reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Jak jak rano wypije kawe to calydzien sie zle czuje.
Ostatnio zawsze pije kawe o 13:tak:.

M*R gdzie jestes?!
Super z Ciebie babeczka,dzieciaczk tez:tak:.
Poznalam Was w moim snie,wygladalas tak samo jak na zdjeciach,:tak:tylko m inaczej,albo to byl inny faaaaceeet:-D.
Bardzo goscinna jestes,ten bigosik mmmmm pycha,ciasto drozdzowe,sledzie w smietanie, pierogi juz wiecej nie pamietam:no:.
Tylko Twoj m byl nie zadowolony ze odwiedzilam Cie z m i synkiem,wrocil pijany i chcial nas wygonic:-(ale my sie nie gniewamy nie,nie,nie:-D:-D:-D:-D.
Sper sen naprawde,pierwszy taki dlugi i konkretny po urodzeniu:tak:

Ostatnia edycja:
Ewelcia ty to masz sny:-D

Dziewczyny musze sie wam do zegos przyznac-troche popisuje tez na innym forum:-p Na jakim to nie istotne ale wolalam sie przyznac zeby miec czyste sumienie:-D

Ewelcia ty to masz sny:-D

Dziewczyny musze sie wam do zegos przyznac-troche popisuje tez na innym forum:-p Na jakim to nie istotne ale wolalam sie przyznac zeby miec czyste sumienie:-D
nudzi ci sie z nami:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

ja pisze czasami na mamy z irlandii i czasami cos na lutowkach skrobne-rzadko.

a ja nawet nie szukalam innego forum:no:

Justyna337
no a ja weszłam w spodnie sprzed ciąży. nareszcie..
zazdroszcze, mi do tego zaszczytu jakim jest wciśnięcie swojej wielkiej d w ciuchy z przed ciązy jeszcze kawał drogi :(. jAK patrze na te spodnie wszystkie to nie moge uwierzyc, ze jeszcze niedawno w nich chodzilam a teraz kiszka :(:baffled::-:)-(. Najgorszy jest ten brzuch boki nie wiem jak się tego pozbyc :(. Dręczy mnie to nawet w snach koszmar a nie mam rowniez co na siebie wlozyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja sie muszę pochwalic że do wagi z przed ciąży brakuje mi 2kg :tak::-D ale te 2kg to brzuszek i boczki których najgorzej sie pozbyć bo trzeba ćwiczyc a na ćwiczenia u mnie ochoty brak :zawstydzona/y::-p
w spodnie z przed ciąży mieszczę się już wszystkie także nie jest źle tylko wkurza mnie bo brzuch mi zza nich wystaje bo wszystkie biodrówki :sorry2:

Ewelcia-nie nudzi mi sie z wami,cos ty!Przeciez widzisz ze codziennie jestem i aktywna.Potrzebowalam porad z innej beczki po prostu.

Dziewczyny zadroszcze wam ze wchodzicie w spodnie sprzed ciazy!U mnie nie ma na to szans-musialam sobie kupi 3 pary nowych-2 pary jeansow i 1 lniane na lato.
A stepper stoi i sie kurzy...

Sara zazdroszczę ci że masz na to czas :tak: ja jeszcze piszę na czerwcówkach '06 i czasem na wątku wrocławskim:-D

co do ciuchów to ja już wchodzę w większość spodni sprzed ciąży, ale i tak pulpecik ze mnie ;-):-D:-D:-D:-D

avanti - u mnie to samo z wagą, ale ogólnie w ubrankach chodzę tych przed ciążą :-)

Ja róznież czasami podpisuję na wątku wrocławskim :-)

reklama
Sara zazdroszczę ci że masz na to czas :tak: ja jeszcze piszę na czerwcówkach '06 i czasem na wątku wrocławskim:-D

co do ciuchów to ja już wchodzę w większość spodni sprzed ciąży, ale i tak pulpecik ze mnie ;-):-D:-D:-D:-D

irmaa ja też byłam kiedyć czerwcówką 06 cóż za zbieg okoliczności

u mnie dalej nie za fajnie tzn Martynkę złapał jakiś wirus nadal wymiotuje jest strasznie słaba :crazy::no:
a mały niespokojny może z powodu tej duchoty w mieszkaniu mam 27 stopni a okna pootwierane do tego w mieszkaniu mam pełno puszku z brzóz chyba fruwa tego u nas mnóstwo.
Małemu pojawiła sie wysypka na policzkach i ja już wariuje czy to ta skaza czy nie.
Musze napisać na tego linka od Ewelci jak wygląda dokładnie wysypka.
pozdrawiam

Do góry