obiad 1 ziemniaka a normalnie zezarlabym ze 4.Stepper wyciagniety na srodek pokoju zeby mi sie rzucal w oczy-tylko jeszcze musze na niego wejsc.Brzuszki dzien w dzien koniecznie musze robic.I mniej siedzenia na kompie a wiecej spacerow.Naprawde jestem przerazona miejscem gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe oraz brzuszyskiem,boczkami-schabami i cyckami.Uda tez nie lepsze,nic tylko usiasc i wyc:zawstydzona/y:

Jestem z wami wczoraj wyczaiłam fajną sukienkę na chrzciny i dziś poszłam ją kupić a tam na metce rozmiar 48 dziewczyny normalnie 48 to chyba jakaś przesada pani w sklepie powiedział żebym nie patrzyła na metkę bo są różne rozmiary no ale 48 robi straszne wrażenie maskra.Wiecie co cykne fotke to wam pokaże ale raczej na zamknietym jeżeli pozwolicie żeby sobie obciachu na dostępnym nie robić.Niestety ja nadal nie mogę się zabrać do ćwiczeń a dzieci śpią i mogła bym ale co jak lenia mam i wolę sobie popisać z wami bo to przyjemniejsze.Zresztą m mi powiedział że jak jeszcze troche schudne to będzie super obawiam się że te troche to ok 10 kg tyle to ja bym chciała.Krzysiek zawsze był w tym temacie ze mną szczery tego od niego oczekiwałam muszę się za siebie wziąść .Uwielbiam czerwoną herbate jak bym mogła to tylko ja bym piła zielona też obleci ale czerwona to moja ulubiona.Ja brałam kiedyś tabletki z zieloną herbatą ale do tego byłam na diecie jajecznej i zeszło mi 5 kg w 2tyg to było przed samym zjściem w ciąże. Ewelcia sorki że zawracam ci gitare ale ta dieta co mi wysłałaś drugi raz wyszła tak samo więc sobie pomyślałam że mój komp nawala i tak sobie pomyślałam że może byś spróbował jeszcze raz ale na meila mojej siostruni potem bym ci przesłała adres oczywiście jak będziesz miała czas .

:-)Kasiullka chwal sie suknia na zamknietym:tak:.
Podaj adres to wysle jeszcze raz ta diete..
Do cwiczen to ja tez sie nie moge zebrac:no:zreszta wczoraj sprzatalam samochod w srodku i potem bolal mnie brzuch:wściekła/y:..
Chyba najpierw musze skonsultowac to z ginem.

Sara nie przesadzaj pewnie nie jest az tak zle:-)

reklama
Do góry