Ewelcia my z braku juz kasy zrobiliśmy ogrodzenie z siatki, a tylko brama i furtki (do śmietnika i normalna furtka) sa takie ładne kute, na przęsła juz zbrakło
. Nie robiliśmy klinkieru a chcemy zakryć matami trzcinowymi. Wiesz jak to wygląda?
nam sie podoba i tacy oslonięci będziemy:-) a klienkieru nie robiliśmy bo jeszcze została nam do polożenia kostka, narzucic kolor domu (ocieplenie juz zrobione), oraz taras (chcemy drewniany), wiec szkoda juz nam było pakować w samo ogrodzenie
A co do bab w urzedach to nie mam słów na nie
mielismy dużo przejść. My nie musimy mieć pozwolenia na ogrodzenie bo mamy droge prywatną i nas to nie obowiązuje.
Zreszta wkurza mnie juz to cale wykańczanie domu bo tylko kasa i kasa
nosz matko kiedy ja tego życia poużywam. Obiecaliśmy sobie w tym roku pojechać do ładnego pensjonatu nad morze na 2 tygodnie (willa Amor w Krynicy chyba), mam nadzieje ze to nam wyjdzie. Do ładnego z pełnym wyżywieniem, bo za granice to sie boje z takim berbeciem. Kiedyś trzeba jechac w końcu na wakacje bo ciągle oszczędzaliśmy
bo ciagle na dom potrzeba
Własnie bo Ci nie odpisałam, jak posiedzicie tam jeszcze ze 2 lata to dom będzie tak przez zime nieogrzewany?ale kaloryferów nie zakładacie jeszcze? Znaczy się ja bym sie bała bo czesto kradna, a najgorzej jak wiedza że do domu rzadko ktoś zagląda
katesh co do leżaczka to my mamy takie w przedziale 0-18 kg, który ma 3 pozycje, siedząca, półleżąca oraz typowo leżąca. My na razie używamy tylko leżącej jeszcze.
A co do dzieci to mój potrafi przeraczkować przez pół naszego wielkiego łoża, a jak go położe na brzuch to sekunda i już na pleckach lezy
dziś chciałam nagrać to ale zanim zdązyłam sięgnąć po aparat to on juz sie przewrócił na plecki
a aparat leżał obok niego