reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Jak jak rano wypije kawe to calydzien sie zle czuje.
Ostatnio zawsze pije kawe o 13:tak:.

M*R gdzie jestes?!
Super z Ciebie babeczka,dzieciaczk tez:tak:.
Poznalam Was w moim snie,wygladalas tak samo jak na zdjeciach,:tak:tylko m inaczej,albo to byl inny faaaaceeet:-D.
Bardzo goscinna jestes,ten bigosik mmmmm pycha,ciasto drozdzowe,sledzie w smietanie, pierogi juz wiecej nie pamietam:no:.
Tylko Twoj m byl nie zadowolony ze odwiedzilam Cie z m i synkiem,wrocil pijany i chcial nas wygonic:-(ale my sie nie gniewamy nie,nie,nie:-D:-D:-D:-D.
Sper sen naprawde,pierwszy taki dlugi i konkretny po urodzeniu:tak:

Ostatnia edycja:
Ewelcia ty to masz sny:-D

Dziewczyny musze sie wam do zegos przyznac-troche popisuje tez na innym forum:-p Na jakim to nie istotne ale wolalam sie przyznac zeby miec czyste sumienie:-D

Ewelcia ty to masz sny:-D

Dziewczyny musze sie wam do zegos przyznac-troche popisuje tez na innym forum:-p Na jakim to nie istotne ale wolalam sie przyznac zeby miec czyste sumienie:-D
nudzi ci sie z nami:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

ja pisze czasami na mamy z irlandii i czasami cos na lutowkach skrobne-rzadko.

a ja nawet nie szukalam innego forum:no:

Justyna337
no a ja weszłam w spodnie sprzed ciąży. nareszcie..
zazdroszcze, mi do tego zaszczytu jakim jest wciśnięcie swojej wielkiej d w ciuchy z przed ciązy jeszcze kawał drogi :(. jAK patrze na te spodnie wszystkie to nie moge uwierzyc, ze jeszcze niedawno w nich chodzilam a teraz kiszka :(:baffled::-:)-(. Najgorszy jest ten brzuch boki nie wiem jak się tego pozbyc :(. Dręczy mnie to nawet w snach koszmar a nie mam rowniez co na siebie wlozyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja sie muszę pochwalic że do wagi z przed ciąży brakuje mi 2kg :tak::-D ale te 2kg to brzuszek i boczki których najgorzej sie pozbyć bo trzeba ćwiczyc a na ćwiczenia u mnie ochoty brak :zawstydzona/y::-p
w spodnie z przed ciąży mieszczę się już wszystkie także nie jest źle tylko wkurza mnie bo brzuch mi zza nich wystaje bo wszystkie biodrówki :sorry2:

Ewelcia-nie nudzi mi sie z wami,cos ty!Przeciez widzisz ze codziennie jestem i aktywna.Potrzebowalam porad z innej beczki po prostu.

Dziewczyny zadroszcze wam ze wchodzicie w spodnie sprzed ciazy!U mnie nie ma na to szans-musialam sobie kupi 3 pary nowych-2 pary jeansow i 1 lniane na lato.
A stepper stoi i sie kurzy...

Sara zazdroszczę ci że masz na to czas :tak: ja jeszcze piszę na czerwcówkach '06 i czasem na wątku wrocławskim:-D

co do ciuchów to ja już wchodzę w większość spodni sprzed ciąży, ale i tak pulpecik ze mnie ;-):-D:-D:-D:-D

avanti - u mnie to samo z wagą, ale ogólnie w ubrankach chodzę tych przed ciążą :-)

Ja róznież czasami podpisuję na wątku wrocławskim :-)

reklama
Sara zazdroszczę ci że masz na to czas :tak: ja jeszcze piszę na czerwcówkach '06 i czasem na wątku wrocławskim:-D

co do ciuchów to ja już wchodzę w większość spodni sprzed ciąży, ale i tak pulpecik ze mnie ;-):-D:-D:-D:-D

irmaa ja też byłam kiedyć czerwcówką 06 cóż za zbieg okoliczności

u mnie dalej nie za fajnie tzn Martynkę złapał jakiś wirus nadal wymiotuje jest strasznie słaba :crazy::no:
a mały niespokojny może z powodu tej duchoty w mieszkaniu mam 27 stopni a okna pootwierane do tego w mieszkaniu mam pełno puszku z brzóz chyba fruwa tego u nas mnóstwo.
Małemu pojawiła sie wysypka na policzkach i ja już wariuje czy to ta skaza czy nie.
Musze napisać na tego linka od Ewelci jak wygląda dokładnie wysypka.
pozdrawiam

Do góry