Hej hej
Wiem wiem nie bylo mnie
ale juz sie tlumacze.Otoz pogoda cudna wiec ogrod i morze non stop kolor,spacerki,zabawy itd.Poza tym przyznam sie ze mieszkam w mojej wsi od sierpnia 2008 i poznalam nowe kolezanki:-),mieszkamy bliziutko wiec sie odwiedzamy ,wiecie ploty ,kawka itd.Jedna urodzila w styczniu wiec obydwie mamy malutkie szkraby .Jak sobie wstane o tej 7-8 rano to z dwojka dzieci mam troszke roboty
,obiadek sie przewaznie robi a ja na ogrodzie z dziecmi.Xavier jest
aniolem :-):-):-),jest tak spokojny ze az sama nie dowierzam.Przesypia nadal cale nocki:-),jak pojdzie lulu okolo20-21 to spi do 5-6 rano.Zje i od nowa w kime do 10 rano ...je i spi ,sa przerwy na zabawe ale jak jest ladnie to sobie po porstu lezy w wozeczku i bawi sie wariatami pluszowymi co mu zawiesilam w budzie gondolki
.Kolezanki chca mi go ukrasc i twierdza ze tak to mozna miec dwojke dzieci
,jak jedno aniol...ale za to corka jest w wieku prawie 3 lat i jest niemozliwa,od niemowlaka lubila aby sie tylko nia zajmowano
.Tak wiec ostatnio sobie imprezki towarzyskie z innymi mamuskami uskuteczniam i to dlatego brak mi czasu,jak sie spotkamy kolo 12 to plotkujemy do 18ej
.
Z racji tego ze jestem administratorem innego forum to zagladam i tu i tam ,ale przyznam sie ze tam tez sie ostatnio opuscilam
,choc tam zajmuje sie bardziej strona techniczna;-).
Co do rozmiarow to brakuje mi 4 kg do wagi sprzed ciazy ,brzuszek mam juz nieduzy,wchodze we wszystkie jeansy sprzed ciazy wiec jest o.k ,biodra nadal mam wieksze o dobre 3,5 cm...ciekawe czy to zejdzie ,ostatnio zeszlo wiec sie ludze ze i teraz.
Mleka coraz mniej,diety nie mam,zre juz wszystko,wlacznie z rzeczami rozdymajacymi hehe.
Z malym problemow brak:-),bilansik w 6 tygodniu zycia przeszedl bojowo,okaz zdrowia.Tak jak na poczatku spi,je i sraka i wcale mu sie to nie zmienilo.Zjada potworne ilosci mleka 180ml to juz norma.
No i oc by Wam tu jeszcze napisac ....aaaaaa oplaona jestem tak jakbym z Kanarow wrocila,od miesiaca praze sie na lezaku jak dzieci spia,a ze klimat nadmorski to efekty sa extra;-)
.
Okres dostalam tydzien temu ale juz mi sie konczy i bezbolesny byl yupiiiii
Ide teraz nadrobic troszke co tu poskrobalyscie:-)
P.S EWELCIA sen czadowy!!!! hehehe